back to top
18.9 C
Athens
Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2026

To Insurancemarket.gr, υπερήφανος χορηγός του πρωταθλητή αντοχής Μάρκου Γκούρλια

Την έμπρακτη στήριξη και τη σημασία που αποδίδει στην ενασχόληση των νέων με τον αθλητισμό και το αθλητικό ήθος αποδεικνύει το Insurancemarket.gr, αναλαμβάνοντας την υπερήφανη χορηγία του δρομέα Μάρκου Γκούρλια, ο οποίος πραγματοποιεί σημαντικά βήματα προόδου για λογαριασμό του ελληνικού αθλητισμού μεγάλων αποστάσεων.

Σκοπός της χορηγίας στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας του Insurancemarket.gr με επίκεντρο τον άνθρωπο, είναι να εμπνεύσει την κοινωνία – και ιδιαίτερα τους νέους – μέσα από τις αξίες και τα ιδεώδη του αθλητισμού.

- Advertisement -

Ο 24χρονος Μάρκος Γκούρλιας είναι αθλητής του ΑΟ Μυκόνου και αποτελεί ένα από τα ευχάριστα  παραδείγματα Ελλήνων αθλητών, που δείχνουν πως με τη σωστή δουλειά μπορεί να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Μάρκος ξεκίνησε να τρέχει από μικρό παιδί στο στάδιο του Ζωγράφου, της πόλης όπου ζει, στον σύλλογο Γ.Α.Σ. Ιλισός. Πρόκειται για έναν πρωταθλητή που απλώνει τη δραστηριότητά του σε όλες τις εκδηλώσεις του δρομικού κινήματος. Δεν περιορίζεται μόνο σε αγώνες συλλογικού ή διεθνούς επιπέδου αλλά τον βλέπουμε δίπλα μας ακόμα και σε μαζικούς αγώνες της γειτονιάς.

Η σταθερή πορεία του Μάρκου επιβεβαιώνει ότι ο νεαρός αθλητής ανήκει δικαιωματικά στους καλύτερους αθλητές αποστάσεων που διαθέτει η Ελλάδα και γεμίζει με ελπίδα για το μέλλον.

- Advertisement -

Στο πλαίσιο του διεθνούς meeting στίβου KBC Nacht («νύχτα του στίβου») 2019 στο Heusden-Zolder του Βελγίου που έλαβε χώρα τις προηγούμενες ημέρες, ο Μάρκος κατέγραψε την καλύτερη φετινή του επίδοση στα 5000 μ. με χρόνο 13:51:55, τερματίζοντας στην 4η θέση της σειράς του. Με το χρόνο αυτό, βελτίωσε τη φετινή καλύτερή του επίδοση και πλησίασε το ατομικό του ρεκόρ (13:48:23) που πέτυχε στην ίδια διοργάνωση κατά την προηγούμενη σεζόν το 2018, όπου είχε τερματίσει 1ος στη σειρά του και καταγράφοντας την 11η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών από Έλληνα δρομέα!
Μερικές ακόμη από τις διακρίσεις του Μάρκου Γκούρλια σε αγώνες αποστάσεων τα τελευταία χρόνια περιλαμβάνουν:

2019

  • 1ος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, 3000μ
  • 1ος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου 10.000μ

2018

  • 000μ – 7:57.46, 5ος όλων των εποχών στην Ελλάδα και η καλύτερη επίδοση από το 2003
  • 500μ – 3:46.46, 2ος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών
  • 1ος στο διεθνής συνάντηση Flanders Cup Meeting – Memorial Leon Buyle – 3.000μ

2017

  • 1ος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων, 2ος Ανδρών, 5.000μ
  • 1ος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου Νέων

2016

  • 1ος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων, 2ος Ανδρών, 10.000μ
  • 1ος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου Νέων

 

Ο Μάρκος προπονείται υπό την επίβλεψη του Δημήτρη Θεοδωρίδη, ο οποίος δηλώνει φανερά ευχαριστημένος από την πορεία του αθλητή του: «Πρόκειται για τη δεύτερη συνεχή χρονιά που τρέχει σε τέτοιους ρυθμούς. Δείχνει σταθερότητα, σημαντικό και ελπιδοφόρο.»

Όπως δηλώνει  ο κ. Στέφανος Φαλκονάκης, Διευθυντής Μάρκετινγκ & Digital του insurancemarket.gr, «Άνθρωποι όπως ο Μάρκος αποτελούν παράδειγμα για όλους μας και είναι χαρά μας να βρισκόμαστε δίπλα του σε αυτόν το διαρκή αγώνα. Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι η επιτυχία δεν έρχεται εν μία νυκτί. Η επιτυχία χτίζεται με σκληρή δουλειά. Μέσα από συνεχή προσπάθεια, αθλητές όπως ο Μάρκος Γκούρλιας αποδεικνύουν πως όλα είναι δυνατά. Επιλέγουμε λοιπόν να σταθούμε στο πλευρό νέων αθλητών, βοηθώντας τους να καλύψουν τις καθημερινές αγωνιστικές ανάγκες τους και στηρίζοντας τις επίπονες προσπάθειές τους. Σε κάθε περίπτωση οι νίκες δεν είναι αυτοσκοπός, έχει και το ταξίδι μεγάλη σημασία. Δίνουμε έμφαση στις αξίες που εκπροσωπούν οι πραγματικοί πρωταθλητές, όπως το ήθος, η ευγενής άμιλλα και η προσήλωση στο στόχο.»

Το Insurancemarket.gr αφομοιώνει την εταιρική υπευθυνότητα σε όλες τις δραστηριότητές του και εγκαινιάζει με τη συνεργασία αυτή δράσεις που εστιάζουν στο μέλλον τον ελληνικού αθλητισμού.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η NUVIA χορηγός στην εκδήλωση του Fortune Greece Network «The Art of Negotiation, Talent & Influence»

Στο πλαίσιο της δέσμευσής της για υποστήριξη πρωτοβουλιών που προάγουν τη γνώση, την καινοτομία και την ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Χορηγός της συμμετοχής «Flandy»-Στεφανή στο 70ό Ράλλυ Ακρόπολις!

Όπως επισήμανε ο CEO Ν. Μακρόπουλος, η εταιρεία στηρίζει ενεργά δράσεις που προάγουν το πνεύμα της προσπάθειας, των υψηλών επιδόσεων και της αριστείας

Technology, Automation & the New Insurance Ecosystem

Όσα συζητήθηκαν στο Panel IV του 19th Insurance Conference – #inco26

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Στην στήριξη της προστασίας των μελισσών και της βιοποικιλότητας επενδύει η Howden Hellas

Οι 25 κυψέλες που έχει υιοθετήσει η Howden Hellas αντιστοιχούν σε περίπου 1,5 εκατομμύριο μέλισσες, αριθμός που μεταβάλλεται ανάλογα με την εποχή

Η HDI Global SE, Hellas καλωσορίζει την Ηλέκτρα Νικολαΐδου στη θέση της Cyber Lead Underwriter

Η HDI Global SE, Hellas καλωσορίζει από την 1η Οκτωβρίου την κ. Ηλέκτρα Νικολαΐδου στη θέση της Cyber Lead Underwriter

Νέα πνοή στο Γλίνος Τρικάλων: Εγκαινιάστηκε ο νέος Κοινοτικός Χώρος με τη συνδρομή του Ιδρύματος Reale και της Υδρογείου Ασφαλιστικής

Τη δημιουργία ενός σύγχρονου, λειτουργικού και ασφαλούς χώρου συνάντησης για τους κατοίκους του Γλίνους Τρικάλων, υποστήριξαν έμπρακτα το Ίδρυμα Reale

Το φως που ανάβει νωρίτερα

Υπάρχει μια στιγμή μέσα στο φθινόπωρο που η αλλαγή της εποχής γίνεται ξαφνικά αισθητή.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Οι δύο έξυπνες κινήσεις της Interamerican

Είδε η Interamerican / Anytime  ότι οι πωλήσεις συμβολαίων αυτοκινήτου σε λίγο θα μεταφερθούν πάνω στις ηλεκτρονικές  πλατφόρμες και σχεδιάζει το νέο της αναπτυξιακό πλάνο.

Cyber Insurance: Η κυβερνοασφάλεια ξεκινά από τον άνθρωπο

Ο Οκτώβριος, ως Ευρωπαϊκός Μήνας Κυβερνοασφάλειας, υπενθυμίζει ότι η μεγαλύτερη πρόκληση για τις επιχειρήσεις δεν βρίσκεται πάντα πίσω από μια οθόνη

Στην στήριξη της προστασίας των μελισσών και της βιοποικιλότητας επενδύει η Howden Hellas

Οι 25 κυψέλες που έχει υιοθετήσει η Howden Hellas αντιστοιχούν σε περίπου 1,5 εκατομμύριο μέλισσες, αριθμός που μεταβάλλεται ανάλογα με την εποχή

Πρόσβαση στα δεδομένα των οχημάτων –  Πρόοδος μετ’ εμποδίων ένα χρόνο μετά την Πράξη της ΕΕ για τα δεδομένα

Τις δυσκολίες που εξακολουθούν να περιορίζουν την αποτελεσματική πρόσβαση στα δεδομένα που παράγουν τα οχήματα ανέδειξε η Insurance Europe

Νέα βήματα εξωστρέφειας για την Πάνορμος

Την περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας της με την Generali και τον σχεδιασμό των επόμενων στρατηγικών κινήσεων θέτει στο επίκεντρο