back to top
11.9 C
Athens
Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2025

Η Philip Morris εισέρχεται στον ασφαλιστικό κόσμο με τη Reviti

Νέους δρόμους ανοίγει η Philip Morris, καθώς η καπνοβιομηχανία εισέρχεται στον κόσμο της ασφάλισης, και συγκεκριμένα στις ασφαλίσεις ζωής.

Σύμφωνα με το CNBC, η εταιρεία – κολοσσός θα ανοίξει τη θυγατρική της με την επωνυμία Reviti η οποία θα δραστηριοποιηθεί σε πρώτη φάση στο Ηνωμένο Βασίλειο και εν συνεχεία σχεδιάζει την επέκτασή της.

- Advertisement -

Μάλιστα η Philip Morris θα παρέχει κίνητρα στους καπνιστές προκειμένου να σταματήσουν το κάπνισμα, με εκπτώσεις στα ασφάλιστρα σε περίπτωση που το διακόψουν ή εάν προχωρήσουν στη χρήση λιγότερο καρκινογόνου προϊόντος.

Για όσους σταματήσουν το κάπνισμα και προχωρήσουν σε χρήση ecigarette θα παρέχεται έκπτωση ύψους 2,5%, ενώ για εκείνους που θα κάνουν χρήση του θερμαινόμενου καπνικού προϊόντος  της Philip Morris θα έχουν έκπτωση 25% σε διάρκεια τριών μηνών.

- Advertisement -

Όσοι διακόψουν εντελώς το κάπνισμα για έναν τουλάχιστον χρόνο, θα παρέχονται ακόμη μεγαλύτερα κίνητρα, με έκπτωση 50% επί των ασφαλίστρων.

Η Philip Morris δήλωσε ότι  ο καθορισμός της έκπτωσης που δίνει για τη χρήση εναλλακτικών προϊόντων βασίζεται στα επιστημονικά δεδομένα μαζί με τις δυνατότητες ενός προϊόντος να μειώσει τους  κινδύνους στους ανθρώπους.

Η Philip Morris πωλεί μια σειρά εναλλακτικών προϊόντων τσιγάρων, αν και  το μεγάλο της στοίχημα είναι στο iQOS, μια συσκευή που θερμαίνει αντί να το καίει καπνό.

Μια μέρα, η Philip Morris ελπίζει να σταματήσει εντελώς την πώληση τσιγάρων, δήλωσε ο CEO Andre Calantzopoulos στο CNBC σε συνέντευξή του την Τρίτη.

«Προφανώς η κίνηση αυτή έχει μεγάλη σημασία για τη δημόσια υγεία και τους ανθρώπους που καπνίζουν. Πέραν αυτού, έχει νόημα και για τους μετόχους μας γιατί επωφελούνται οικονομικά, καθώς τα εν λογω προϊόντα δεν θα είναι τσιγάρα και οι φόροι κατανάλωσης είναι χαμηλότεροι, με αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους» είπε ο ίδιος.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Πάνω από 1,72 εκατ. συμβόλαια Ζωής, με νέες εργασίες 902 εκατ. ευρώ

Οι τράπεζες ξεπέρασαν έστω και κατά 0,4% σε παραγωγή στις ασφάλειες Ζωής τους διαμεσολαβητές - Στο 0,03% μόλις, η παραγωγή από πλατφόρμες

Πόσα έδωσαν οι ασφαλιστές σε αξιώσεις από ασφάλειες Ζωής στη Βρετανία λόγω covid-19;

Όχι ένα, ούτε δύο αλλά 90 εκατομμύρια λίρες (117,18 εκατομμύρια δολάρια) κατέβαλαν οι ασφαλιστές στη Βρετανία που ασχολούνται με τις ασφάλειες Ζωής.

Allianz: Χαμένη χρονιά για τον ασφαλιστικό κλάδο το 2020

Χαμένη θα είναι η φετινή χρονιά για την ασφαλιστική βιομηχανία, λόγω κορωνοϊού, όπως υποστηρίζει ο γερμανικός κολοσσός στη μελέτη.

Η ΜetLife «ποντάρει» στην τεχνολογία blockchain και εξελίσσεται

Την τεχνολογία block chain Ethereum υιοθετεί η ΜetLife στις ΗΠΑ, ποντάροντας στις νέες εξελίξεις και ανατρέποντας όλα τα δεδομένα. Η ενέργεια αυτή

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πανελλαδικές συναντήσεις του Δικτύου Πωλήσεων της Allianz

Η διοίκηση επενδύει σταθερά σε καινοτόμα εργαλεία και λύσεις που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα και την ανταγωνιστικότητα των συνεργατών της

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ανανεώνει και αναβαθμίζει τη συνεργασία με τη ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική

Αξίες όπως η αφοσίωση, η προσπάθεια και η πίστη στη δύναμη της ομάδας χαρακτηρίζουν, επισημαίνεται, τόσο την εταιρεία όσο και το Τριφύλλι

Η Εθνική Ασφαλιστική αναβαθμίζει την ψηφιακή εμπειρία πελατών, εργαζομένων και συνεργατών

Το νέο MyEthniki App φέρνει όλες τις υπηρεσίες της ανασχεδιασμένης πλατφόρμας MyEthniki σε κινητά και τάμπλετ με ένα «tap»

Ισχυρή ανάπτυξη για τον Όμιλο Eurohold και θετικά μηνύματα για τη Euroins Ελλάδος

H συνεχής ανοδική πορεία του oμίλου αποτελεί δέσμευση για ακόμη πιο αξιόπιστες, σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις και στην ελληνική αγορά

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η Feel Safe Insurance γίνεται Safe Place για κάθε γυναίκα που χρειάζεται ασφάλεια και υποστήριξη

Το πρώτο ασφαλιστικό γραφείο στην Ελλάδα που εντάσσεται στο δίκτυο υποστήριξης, θεωρώντας αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα κάθε γυναίκας να νιώθει ασφαλής

Δίκτυα πωλήσεων και αυτοματοποίηση: Τιμολόγηση, διαχείριση ζημιών, απάτες

Πώς διαμορφώνει η τεχνητή νοημοσύνη τη νέα εποχή του ασφαλιστικού κλάδου

Coffee Business Awards 2025: Μια ξεχωριστή γιορτή για την κοινότητα του καφέ

Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο Λάμπρος Ρόδης, Διευθυντής Σύνταξης του «IW», ενώ ο ΣΕΜΑ μεταξύ των υποστηρικτών

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Ασφαλιστικής

Ο συνδυασμός ασφαλιστικής τεχνογνωσίας και χρηματοοικονομικής εμπειρίας αποσκοπεί στον ολοκληρωμένο επιχειρησιακό και ψηφιακό μετασχηματισμό

Η Acrisure επεκτείνεται σε Κεντρική-Ανατολική Ευρώπη με την εξαγορά της EIS

Τ. Χατζηθεοδοσίου: «Η ένταξη της EIS φέρνει στον όμιλο μια ομάδα με εξειδίκευση σε τομείς που αναπτύσσονται ραγδαία στην περιοχή»