back to top
29.3 C
Athens
Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2026

Ιατρικός Υποστηρικτής της ΔΕΘ το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

Ιατρικός Υποστηρικτής της 84ης ΔΕΘ είναι το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, έπειτα από την έναρξη σχετικής συνεργασίας ανάμεσα στην ΔΕΘ-Helexpo και στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών. Η συνεργασία των δύο πλευρών προσφέρει μία σειρά από ιατρικές καλύψεις και προνόμια στους εκθέτες και επισκέπτες.

Ειδικότερα προβλέπεται η παρουσία ασθενοφόρου επανδρωμένο με διασώστες και ιατρό, καθ’ όλη τη διάρκεια της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (7 Σεπτεμβρίου έως 15 Σεπτεμβρίου 2019) ως ακολούθως: I. 10:00-22:00 (Σάββατο & Κυριακή) και II. 16:00-22:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή).

- Advertisement -

Ακόμη, θα παρέχονται δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από εφημερεύοντες ιατρούς (παθολόγο, γενικό χειρούργο, ορθοπεδικό, καρδιολόγο και γυναικολόγο) του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης (εφόσον πραγματοποιηθεί διακομιδή στις εγκαταστάσεις του).

Οι διαγνωστικές εξετάσεις θα είναι δωρεάν έως του ποσού των 300€ ανά περιστατικό (εφόσον πραγματοποιηθεί διακομιδή), ενώ σε περίπτωση που οι διαγνωστικές εξετάσεις υπερβούν το προαναφερόμενο ποσό, τότε παρέχεται έκπτωση 50%.

- Advertisement -

Επιπλέον, σε περίπτωση νοσηλείας, μετά από διακομιδή, μέχρι το ποσό των 500€ είναι δωρεάν και η χρέωση του υπολοίπου ποσού, εάν υπάρξει, γίνεται με έκπτωση 30%.

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών διαθέτει όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις και μία μοναδική εμπειρία στην κάλυψη κορυφαίων διεθνών αθλητικών, πολιτιστικών, συνεδριακών και λοιπών διοργανώσεων, που πραγματοποιούνται στη χώρα μας (Ολυμπιακοί Αγώνες, Delphi Forum, κ.α.), ενώ έχει συμβάλλει, με την έγκαιρη και επιστημονικά άρτια παρέμβασή του, στη διατήρηση της φήμης της Ελλάδας στη διενέργεια κορυφαίων εκδηλώσεων.

Η ΔΕΘ-Helexpo έχοντας τη μόνιμη συνεργασία με τη «Νοσοκόμα στο Σπίτι», ενισχύεται με την υποστήριξη του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης, ώστε ο χώρος της 84ης ΔΕΘ να έχει πλήρη κάλυψη όσον αφορά στην παροχή υπηρεσιών υγείας και πρώτων βοηθειών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Εξαγωγές και ασφάλιση πιστώσεων στο επίκεντρο της 90ής ΔΕΘ

Tο Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου η εκδήλωση της ESG, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της, επιχειρήσεων και τραπεζών

Η Export Credit Greece στη ΔΕΘ

Καθώς η ελληνική οικονομία αναζητά ολοένα και περισσότερο τον δρόμο προς τις διεθνείς αγορές

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Η αυξημένη τουριστική κίνηση δεν μεταφράζεται σε ανάλογη κατανάλωση – Τι αναμένει από τη ΔΕΘ

Την ανάγκη στρατηγικής αντί αποσπασματικών μέτρων για τις ΜμΕ επισήμανε ο Πρόεδρος του ΕΕΑ μιλώντας στην ΕΡΤ

Πάνω από €1 δισ. το πακέτο της ΔΕΘ

Ο Ν. Παπαθανάσης προανήγγειλε ότι στο επίκεντρο των παρεμβάσεων θα βρεθούν η μεσαία τάξη, οι συνταξιούχοι, οι οικογένειες, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι νέοι

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Εκπλήξεις(;) τιμών με τις συμβάσεις νοσηλίων

Nέες διαπραγματεύσεις των διοικήσεων των ασφαλιστικών επιχειρήσεων με τα ιδιωτικά νοσοκομεία ενόψει, μετά τον θόρυβο που έχει ξεσηκωθεί

Όταν η Τροχαία αποκτά «ψηφιακά μάτια», αλλάζει και το τοπίο της ασφάλισης αυτοκινήτου

Κάμερες, drones, τεχνητή νοημοσύνη και δεδομένα σε πραγματικό χρόνο μπαίνουν πλέον στη διαχείριση της κυκλοφορίας στην Αττική

EY: Ο ανταγωνισμός στις υπηρεσίες διαχείρισης περιουσίας μεγαλώνει μαζί τις προσδοκίες των πελατών

Σημαντικές αλλαγές φέρνει και η ανάπτυξη της ΤΝ, σύμφωνα με την έκθεση «2026 EY Global Wealth Management Industry Report

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Νέος Γενικός Διευθυντής ο Ηρακλής Δασκαλόπουλος

Σε μια συγκυρία όπου η ένταξη της εταιρείας στον Όμιλο της CrediaBank ανοίγει νέο κεφάλαιο, με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης

Aντίστροφη μέτρηση για την Ετήσια Εκδήλωση του ΣΕΜΑ

Ισχυρή η στήριξη της αγοράς στο καθιερωμένο ραντεβού των μεσιτών ασφαλίσεων

Εκπλήξεις(;) τιμών με τις συμβάσεις νοσηλίων

Nέες διαπραγματεύσεις των διοικήσεων των ασφαλιστικών επιχειρήσεων με τα ιδιωτικά νοσοκομεία ενόψει, μετά τον θόρυβο που έχει ξεσηκωθεί

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Σεπτεμβρίου 2026 του ΕΙΑΣ

Σεμινάρια, ολοκληρωμένα προγράμματα αλλά και διαλέξεις σε συνεργασία με το CII και την ΕΑΕΕ