back to top
20.2 C
Athens
Κυριακή 24 Μαΐου 2026

Ευρωπαϊκή Πίστη: Στην Αγ. Πετρούπολη οι κορυφαίοι του Δικτύου

Ένα μοναδικό ταξίδι επιβράβευσης στην Αγία Πετρούπολη είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι κορυφαίοι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές που διακρίθηκαν στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Πωλήσεων για το 2018.

Από τις 9 έως και τις 13 Μαΐου, οι 81 συμμετέχοντες έζησαν 5 ημέρες ξεκούρασης, ξεναγήσεων και ποικίλων δραστηριοτήτων που είχε οργανώσει η Εταιρία, στη «Βενετία του Βορρά», στην αριστοκρατική πόλη της Αγίας Πετρούπολης, τη μοναδική μεγαλούπολη στον κόσμο που έχει ανακηρυχτεί από την Unesco ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς.

- Advertisement -

 

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην πόλη της Αγίας Πετρούπολης και να επισκεφθούν, μεταξύ άλλων, αξιοθέατα όπως η Εκκλησία Savior on Blood, το ύφος της οποίας διαφέρει από την νεοκλασική και μπαρόκ αρχιτεκτονική που κυριαρχεί στη ναοδομία της πόλης υιοθετώντας ένα μεσαιωνικό στυλ, το κτίριο Dom Knigi, γνωστό και ως σπίτι των βιβλίων και τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ισαάκ. Επίσης, είχαν τη δυνατότητα να διασχίσουν την επιβλητική γέφυρα των παλατιών, η οποία εκτείνεται στον ποταμό Νέβα μεταξύ της πλατείας του Παλατιού και του νησιού Vasilievsky αλλά και να επισκεφθούν το Peterhof, το θερινό ανάκτορο που αποτέλεσε την άμεση απάντηση του Μέγα Πέτρου, στον Luis XIV της Γαλλίας και το παλάτι των Βερσαλλιών.

- Advertisement -

 

Μία από τις σημαντικότερες στιγμές του ταξιδιού ήταν η επίσκεψη στο μεγαλύτερο μουσείο του κόσμου, το περίφημο Hermitage, που φιλοξενείται σε ένα συγκρότημα έξι κτιρίων, τα παλαιά Χειμερινά Ανάκτορα, στις όχθες του ποταμού Νέβα. Στις συλλογές του μουσείου φιλοξενούνται έργα των κορυφαίων καλλιτεχνών της ιστορίας της Τέχνης, με εκθέματα που ξεπερνούν σε αριθμό τα 3.000.000.

 

Η Εταιρία επιφύλασσε στους επιτυχόντες μια σειρά εκπλήξεων, οι οποίες έκλεψαν τις εντυπώσεις, όπως η παρακολούθηση μπαλέτου στην περίφημη παράσταση «Η λίμνη των κύκνων», η μετακίνηση με εντυπωσιακές άμαξες τη βραδιά των βραβεύσεων και η οργάνωση της εκδήλωσης των βραβεύσεων στο Palace of Grand Duke Vladimir. Το συγκεκριμένο παλάτι διατηρεί ανέγγιχτο το εσωτερικό του από το 1872, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας και της παράδοσης της Ρωσίας.

 

Μέρος της εκδήλωσης των βραβεύσεων αποτέλεσε και η παρακινητική ομιλία του Δρ. Κάρολου – Κωνσταντίνου Παπαδά, Επίκουρου καθηγητή Marketing του The York Management School, η οποία είχε ως στόχο να εμπνεύσει τους συμμετέχοντες, δίνοντας τους χρήσιμες συμβουλές αξιοποίησης του προσωπικού τους branding.

 

Τους 81 επιτυχόντες συνόδευε ο κ. Χρήστος Γεωργακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας, ο κ. Στέφανος Βερζοβίτης Γενικός Διευθυντής Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών, η κα. Βασιλική Ρούσση Εμπορική Διευθύντρια, ο κ. Γιώργος Γκοτζαγεώργης Διευθυντής Marketing & Υποστήριξης Δικτύου Πωλήσεων, καθώς και στελέχη των Εσωτερικών Υπηρεσιών.

 

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα πανηγυρικό κλίμα, οι βραβευθέντες ανανέωσαν το ραντεβού τους στο επόμενο ταξίδι του Δικτύου Πωλήσεων, που θα πραγματοποιηθεί στην Κυανή Ακτή της Γαλλικής Ριβιέρας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ηγεσία, σπουδαία μαθήματα και… ανατροπές στο 7ο MDRT Power Workshop

Επαγγελματίες της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης σε μια ακόμη συνάντηση με ουσιαστικό περιεχόμενο, πρακτική γνώση και υψηλό επίπεδο ομιλητών

Νέα Διευθύντρια Πωλήσεων στην Brokers Union η Έλενα Μαζιώτη

Ενίσχυση της διοικητικής της ομάδας με ένα έμπειρο στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς

Νέα καθήκοντα για τον Μ. Κούτη στην Interamerican: Αναλαμβάνει Business Development Manager Health Services Ecosystem

Με πολυετή πορεία στην εταιρεία και εμπειρία σε ρόλους ευθύνης, ο κ. Κούτης έχει συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη και συνοχή του Δικτύου Πωλήσεων

«Πρωταθλήτρια» του 2025 η Allianz ΑΕΔΑΚ

Κορυφαίες επιδόσεις και σημαντικές διακρίσεις για την εταιρεία στα αμοιβαία κεφάλαια

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΕΥΡΩΠΗ Holdings: Ξεκινά η διαδικασία συγχώνευσης με την CrediaBank

Ν. Μακρόπουλος: «Επιταχύνουμε συνδυάζοντας τις ικανότητές μας στην ασφαλιστική αναδοχή και μεσιτεία με το πανελλαδικό δίκτυο διανομής και την ψηφιακή εμβέλεια της τράπεζας»

Η Affidea σε ρόλο… Υποστηρικτή Υγείας του Εθνικού Θεάτρου

Η Affidea θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες πρόληψης-διάγνωσης των εργαζομένων, ενώ παράλληλα θα τρέξουν κοινές δράσεις ευαισθητοποίησης

Στην Trastor 3 ακίνητα της Εθνικής Ασφαλιστικής

Έναντι τιμήματος 38,6 εκατ. ευρώ – Δείτε τη σχετική ανακοίνωση

Η απώλεια αποσκευών και η ανάγκη για ταξιδιωτική ασφάλιση

Το μήνυμα της Mondial Assistance είναι ότι κάποια απρόοπτα δεν μπορούν να αποφευχθούν, μπορούν όμως να αντιμετωπιστούν με λιγότερο άγχος

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

eSafe Cyber Security Hellas και Cato Networks ανέδειξαν το μέλλον του AI-native SASE

Ένα exclusive roundtable event, αφιερωμένo στις νέες αρχιτεκτονικές ασφάλειας και στη μετάβαση σε AI-native υποδομές

ΕΥΡΩΠΗ Holdings: Ξεκινά η διαδικασία συγχώνευσης με την CrediaBank

Ν. Μακρόπουλος: «Επιταχύνουμε συνδυάζοντας τις ικανότητές μας στην ασφαλιστική αναδοχή και μεσιτεία με το πανελλαδικό δίκτυο διανομής και την ψηφιακή εμβέλεια της τράπεζας»

Δ. Μαζαράκης από την Ύδρα: Καμία πρόοδος στην Υγεία

Τι απάντησε ο CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής σε σχετική ερώτηση του «IW» στην 26η Συνάντηση των (Αντ)ασφαλιστών

Διήμερο webinar ΕΕΑ-ΕΙΑΣ για την επίδραση της ΤΝ στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε 2 διαδικτυακές συναντήσεις, 25 και 27 Μαΐου – Δείτε τη θεματολογία και τους εισηγητές, δηλώστε δωρεάν συμμετοχή