back to top
12.6 C
Athens
Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2026

Ευρωπαϊκή Πίστη: Στο Άμστερνταμ οι κορυφαίοι του Δικτύου Πωλήσεων

Το Άμστερνταμ, μια από τις πιο ιδιαίτερες, ζωντανές και σύγχρονες πόλεις, επέλεξε η Ευρωπαϊκή Πίστη για να επιβραβεύσει τους κορυφαίους παραγωγικά Συνεργάτες της για το 2017.

H πόλη με ένα από τα μεγαλύτερα ιστορικά κέντρα στην Ευρώπη, με τις 1.539 γέφυρες και τις περισσότερες εθνικότητες στον κόσμο, υποδέχθηκε τους 160 συμμετέχοντες από τις 24 έως τις 27 Μαΐου.

- Advertisement -

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στην πόλη του Άμστερνταμ, να περπατήσουν στους δρόμους και στα μικρά στενά του, να θαυμάσουν την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του και να επισκεφθούν, μεταξύ άλλων, περιοχές όπως η κεντρική πλατεία Dam, η πλωτή αγορά των λουλουδιών Bloemenmarkt και το πάρκο Vondelpark.

- Advertisement -

Παράλληλα, μέσα από μια κρουαζιέρα στα φημισμένα κανάλια της πόλης, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Άμστερνταμ από μια άλλη οπτική γωνία, να παρατηρήσουν σημαντικά κτίρια και να ενημερωθούν για την ιστορία τους.

Τους 160 συμμετέχοντες τους συνόδευε ο Νίκος Χαλκιόπουλος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής Χαρτοφυλακίου, η Εμπορική Διευθύντρια Βασιλική Ρούσση, ο Διευθυντής Marketing & Υποστήριξης Δικτύου Πωλήσεων Γιώργος Γκοτζαγεώργης, καθώς και στελέχη των Εσωτερικών Υπηρεσιών.

Σε ολοήμερη εκδρομή που πραγματοποιήθηκε, οι επιτυχόντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το γραφικό ψαροχώρι Volendam και να απολαύσουν μια γευσιγνωσία τοπικών τυριών, καθώς και τη συνοικία Zaanse Schans, η κοινότητα της οποίας ζει και εργάζεται σε όμορφα ξύλινα σπίτια, μουσεία, μύλους, καταστήματα, βιοτεχνίες και εστιατόρια. Μια περιοχή που τους μετέφερε μια νοσταλγική και ιστορική εικόνα της περιοχής Zaan από τον 17ο και τον 18ο αιώνα.

Η εκδήλωση βραβεύσεων και το gala dinner για τους επιτυχόντες πραγματοποιήθηκε στο ιδιαίτερο κτίριο Koepelkerk, μια εκκλησία του 17ου αιώνα στην οποία έχουν παραμείνει μέχρι και σήμερα οι εντυπωσιακές κολόνες, το επιβλητικό εκκλησιαστικό όργανο και ο άμβωνας.

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, οι βραβευθέντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο ταξίδι του Δικτύου Πωλήσεων, που θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Πετρούπολη.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Νέα καθήκοντα για τον Μ. Κούτη στην Interamerican: Αναλαμβάνει Business Development Manager Health Services Ecosystem

Με πολυετή πορεία στην εταιρεία και εμπειρία σε ρόλους ευθύνης, ο κ. Κούτης έχει συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη και συνοχή του Δικτύου Πωλήσεων

«Πρωταθλήτρια» του 2025 η Allianz ΑΕΔΑΚ

Κορυφαίες επιδόσεις και σημαντικές διακρίσεις για την εταιρεία στα αμοιβαία κεφάλαια

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πανελλαδικές συναντήσεις του Δικτύου Πωλήσεων της Allianz

Η διοίκηση επενδύει σταθερά σε καινοτόμα εργαλεία και λύσεις που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα και την ανταγωνιστικότητα των συνεργατών της

Ταξίδι επιβράβευσης στη Ρώμη για τους συνεργάτες της Allianz

Η περίσταση αποτέλεσε ευκαιρία για εξερεύνηση εμβληματικών σημείων της Αιώνιας Πόλης, καθώς επίσης προώθηση επαγγελματικών σχέσεων και στόχων

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Π. Ξένος για φυσικές καταστροφές: «Κάθε 1 ευρώ που δαπανάται στην πρόληψη ισοδυναμεί με 8 ευρώ σε μέτρα αποζημιώσεων»

Η Εθνική Ασφαλιστική δίνει το βήμα στον Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Αντίστροφη μέτρηση για το 4th Greek Corporate Governance Summit

Την Πέμπτη 26/2 με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Caravel και online μέσα από την πλατφόρμα LiveOn Events+

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης Ασφαλιστικού Πράκτορα

Το 30ωρο πρόγραμμα θα διεξαχθεί από την Τρίτη 10 Μαρτίου έως την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2026

ΚΕΔΕ: Διήμερο Συνέδριο για την Κλιματική Κρίση και την Πολιτική Προστασία

Το Συνέδριο φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την «επόμενη ημέρα», με συγκεκριμένες προτάσεις και ισχυρό αποτύπωμα στις εθνικές πολιτικές

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

GIRLS2CYBER: Το Ελληνικό Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας συμμετέχει στο ευρωπαϊκό έργο ψηφιακής ενδυνάμωσης των κοριτσιών

Το GIRLS2CYBER στοχεύει να γεφυρώσει το τεχνολογικό χάσμα των φύλων και να εμπνεύσει κορίτσια 12-15 ετών να ανακαλύψουν τον κόσμο της κυβερνοασφάλειας

4 στους 10 εργαζόμενους χωρίς αξιολόγηση, εκπαίδευση και προοπτικές εξέλιξης

Έρευνα του kariera.gr διαπιστώνει κενό ανάμεσα στις ανάγκες των εργαζομένων και σε όσα εφαρμόζονται στην πράξη από την πλευρά των επιχειρήσεων

Kaspersky: Αύξηση 15% στις κακόβουλες επιθέσεις μέσω email το 2025

Βασικές τάσεις στο spam και στο phishing μέσω email, αλλά και μέτρα προστασίας

Κύκλος σεμιναρίων «Χτίζοντας Βιώσιμη Ασφαλιστική Καριέρα» από το ΕΕΑ

Στις 2 Μαρτίου το 1o webinar, με θέμα «Συστάσεις – Οργάνωση – Προγραμματισμός»

Π. Ξένος για φυσικές καταστροφές: «Κάθε 1 ευρώ που δαπανάται στην πρόληψη ισοδυναμεί με 8 ευρώ σε μέτρα αποζημιώσεων»

Η Εθνική Ασφαλιστική δίνει το βήμα στον Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς