back to top
31.6 C
Athens
Τρίτη 4 Αυγούστου 2026

ΑΧΑ VIDEO: Για 10η χρονιά 1η παγκόσμια ασφαλιστική επωνυμία – Συνεργασία με τη Liverpool FC

Tη συνεχιζόμενη θετική φήμη και αξία του ονόματος της ΑΧΑ επιβεβαιώνει η τελευταία κατάταξη Best Global Brands, ανακηρύσσοντάς τη 47η Επωνυμία στον κόσμο και 1η Ασφαλιστική Επωνυμία για 10η συνεχή χρονιά, καθώς η αξία της ξεπερνά πλέον τα 11 δισεκατομμύρια δολάρια.

Την ίδια μέρα ο Όμιλος ανακοινώνει ότι ενδυναμώνει τη στρατηγική του σε θέματα χορηγιών και ενώνει τις δυνάμεις του με ένα από τα σημαντικότερα ονόματα στον αθλητισμό, τη Liverpool FC.

- Advertisement -

Επενδύοντας στις κοινές τους αξίες, η ΑΧΑ και η Liverpool θα δημιουργήσουν καινοτόμες εμπειρίες για τους πελάτες, τους εταιρικούς συνεργάτες και τους φιλάθλους (ξεκινώντας από την Ασία), ενώ θα παράσχουν υποστήριξη στις τοπικές κοινωνίες όπου οι δύο οργανισμοί δραστηριοποιούνται. Σε στενή συνεργασία με τους παίκτες, την ομάδα προπονητών και τους επαγγελματίες υγείας της Liverpool, η ΑΧΑ θα δημιουργήσει περιεχόμενο που θα προωθεί την υγιεινή ζωή, με βάση την αποστολή της εταιρείας να στηρίζει τους ανθρώπους να ζουν καλύτερα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνουμε αυτή τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με τη Liverpool και που η ανακοίνωση αυτή συμπίπτει με την ημέρα που η ΑΧΑ είναι η 1η Παγκόσμια Ασφαλιστική Επωνυμία για 10η συνεχή χρονιά. Όπως εμείς, η Liverpool είναι ηγέτης στον τομέα της, αναγνωρισμένη για τη μακρά και περήφανη ιστορία της, με ισχυρό αίσθημα προσφοράς στην κοινωνία και συνεχή αναζήτηση της τελειότητας. Για το λόγο αυτό κοιτάζουμε μπροστά σε κοινές επιτυχίες, εντός και εκτός γηπέδου, καθώς συνεχίζουμε να επιβεβαιώνουμε ότι οι πελάτες μας “ποτέ δεν θα είναι μόνοι”» είπε ο Thomas Buberl, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΧΑ.

- Advertisement -

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε μια εταιρεία τόσο αναγνωρισμένη και φιλόδοξη ως τον νεότερο παγκόσμιο συνεργάτη μας και επίσημο Ασφαλιστικό Οργανισμό στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια. Θέλουμε να συγχαρούμε την ΑΧΑ για το ότι είναι η 1η Παγκόσμια Ασφαλιστική Επωνυμία για 10 συνεχή χρόνια. Μέσα από αυτή την αναγνώριση η ΑΧΑ αποδεικνύει τη δέσμευσή της στην τελειότητα ώστε να αποτελεί έναν πραγματικό συνοδοιπόρο στις ζωές των ανθρώπων» σχολίασε από την πλευρά του ο Billy Hogan, Managing Director and Chief Commercial Officer της Liverpool FC.

«Ως παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της, η ΑΧΑ μοιράζεται τις ίδιες αρχές και αξίες με εμάς» πρόσθεσε. «Οι αξίες αυτές αποτελούν τη βάση για μία μοναδική μακροχρόνια συνεργασία. Μαζί θα εργαστούμε για να πραγματοποιήσουμε μοναδικές εμπειρίες για τους φιλάθλους μας σε όλο τον κόσμο.»

Σχετικές δημοσιεύσεις

ERGO: Νέος Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Εταιρικών Συνεργατών ο Βασίλης Αντύπας

Με πολυετή πείρα στον ασφαλιστικό κλάδο, ο κ. Αντύπας αναλαμβάνει κομβικό ρόλο στην περαιτέρω ανάπτυξη και ενδυνάμωση του Δικτύου

Ολοκληρώθηκε η πώληση της AXA IM στην BNP Paribas

AXA IM και BNP Paribas συναποτελούν έναν ευρωπαϊκό κολοσσό με υπό διαχείριση κεφάλαια ύψους 1,5 τρισ. ευρώ

Για 6η φορά η Allianz κορυφαία ασφαλιστική στα «Best Global Brands» της Interbrand

Η Allianz ανεβαίνει στη θέση #29 της συνολικής κατάταξης και μεγιστοποιεί περαιτέρω την αξία του εμπορικού της σήματος στα 23,5 δισεκατομμύρια δολάρια

Ασφαλιστικές: Δουλειά, εμπιστοσύνη ή greenwashing;

Δεν υπάρχει κάτι άλλο από πράσινο στην ζωή μας;

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Εθνική Ασφαλιστική στο πλευρό των ασφαλισμένων της που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές

Στην Εθνική Ασφαλιστική, αναγνωρίζουμε τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι μας λόγω των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών.

Anytime και Public ενώνουν δυνάμεις και αλλάζουν την εμπειρία ασφάλισης

Η Anytime και τα Public εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στην καθημερινότητα των πελατών τους

Η ERGO στο πλευρό των συνεργατών του Εταιρικού της Δικτύου με δύο ταξίδια επιβράβευσης στην Πράγα και το Καρπενήσι

Η ERGO Ασφαλιστική επιβράβευσε για μία ακόμη χρονιά τους συνεργάτες του Εταιρικού της Δικτύου που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους...

Infotrust Insurance Agents: Επένδυση 1,5 εκατ. ευρώ στη νέα ιδιόκτητη έδρα 

Σε νέα ιδιόκτητα γραφεία μεταφέρεται η Infotrust Insurance Agents, σηματοδοτώντας ένα ακόμη βήμα στην αναπτυξιακή της πορεία και επενδύοντας

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Όταν ο Ανασφάλιστος άκουσε τον Δείκτη Υγείας ΕΔΑ να τρίζει

Όταν ο Ανασφάλιστος άκουσε να ‘τρίζει’  ο ΕΔΑ  την περασμένη εβδομάδα ……όταν είδε … πραγματικά… τι έγινε με τον  δείκτη υπολογισμού κόστους υγείας (ΕΔΑ)

Αντασφαλιστικές διαφορές στο Ντουμπάι, δικαστική Απόφαση σταθμός για (αντ)ασφαλιστές

Η διαφορά αντασφάλισης για τις πλημμύρες στο Ντουμπάι οδηγεί σε απόφαση-σταθμό του DIFC

Urba360: Εντοπίστε κινδύνους πριν αυτοί εμφανιστούν

Σε μια εποχή έντονης αβεβαιότητας, είναι εξαιρετικά σημαντικό να μπορείτε να προλαμβάνετε τους κινδύνους στον αγροδιατροφικό κλάδο..πριν αυτοί εμφανιστούν.

Επαγγελματική Ασφάλιση: Το νέο Σχέδιο Νόμου, οι ευρωπαϊκές εξελίξεις και οι προοπτικές του θεσμού

O Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α.) και Πρόεδρος του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Υπουργείου Οικονομικών (Τ.Ε.Α.-ΥΠ.ΟΙΚ.), Δρ. Χρήστος Νούνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «120' Markets»

Ορμούζ 2026: Τι άλλαξε για την ελληνική ασφαλιστική αγορά και τη διαμεσολάβηση

Ο πόλεμος ΗΠΑ/Ισραήλ-Ιράν (28 Φεβρουαρίου-17 Ιουνίου 2026) δεν ήταν για την Ελλάδα μια μακρινή κρίση.