back to top
16.4 C
Athens
Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας Κεντρικός Ομιλητής στο 2nd NPL SUMMIT

Η αγορά διαχείρισης των κόκκινων δανείων και ανοιγμάτων στην Ελλάδα έχει ήδη περάσει στην φάση της ωρίμανσης της. Η μεγαλύτερη πρόκληση της ελληνικής οικονομίας είναι πώς η διαχείριση των κόκκινων δανείων και ανοιγμάτων μπορεί να μετατραπεί σε εφαλτήριο οικονομικής ανάπτυξης και δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.

 Το πρώτο Συνέδριο για τα Κόκκινα Δάνεια επιστρέφει για 2η χρονιά!Ύστερα από την τεράστια επιτυχία του NPL Summit 2018, η διοργανώτρια εταιρεία, Ethos Events,σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, αποφάσισε να διπλασιάσει τον χώρο και τον χρόνο, τη θεματολογία και τους συμμετέχοντες του2nd NPL Summit(#npl19 – http://npl.ethosevents.eu). Στο Συνέδριο που θα διεξαχθεί στις 14 & 15 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο Divani Apollon Palace and Thalasso με θέμα: «Κόκκινα Δάνεια- Ανοίγματα – Πλατφόρμα Οικονομικής Ανάπτυξης» θα συγκεντρωθούν όλοι όσοι γνωρίζουν, συμμετέχουν και φιλοδοξούν να πρωταγωνιστήσουν στη νέα αυτή μεγάλη επενδυτική ευκαιρία που γεννήθηκε μέσα από τις στάχτες της οικονομικής κρίσης.

- Advertisement -

 Κεντρικός Ομιλητής στο 2nd NPL SUMMIT θα είναι ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούνΚλειστό ΔείπνοκαιΕπίσημο Πρόγευμα Εργασίας με Υψηλόβαθμους Κυβερνητικούς Παράγοντες (κλειστή συνάντηση), υπό το συντονισμό του κ. Χρήστου Κώνστα, Δημοσιογράφου & Διευθυντή Σύνταξης της Ethos Media SA.

Το NPLSummit 2019 είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους τους επαγγελματίες των κλάδων που εμπλέκονται στη διαχείριση των Κόκκινων Δανείων και Ανοιγμάτων και απευθύνεται σε:Ελληνικές και ξένες Τράπεζες, Επενδυτικούς Οργανισμούς και Funds, Δικηγορικά Γραφεία –Νομικούς Συμβούλους κι εταιρείες, Συμβούλους Επιχειρήσεων, Λογιστικά Γραφεία, Εταιρίες Τεχνολογίας που δημιουργούν πλατφόρμες Διαχείρισης Κόκκινων Δανείων, Εταιρείες Real Estate και ΑΕΑΠ, Call Centers  και Εισπρακτικές Εταιρείες, Ασφαλιστικούς Οργανισμούς και Servicers.

- Advertisement -

 Οι σύνεδροι θα έχουν στην διάθεσή τους ειδικό mobile app μέσα από το οποίο θα ενημερώνονται για τα προσωπικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, εταιρία & τίτλος) των υπόλοιπων συνέδρων και ομιλητών. Μέσα από το πρόγραμμα αυτό θα μπορούν εύκολα να ζητήσουν να συναντηθούν με οποιονδήποτε άλλο σύνεδρο επιθυμούν κλείνοντας μάλιστα μια ημίωρη συνάντηση σε ειδικό χώρο του συνεδρίου.

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου https://nplsummit.ethosevents.euκαθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, twitter και YouTube.

Δηλώσεις Συμμετοχής ΕΔΩ

Δείτε το Πρόγραμμα του Συνεδρίου

Περισσότερες πληροφορίες:

κ. Αλεξάνδρα Παπασπηλιωτοπούλου, PR& Marketing Communication Manager, Ethos Media S.A,
τηλ. 210 9984917, papaspiliotopoulou.a@ethosmedia.eu

Σχετικές δημοσιεύσεις

Τα τραπέζια συζήτησης του 14th Clinical Research Conference

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 4 Δεκεμβρίου 2025 στο Divani Caravel και στο LiveOn Expo Complex

Ξεκίνησε η ψηφοφορία για τα Greek Accounting and Finance Awards 2025 powered by ENTERSOFTONE

Ψηφίστε έως την 1η Δεκεμβρίου και αναδείξτε όσους αριστεύουν στη λογιστική και στην οικονομική διοίκηση

Ξεκίνησε η υποβολή υποψηφιοτήτων για τα Greek Accounting and Finance Awards 2025 powered by ENTERSOFTONE

Η λαμπερή τελετή των #graf25 θα διεξαχθεί 12/12 στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental με παράλληλη online μετάδοση από το LiveOn Expo Complex

14th Clinical Research Conference: Κλειστή Συνάντηση Εργασίας με τη συμμετοχή του κ. Άδωνι Γεωργιάδη, Υπουργού Υγείας

Το #crco25, με τίτλο «Κλινικές μελέτες: Τα μετέωρα βήματα και οι προκλήσεις», θα πραγματοποιηθεί 4/12 στο Divani Caravel

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Με πλήθος συμμετοχών και ισχυρό μήνυμα ενότητας το 1ο Πανηπειρωτικό Ασφαλιστικό Συνέδριο

Σημαντική στάθηκε η συμβολή του ΕΕΑ, με παρουσία και παρεμβάσεις εκπροσώπων της διοίκησης, σε ένα συνέδριο που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός

Commercial Value: Προσωρινές διανομές στους δικαιούχους ασφαλίσματος κατά ζημιών

Σε ποιες περιπτώσεις χρειάζονται να προσκομιστούν νέα δικαιολογητικά έως 12.12.2025

Η Euroins Χρυσός Χορηγός στο 3ο Alexandroupoli Insurance Conference

Στο πλαίσιο του συνεδρίου η Γενική Διευθύντρια Αγγελική Μουρατίδου θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα: «Η τεχνητή νοημοσύνη στην ασφαλιστική αγορά»

The Fair Five: Η Eurolife FFH μεταμορφώνει τη διαδικασία των αποζημιώσεων οχήματος με ΤΝ

Το προηγμένο σύστημα σημαίνει «λιγότερη γραφειοκρατία και περισσότερο χρόνο για ουσιαστική, ανθρώπινη εξυπηρέτηση»

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Με πλήθος συμμετοχών και ισχυρό μήνυμα ενότητας το 1ο Πανηπειρωτικό Ασφαλιστικό Συνέδριο

Σημαντική στάθηκε η συμβολή του ΕΕΑ, με παρουσία και παρεμβάσεις εκπροσώπων της διοίκησης, σε ένα συνέδριο που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός

Commercial Value: Προσωρινές διανομές στους δικαιούχους ασφαλίσματος κατά ζημιών

Σε ποιες περιπτώσεις χρειάζονται να προσκομιστούν νέα δικαιολογητικά έως 12.12.2025

Σεμινάριο ασφαλίσεων κινδύνων φυσικών καταστροφών από το ΕΙΑΣ

Στις 10 και 11 Δεκεμβρίου 2025, σε περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης

Swiss Re: Αυτό που θα κάνει τη διαφορά στις ασφαλιστικές

Σημαντικός παράγοντας αλλαγών η γήρανση του πληθυσμού - Οι επενδύσεις σε ΤΝ συνεχίζονται, χωρίς ακόμη απτά αποτελέσματα

Ολοκληρωμένη προστασία από ατυχήματα με τα νέα προγράμματα «Personal Accident Protect» της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική

Τα νέα προγράμματα προσφέρουν ευελιξία στους πελάτες της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική και σημαντικό πλεονέκτημα στους συνεργάτες της