back to top
20.8 C
Athens
Τρίτη 19 Μαΐου 2026

Δυναμικό «παρών» στον 37ο Κλασικό Μαραθώνιο από την ομάδα της Generali

Δυναμική εκπροσώπηση είχε η ομάδα δρομέων της Generali, στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, το  κορυφαίο αθλητικό γεγονός με την παγκόσμια απήχηση, με 23 αθλήτριες και αθλητές της Generali να φτάνουν στην γραμμή του τερματισμού.

Ενώνοντας τις δυνάμεις της με τους 60.000 δρομείς, από 120 χώρες,η ομάδαέστειλε μήνυμα ευγενούς άμιλλας, αλληλεγγύης και συμμετοχικότητας, Μετά από επίπονη προετοιμασία, οι δρομείς κατάφεραν όχι μόνο να γευτούν τη χαρά και ικανοποίηση του τερματισμού, αλλά να πανηγυρίσουν και καλύτερεςατομικέςεπιδόσεις στις διαδρομές των 5, 10 αλλά και των 42 χιλιομέτρων.

- Advertisement -

Η ομάδα των συμμετεχόντων με τη φανέλα της Generali έτρεξε συνολικά πάνω από 255 χιλιόμετρα,αποτελούμενη από τους: Αναστασία Σιαβάλα, Αγγελική Μπούνταλη,Γκέλυ Γερασιμίδου, Γιώργο Κρυστάλλη, Βαγγέλη Λιβέρη, Δέσποινα Κουτόγλου, Λαμπρινή Βλάμη, Μιχάλη Ρουστά, Βερονίκη Παπαδοπούλου, Θανάση Γεωργόπουλο, Ειρήνη Σπηλιοπούλου, Γιώτα Αναπλιώτη, Παναγιώτη Μαρκαντώνη, Κωνσταντίνο Φιλιππίδη, Μαρία Δημητροπούλου, Βιργινία Παγώνη, Αναστασία Κυπριανού, Κωνσταντίνο Ρουστά, Λάμπρο Κατερινόπουλο, Δασκαλοπούλου Μαρίνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τρία ακόμη μέλη της ομάδας, οι Αντώνης Δημητρίου, Βασίλης Βάγιας και Γιάννης Χατζηδάκης, κατάφεραν για πολλοστή μια φορά να τερματίσουν στην κλασική διαδρομή των 42 χιλιομέτρων, από τον Μαραθώνα ως το Καλλιμάρμαρο Στάδιο, με καλύτερο χρόνοαυτόν του Βασίλη Βάγια με 04:18.49.

- Advertisement -

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας θεωρείται από τους δυσκολότερους μαραθωνίους στον κόσμο, καθώς οι δρομείς καλούνται να αντιμετωπίσουν 17 χιλιόμετρα συνεχούς ανηφόρας. Στη φετινή διοργάνωση τις πρώτες θέσεις κατέλαβαν ο Κενυάτης John Kipkorir Komen στους άντρες, με χρόνο ρεκόρ 2:16:34  και η Ελευθερία Πετρουλάκη, στις γυναίκες με χρόνο 2:45:49.

H  Generali ως ένας εταιρικός πολίτης του κόσμου, θα συνεχίσει να ενθαρρύνει τους ανθρώπους της να συμμετέχουν σε μεγάλα και μικρότερα αθλητικά και κοινωνικά γεγονότα,που προωθούν τις ανθρώπινες αξίες και συμβολίζουν την αγωνιστικότητα του ανθρώπου να πετύχει ό,τι επιθυμεί.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αλλαγές στα μερίδια του bancassurance, η Allianz με ΕΤΕ αποφασιστικά στην αγορά

6% αύξηση στα έσοδα από προμήθειες σε επίπεδο ομίλου προσδοκά η ΕΤΕ από την εξαγορά του 30% της Allianz Ελλάδος

Ασφάλεια κατοικίας: Το μήνυμα της Generali Greece με το πρόγραμμα Home On

H καμπάνια αξιοποιεί το αφήγημα της «έξυπνης διαβίωσης», συνδέοντας την ασφάλεια σπιτιού με την ποιότητα ζωής

Μάθετε τι αλλάζει στην Generali Hellas από τις 6 Μαΐου

Οι αλλαγές στα προγράμματα Life On, Medical Safety, Medical Family και τα ετήσια αποτελέσματα

Ενέργεια στο σπίτι: Από το κόστος στην εξοικονόμηση – Η νέα προσέγγιση της Generali για κατοικίες χαμηλής κατανάλωσης

Η εταιρεία εξηγεί ότι με παρεμβάσεις στο κτίριο και αλλαγές στις καθημερινές συνήθειες η ενεργειακή κατανάλωση μπορεί να μειωθεί έως 90%

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η SENATUS επεκτείνεται με νέα συνεργασία franchise στο Βόρειο Αιγαίο

Η Αντιπροσωπεία Χίου θα παρέχει υπηρεσίες ασφαλίσεων, κτηματομεσιτικών, χρηματοδοτήσεων και ενέργειας αξιοποιώντας το πολυεπίπεδο μοντέλο της μητρικής εταιρείας

Η ΕΥΡΩΠΗ Holdings απέκτησε το 50% της Alpha Insurance Brokers

Η εταιρεία ενισχύει τη θέση της στη ρουμανική αγορά και διευρύνει στρατηγικά τη διεθνή της παρουσία

Νέα πιστοποίηση «Great Place to Work» για τη Mega Brokers

Τ. Χατζηθεοδοσίου: «Επιβεβαίωση της σταθερής μας δέσμευσης να καλλιεργούμε περιβάλλον εμπιστοσύνης, εξέλιξης και ουσιαστικής συμμετοχής»

Έξυπνες διαβάσεις: τι είναι, τι ισχύει και τι πρέπει να κάνουν οι οδηγοί;

Ένας αναλυτικός, χρηστικός οδηγός από την πλατφόρμα Pricefox

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Στη Vienna Insurance Group πέρασε η Ασφαλιστική της Νυρεμβέργης

Τι ανέφερε ο Hartwig Löger της VIG και ο Harald Rosenberger της Nürnberger

Allianz Commercial: Ο πόλεμος Νο 1 κίνδυνος πολιτικής βίας για περισσότερες από τις μισές επιχειρήσεις παγκοσμίως

Eπιταχύνεται η ζήτηση για προγράμματα ασφάλισης έναντι πολιτικής βίας και τρομοκρατίας, αλλάζουν οι στρατηγικές διαχείρισης κινδύνων εφοδιαστικής αλυσίδας

Στηλιτεύει ο Γ. Χατζηθεοδοσίου την εξαίρεση της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης από το «Ξεκινώ Επιχειρηματικά»

Για κατάφωρη αδικία σε βάρος επαγγελματιών που ειδικά αυτή την περίοδο δίνουν αγώνα επιβίωσης κάνει λόγο ο Πρόεδρος του ΕΕΑ

Στο +16,1% η παραγωγή ασφαλίστρων το πρώτο τρίμηνο 2026

Προσεγγίζει τα 1,6 δισ. ευρώ με αύξηση 27,2% στις ασφαλίσεις ζωής και 7,1% στις ασφαλίσεις κατά ζημιών

Sofos Insurance Agency: Εύσημα διαχρονικής συνεργασίας και αποτελεσματικότητας από την ERGO

O Χρ. Σοφός παρέλαβε σημαντικό βραβείο από τον Ερ. Μοάτσο στο πλαίσιο εκδήλωσης για το Ανεξάρτητο Δίκτυο Πωλήσεων της ασφαλιστικής