back to top
21.2 C
Athens
Κυριακή 14 Ιουνίου 2026

Η Generali περήφανη σύμμαχος του πρωταθλητή κολύμβησης Ανδρέα Βαζαίου

Ιστορία έγραψε ο Έλληνας πρωταθλητής κολύμβησης Ανδρέας Βαζαίος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25αρας πισίνας, που πραγματοποιήθηκε στην Γλασκόβη, στις 4-8 Δεκεμβρίου 2019, κάνοντας υπερήφανη όλη τη φίλαθλη Ελλάδα αλλά και την οικογένεια της Generali που βρίσκεται δίπλα του στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς του Τόκυο.

Ο 25χρονος κολυμβητής του Αλέξανδρου Νικολόπουλου κατέκτησε τρία μετάλλια, δύο χρυσά και ένα χάλκινο, επιτυγχάνοντας παράλληλα δύο πανελλήνια και ένα πανευρωπαϊκό ρεκόρ. Τα επιτεύγματα του Ανδρέα Βαζαίου, σύμφωνα με τους ειδικούς του αθλήματος, συνιστούν την πιο επιτυχημένη παρουσία Έλληνα αθλητή σε μεγάλη διοργάνωση.

- Advertisement -

Οι επιτυχίες του ξεκίνησαν με το χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα μικτή ατομική όπου με χρόνο 1:50.85, κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ Ευρώπης (1:51.36) που κατείχε ο θρύλος Λάζλο Τσεχ. Στη συνέχεια της διοργάνωσης, έκανε το μοναδικό για τη χώρα μας νταμπλ εντός μισής ώρας κατακτώντας πρώτα το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό των 100 μέτρων μικτή ατομική και αμέσως μετά το χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα πεταλούδας.

Με δύο χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο σε μία πανευρωπαϊκή διοργάνωση, ο Ανδρέας Βαζαίος πέτυχε ένα μοναδικό κατόρθωμα, θέτοντας ψηλά τον πήχη για τις επόμενες γενιές των Ελλήνων κολυμβητών.

- Advertisement -

Σε δηλώσεις του ο Έλληνας πρωταγωνιστής τόνισε μεταξύ άλλων ότι «είμαι πολύ χαρούμενος για την παρουσία μου σε αυτή τη διοργάνωση. Από τη στιγμή που κατάφερα να εξασφαλίσω τη συμμετοχή μου στον τελικό, είχα ελπίδες για την κατάκτηση ενός μεταλλίου. Είμαι ικανοποιημένος από τους χρόνους που πέτυχα και οι οποίοι μου δίνουν το δικαίωμα να δουλέψω σκληρά για την επίτευξη των στόχων μέσα στο 2020».

Η Generali Hellas, ενισχύει ως χορηγός την προσπάθειά του Ανδρέα, δείχνοντας έμπρακτα την σύμπραξή της για την κατάκτηση της κορυφής.

Οι επιτυχίες του Ανδρέα Βαζαίου, αποτέλεσμα επίμονης και σκληρής προσπάθειας, μεθοδικής καλλιέργειας του ταλέντού του και αγωνιστικής βούλησης αποτελούν πρότυπο παράδειγμα ιδιαίτερα για τους νέους ανθρώπους. Η οικογένεια της Generali δηλώνει υπερήφανη που βρίσκεται στο πλευρό του, του εύχεται νέες επιτυχίες και δίνει μαζί του ραντεβού στη συνάντηση των κορυφαίων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Πού θα πάει η Generali, οι τρεις επόμενοι σταθμοί της

Ανανεωμένη πλατφόρμα φροντίδας και επέκταση συνεργασίας με τον πάροχο τρισδιάστατων προϊόντων Intermap Technologies

Πολυδιάστατη εμπειρία στη Βαρκελώνη για τους Συνεργάτες Υβριδικού Δικτύου της Generali

Το ταξίδι επιβράβευσης συνέδεσε την υψηλή απόδοση με μοναδικές, διεθνείς βιωματικές παραστάσεις

Generali: Διαμορφώνοντας ενεργά την επόμενη μέρα της ασφάλισης στην Ελλάδα

Η Ετήσια Εκδήλωση Προσωπικού ανέδειξε τις ισχυρές επιδόσεις της εταιρείας αλλά και όλα όσα της επιτρέπουν να προπορεύεται των αλλαγών της αγοράς

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Pricefox: «Καθαρίστε τα οικόπεδά σας και ασφαλίστε το σπίτι σας»

Η πλατφόρμα σύγκρισης ασφαλιστικών προϊόντων συνδέει το ζήτημα της πρόληψης με την ανάγκη προστασίας της κατοικίας

Η Πάρνηθα επιστρέφει στη ζωή: Συνεργασία της Howden για την αποκατάσταση του φυσικού της πλούτου

Μια σημαντική περιβαλλοντική πρωτοβουλία για την αποκατάσταση του δασικού οικοσυστήματος της Πάρνηθας βρίσκεται σε εξέλιξη – Βίντεο

SNFCC Longevity Hub: Νέα πρωτοβουλία για την υγιή γήρανση, με την υποστήριξη της NN Hellas

Πρώτο βήμα του έργου, η έρευνα την οποία διεξήγαγε το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών για λογαριασμό του ΚΠΙΣΝ

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Οι προσωπικότητες που διαμορφώνουν τον διάλογο για το μέλλον της Επαγγελματικής Ασφάλισης

Το 7ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης – #ocin26 θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18/6 στο Divani Apollon Palace & Thalasso, με παράλληλη μετάδοση από το LiveOn Events+

Εθνική Τράπεζα: 16 χρόνια στηρίζει και επιβραβεύει καινοτόμες επιχειρήσεις μέσα από το Πρόγραμμα NBG Business Seeds

Τελετή βράβευσης για επιχειρήσεις και ομάδες που διακρίθηκαν μεταξύ των 344 συμμετοχών του 16ου Διαγωνισμού Καινοτομίας και Τεχνολογίας

Αποτυπώνοντας τoν «θρύλο» της Interamerican με τον Γιάννη Καντώρο

Στην εκδήλωση βραβεύσεων αναδείχθηκε με έμφαση η στοχοπροσήλωση των εργαζομένων, αλλά και η εξωστρέφεια που επιτεύχθηκε χάρη στον νέο σχεδιασμό

Pricefox: «Καθαρίστε τα οικόπεδά σας και ασφαλίστε το σπίτι σας»

Η πλατφόρμα σύγκρισης ασφαλιστικών προϊόντων συνδέει το ζήτημα της πρόληψης με την ανάγκη προστασίας της κατοικίας

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική ενισχύει τον Κλάδο Ζημιών Αυτοκινήτου με δύο νέα, δυναμικά στελέχη

Ο Λ. Πραγκαστής αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Ζημιών του Κλάδου Αυτοκινήτου, έχοντας ως Αναπληρώτρια την Αν. Μιχαηλίδη