back to top
14.2 C
Athens
Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2025

Η Generali περήφανη σύμμαχος του πρωταθλητή κολύμβησης Ανδρέα Βαζαίου

Ιστορία έγραψε ο Έλληνας πρωταθλητής κολύμβησης Ανδρέας Βαζαίος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25αρας πισίνας, που πραγματοποιήθηκε στην Γλασκόβη, στις 4-8 Δεκεμβρίου 2019, κάνοντας υπερήφανη όλη τη φίλαθλη Ελλάδα αλλά και την οικογένεια της Generali που βρίσκεται δίπλα του στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς του Τόκυο.

Ο 25χρονος κολυμβητής του Αλέξανδρου Νικολόπουλου κατέκτησε τρία μετάλλια, δύο χρυσά και ένα χάλκινο, επιτυγχάνοντας παράλληλα δύο πανελλήνια και ένα πανευρωπαϊκό ρεκόρ. Τα επιτεύγματα του Ανδρέα Βαζαίου, σύμφωνα με τους ειδικούς του αθλήματος, συνιστούν την πιο επιτυχημένη παρουσία Έλληνα αθλητή σε μεγάλη διοργάνωση.

- Advertisement -

Οι επιτυχίες του ξεκίνησαν με το χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα μικτή ατομική όπου με χρόνο 1:50.85, κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ Ευρώπης (1:51.36) που κατείχε ο θρύλος Λάζλο Τσεχ. Στη συνέχεια της διοργάνωσης, έκανε το μοναδικό για τη χώρα μας νταμπλ εντός μισής ώρας κατακτώντας πρώτα το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό των 100 μέτρων μικτή ατομική και αμέσως μετά το χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα πεταλούδας.

Με δύο χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο σε μία πανευρωπαϊκή διοργάνωση, ο Ανδρέας Βαζαίος πέτυχε ένα μοναδικό κατόρθωμα, θέτοντας ψηλά τον πήχη για τις επόμενες γενιές των Ελλήνων κολυμβητών.

- Advertisement -

Σε δηλώσεις του ο Έλληνας πρωταγωνιστής τόνισε μεταξύ άλλων ότι «είμαι πολύ χαρούμενος για την παρουσία μου σε αυτή τη διοργάνωση. Από τη στιγμή που κατάφερα να εξασφαλίσω τη συμμετοχή μου στον τελικό, είχα ελπίδες για την κατάκτηση ενός μεταλλίου. Είμαι ικανοποιημένος από τους χρόνους που πέτυχα και οι οποίοι μου δίνουν το δικαίωμα να δουλέψω σκληρά για την επίτευξη των στόχων μέσα στο 2020».

Η Generali Hellas, ενισχύει ως χορηγός την προσπάθειά του Ανδρέα, δείχνοντας έμπρακτα την σύμπραξή της για την κατάκτηση της κορυφής.

Οι επιτυχίες του Ανδρέα Βαζαίου, αποτέλεσμα επίμονης και σκληρής προσπάθειας, μεθοδικής καλλιέργειας του ταλέντού του και αγωνιστικής βούλησης αποτελούν πρότυπο παράδειγμα ιδιαίτερα για τους νέους ανθρώπους. Η οικογένεια της Generali δηλώνει υπερήφανη που βρίσκεται στο πλευρό του, του εύχεται νέες επιτυχίες και δίνει μαζί του ραντεβού στη συνάντηση των κορυφαίων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μ. Θεμιστοκλέους και Π. Δημητρίου συζήτησαν για τις συνέργειες δημόσιου-ιδιωτικού τομέα σε υγεία και ασφάλιση

Παρακολουθήστε το βίντεο της συζήτησης που διεξήχθη στο πλαίσιο του Fortune Greece CEO Initiative Forum 2025

Όλη η εικόνα της Generali στο 9μηνο 2025, στο βάθος η Mediobanca

Διψήφια αύξηση κερδοφορίας, αλλά και δυσαρέσκεια για τον Philippe Donnet

Αλλαγές στην οργανωτική δομή της Generali

Με τον διορισμό του Giulio Terzariol ως Γενικού Διευθυντή - Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου Ομίλου

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Allianz Trade Ελλάδας ενισχύει την ασφάλεια με εκπαίδευση πρώτων βοηθειών

Oι εργαζόμενοι απέκτησαν την ικανότητα να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά σε έκτακτες ανάγκες, ενισχύοντας την ετοιμότητα και την αυτοπεποίθησή τους

«Ζήσε την Επιστήμη»: Allianz και Ίδρυμα Μποδοσάκη προάγουν την ποιοτική εκπαίδευση σε όλη τη χώρα

Η Allianz συνέβαλε στη δημιουργία σύγχρονων εργαστηρίων ανά τη χώρα, αναβαθμίζοντας την εμπειρία περισσότερων από 1.300 μαθητών

Εθνική Ασφαλιστική για την εξαγορά: «Η νέα εποχή ξεκινά με σιγουριά και προοπτική»

«Η ολοκλήρωση της εξαγοράς από την Τράπεζα Πειραιώς φέρνει ανάπτυξη, σταθερότητα και νέες ευκαιρίες για όλους»

Δ. Μαζαράκης: Η συνεργασία με την Πειραιώς ενδυναμώνει την Εθνική αλλά και τους ανθρώπους της

«Συνεχίζουμε με σιγουριά την πορεία μας, βασισμένοι στα γερά θεμέλια, τις αξίες και την ιστορία που μας καθορίζουν εδώ και 134 χρόνια»

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η Allianz Trade Ελλάδας ενισχύει την ασφάλεια με εκπαίδευση πρώτων βοηθειών

Oι εργαζόμενοι απέκτησαν την ικανότητα να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά σε έκτακτες ανάγκες, ενισχύοντας την ετοιμότητα και την αυτοπεποίθησή τους

Πρόταση Κανονισμού Ευρωπαϊκής Επιτροπής για αναθεώρηση του Κανονισμού SFDR

Η ΕΑΕΕ ενημερώνει για τις πρόσφατες νομοθετικές προτάσεις της Κομισιόν ως προς την τροποποίηση του Κανονισμού περί γνωστοποιήσεων αειφορίας

Στο +5,3% η παραγωγή ασφαλίστρων 9μήνου

Θετικό πρόσημο σε όλους τους κλάδους αποτυπώνει η νέα μελέτη της ΕΑΕΕ

Γ. Χατζηθεοδοσίου για ΣΣΕ: «Πρώτο βήμα επιστροφής στην κανονικότητα, απαιτείται συνέχεια»

Ο Πρόεδρος του ΕΕΑ ζητά να διασφαλιστεί ότι η «κοινωνική συμφωνία» θα αποτελέσει βάση για λειτουργική και δίκαιη εργασιακή πραγματικότητα

ΕΙΑΣ: Σεμινάριο Ασφαλίσεων Ευθύνης και Κινδύνων Ανάκλησης Προϊόντος

Την Τρίτη 2 και την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2025, σε περιβάλλον webinar ή φυσικής τάξης