back to top
18 C
Athens
Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2025

Η Philip Morris εισέρχεται στον ασφαλιστικό κόσμο με τη Reviti

Νέους δρόμους ανοίγει η Philip Morris, καθώς η καπνοβιομηχανία εισέρχεται στον κόσμο της ασφάλισης, και συγκεκριμένα στις ασφαλίσεις ζωής.

Σύμφωνα με το CNBC, η εταιρεία – κολοσσός θα ανοίξει τη θυγατρική της με την επωνυμία Reviti η οποία θα δραστηριοποιηθεί σε πρώτη φάση στο Ηνωμένο Βασίλειο και εν συνεχεία σχεδιάζει την επέκτασή της.

- Advertisement -

Μάλιστα η Philip Morris θα παρέχει κίνητρα στους καπνιστές προκειμένου να σταματήσουν το κάπνισμα, με εκπτώσεις στα ασφάλιστρα σε περίπτωση που το διακόψουν ή εάν προχωρήσουν στη χρήση λιγότερο καρκινογόνου προϊόντος.

Για όσους σταματήσουν το κάπνισμα και προχωρήσουν σε χρήση ecigarette θα παρέχεται έκπτωση ύψους 2,5%, ενώ για εκείνους που θα κάνουν χρήση του θερμαινόμενου καπνικού προϊόντος  της Philip Morris θα έχουν έκπτωση 25% σε διάρκεια τριών μηνών.

- Advertisement -

Όσοι διακόψουν εντελώς το κάπνισμα για έναν τουλάχιστον χρόνο, θα παρέχονται ακόμη μεγαλύτερα κίνητρα, με έκπτωση 50% επί των ασφαλίστρων.

Η Philip Morris δήλωσε ότι  ο καθορισμός της έκπτωσης που δίνει για τη χρήση εναλλακτικών προϊόντων βασίζεται στα επιστημονικά δεδομένα μαζί με τις δυνατότητες ενός προϊόντος να μειώσει τους  κινδύνους στους ανθρώπους.

Η Philip Morris πωλεί μια σειρά εναλλακτικών προϊόντων τσιγάρων, αν και  το μεγάλο της στοίχημα είναι στο iQOS, μια συσκευή που θερμαίνει αντί να το καίει καπνό.

Μια μέρα, η Philip Morris ελπίζει να σταματήσει εντελώς την πώληση τσιγάρων, δήλωσε ο CEO Andre Calantzopoulos στο CNBC σε συνέντευξή του την Τρίτη.

«Προφανώς η κίνηση αυτή έχει μεγάλη σημασία για τη δημόσια υγεία και τους ανθρώπους που καπνίζουν. Πέραν αυτού, έχει νόημα και για τους μετόχους μας γιατί επωφελούνται οικονομικά, καθώς τα εν λογω προϊόντα δεν θα είναι τσιγάρα και οι φόροι κατανάλωσης είναι χαμηλότεροι, με αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους» είπε ο ίδιος.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Πάνω από 1,72 εκατ. συμβόλαια Ζωής, με νέες εργασίες 902 εκατ. ευρώ

Οι τράπεζες ξεπέρασαν έστω και κατά 0,4% σε παραγωγή στις ασφάλειες Ζωής τους διαμεσολαβητές - Στο 0,03% μόλις, η παραγωγή από πλατφόρμες

Πόσα έδωσαν οι ασφαλιστές σε αξιώσεις από ασφάλειες Ζωής στη Βρετανία λόγω covid-19;

Όχι ένα, ούτε δύο αλλά 90 εκατομμύρια λίρες (117,18 εκατομμύρια δολάρια) κατέβαλαν οι ασφαλιστές στη Βρετανία που ασχολούνται με τις ασφάλειες Ζωής.

Allianz: Χαμένη χρονιά για τον ασφαλιστικό κλάδο το 2020

Χαμένη θα είναι η φετινή χρονιά για την ασφαλιστική βιομηχανία, λόγω κορωνοϊού, όπως υποστηρίζει ο γερμανικός κολοσσός στη μελέτη.

Η ΜetLife «ποντάρει» στην τεχνολογία blockchain και εξελίσσεται

Την τεχνολογία block chain Ethereum υιοθετεί η ΜetLife στις ΗΠΑ, ποντάροντας στις νέες εξελίξεις και ανατρέποντας όλα τα δεδομένα. Η ενέργεια αυτή

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Τι θα διαβάσετε στο νέο τεύχος του περιοδικού VOICE

Με κεντρικό θέμα «Ydrogios Digital Academy: Γίνε μέρος του αύριο της ασφάλισης»

Το insurancemarket φέρνει την ασφάλιση πιο κοντά στους οδηγούς

Καμπάνια 5 εβδομάδων έτρεξε η πλατφόρμα προκειμένου να ενισχύσει την ασφαλιστική συνείδηση και να προβάλει τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα

SENATUS: Η ανανέωση Franchise με τον κ. Πρωτογεράκη σηματοδοτεί 30 χρόνια συνεργασίας

Για τη SENATUS, η ανανέωση της σύμβασης αποτελεί έμπρακτη επιβεβαίωση της διαχρονικής αξιοπιστίας του επιχειρηματικού μοντέλου της

Η AGORA Insurance εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική ασφαλιστική αγορά

H νέα εταιρεία διαμεσολάβησης του Ardonagh Group έκανε επίσημο ντεμπούτο σε εκδήλωση στο Μουσείο της Ακρόπολης

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

«The Future of Insurance»: Η KPMG στην Ελλάδα παρουσιάζει τη 15η Ετήσια Έκθεση για την Ιδιωτική Ασφαλιστική Αγορά

Ένα πολύτιμο εργαλείο στρατηγικής ανάλυσης του εγχώριου ασφαλιστικού κλάδου θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση στο Electra Palace Athens στις 9/12

7 χρόνια επιτυχίας για την Coface Ελλάδος – Η νέα στέγη στο Μαρούσι ανοίγει δρόμους για την επόμενη φάση ανάπτυξης

Η διπλή γιορτή σηματοδότησε την έναρξη νέου κεφαλαίου, καθώς η εταιρεία περνά δυναμικά στην 8η χρονιά της

Ανακοίνωση της ΠΟΑΔ για το δικαίωμα συμβολαίου

Η Ομοσπονδία ζητά την ανάκληση πρόσφατης απόφασης της Εθνικής Ασφαλιστικής για επιβολή δικαιώματος συμβολαίου υφιστάμενα προγράμματα υγείας

Δημογραφικό: Η πρόκληση της Ελλάδας του 2040 και η συμβολή της Eurobank

H τράπεζα συμβάλλει στην αντιμετώπιση του δημογραφικού «με σχεδιασμό, επιστημονική ανάλυση, αλλά και εθνική ευαισθησία»

Κάτι θα αλλάξει που θα φανεί στην αγορά τις επόμενες ημέρες

Μήπως η λύση των προβλημάτων είναι να δούμε με νέα μάτια τα ίδια ασφαλιστικά «τοπία»;