back to top
25.2 C
Athens
Παρασκευή 22 Μαΐου 2026

Ν. Λαπατάς: H Ατλαντική Ένωση πρώτη σταθερά σε φερεγγυότητα και αξιοπιστία

Με συμμετοχή όλων των εργαζομένων καθώς και των μελών της Διοίκησης, μέσα σε έντονα εορταστικό κλίμα, συγκινησιακά φορτισμένο λόγω και της επετείου των 50 χρόνων από την ίδρυση της Ατλαντικής Ένωσης, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο συνεδριακό της χώρο, στην αίθουσα “Νότης Λαπατάς”.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Δ/νων Σύμβουλος της Εταιρίας κ. Ιωάννης Λαπατάς, ο οποίος καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους και αφού τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους στα πολύ καλά αποτελέσματα της Εταιρίας, ευχήθηκε σε όλους υγεία, ευτυχία και επαγγελματική δημιουργία. Αναφέρθηκε στους κινδύνους, αλλά και τις ευκαιρίες της Αγοράς και παρότρυνε όλους να φροντίζουν για την προσωπική τους ανάπτυξη, να βελτιώνουν συνεχώς τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους και στην προσπάθεια αυτή τόσο η Εταιρία όσο και ο ίδιος προσωπικά θα είναι, όπου χρειάζεται, δίπλα τους! Άλλωστε, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, οι άνθρωποί της είναι εκείνοι στους οποίους οφείλεται η καλή και ζεστή, γεμάτη ανθρωπιά, εικόνα της προς τους πελάτες και συνεργάτες.

- Advertisement -

Στη διάρκεια της ομιλίας του τόνισε ότι η Ατλαντική Ένωση, είναι πρώτη σταθερά σε φερεγγυότητα και αξιοπιστία ασφαλιστική εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων & Ζωής, με Δείκτη Φερεγγυότητας 272%, καταφέρνοντας να συνδυάζει τη μακρόχρονη ιστορία και εμπειρία της, με ολοκληρωμένα και πρωτοποριακά ασφαλιστικά προγράμματα, καθώς και με τη συνεχή τεχνολογική εξέλιξή της.

Τρεις γενιές οικογένειας Λαπατά: Νότης Λαπατάς ο ιδρυτής, Ιωάννης Λαπατάς σημερινός Δ/νων Σύμβουλος και Νότης Λαπατάς ο νεότερος

Ευχάριστη παρένθεση αποτέλεσαν τα τρία φλουριά που περιείχε η πίτα, τα οποία αντιστοιχούσαν σε ιδιαίτερης αξίας δώρα. Ακολούθησε πλούσιος μπουφές και ο υπόλοιπος χρόνος της εκδήλωσης ήταν αφιερωμένος στις χορευτικές ικανότητες όσων ήθελαν να συμμετέχουν ή σε χαλαρές συζητήσεις στον ευχάριστο ανοιχτό χώρο του roof garden.

- Advertisement -

Ο κ. Ιωάννης Λαπατάς ανάμεσα σε εργαζόμενους, σε χαλαρή διάθεση και συζήτηση

Όλοι ενδόμυχα ή φωναχτά υποσχέθηκαν ότι το 2019 θα είναι για τους ίδιους και την Εταιρία ένας ακόμα χρόνος ανοδικής πορείας και νέων κατακτήσεων!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ατλαντική Ένωση: Αποτελέσματα 2025, στόχοι για το 2026

Το εταιρικό πλάνο περιλαμβάνει επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό, νέα προϊόντα και δυναμικούς κλάδους

Η «Εγγύηση Αξίας» της Ατλαντικής Ένωσης φέρνει νέα δεδομένα για ιδιοκτήτες καινούριων οχημάτων

Αποζημίωση με βάση την αρχική τιμή αγοράς του οχήματος σε περιπτώσεις ολικής καταστροφής ή κλοπής

Η Ατλαντική Ένωση επενδύει στην πρόληψη και στην ψηφιακή Υγεία

Με τα νέα εξωνοσοκομειακά της προγράμματα, η ασφαλιστική επιχειρεί να τοποθετηθεί δυναμικά στον τομέα της πρωτοβάθμιας φροντίδας

Ασφάλεια για φοιτητές… χωρίς άγχος με την Ατλαντική Ένωση

Τιμές προσαρμοσμένες στο φοιτητικό πορτοφόλι – Νέες παροχές από το πρόγραμμα Erasmus Plus

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΕΥΡΩΠΗ Holdings: Ξεκινά η διαδικασία συγχώνευσης με την CrediaBank

Ν. Μακρόπουλος: «Επιταχύνουμε συνδυάζοντας τις ικανότητές μας στην ασφαλιστική αναδοχή και μεσιτεία με το πανελλαδικό δίκτυο διανομής και την ψηφιακή εμβέλεια της τράπεζας»

Δ. Μαζαράκης από την Ύδρα: Καμία πρόοδος στην Υγεία

Τι απάντησε ο CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής σε σχετική ερώτηση του «IW» στην 26η Συνάντηση των (Αντ)ασφαλιστών

50 χρόνια Επικουρικό Κεφάλαιο: Δείτε τα highlights του επετειακού συνεδρίου

Η εκδήλωση της 12ης Μαΐου ανέδειξε τον κοινωνικό ρόλο του φορέα και συνέβαλε στον δημόσιο διάλογο για την οδική ασφάλεια

Στην Trastor 3 ακίνητα της Εθνικής Ασφαλιστικής

Έναντι τιμήματος 38,6 εκατ. ευρώ – Δείτε τη σχετική ανακοίνωση

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

ΕΥΡΩΠΗ Holdings: Ξεκινά η διαδικασία συγχώνευσης με την CrediaBank

Ν. Μακρόπουλος: «Επιταχύνουμε συνδυάζοντας τις ικανότητές μας στην ασφαλιστική αναδοχή και μεσιτεία με το πανελλαδικό δίκτυο διανομής και την ψηφιακή εμβέλεια της τράπεζας»

Δ. Μαζαράκης από την Ύδρα: Καμία πρόοδος στην Υγεία

Τι απάντησε ο CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής σε σχετική ερώτηση του «IW» στην 26η Συνάντηση των (Αντ)ασφαλιστών

50 χρόνια Επικουρικό Κεφάλαιο: Δείτε τα highlights του επετειακού συνεδρίου

Η εκδήλωση της 12ης Μαΐου ανέδειξε τον κοινωνικό ρόλο του φορέα και συνέβαλε στον δημόσιο διάλογο για την οδική ασφάλεια

Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Συντονιστών 2026 από την ΕΣΑΠΕ

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 5 εξειδικευμένα σεμινάρια, που εστιάζονται σε βασικούς άξονες της ασφαλιστικής διοίκησης και της ανάπτυξης ομάδων