back to top
21 C
Athens
Πέμπτη 24 Απριλίου 2025

Τι λένε οι “Ενεργοί Ασφαλιστές” για την φιλοσοφία τους

“Δεν είμαστε μόνο επαναστάτες, δεν είμαστε μόνο αγανακτισμένοι, δεν είμαστε μόνο τρελοί, δεν είμαστε μόνο οραματιστές. Είμαστε αγωνιστές, αποφασιστικοί,  ρομαντικοί, ρεαλιστές – είμαστε ΟΛΑ, είμαστε ΕΝΑ. Στην ομάδα μας έχουν θέση όλοι οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ. «Ενεργώ» για μας σημαίνει υπερασπίζομαι το δίκιο, αντιτίθεμαι στο άδικο, θεωρώ τη δουλειά μου λειτούργημα, δεν επαναπαύομαι και δε θαμπώνομαι από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Είναι ευπρόσδεκτοι μόνο συνάδελφοι ανεξαρτήτως εταιρίας, θέσης, τίτλου, διάκρισης.
Η ομάδα αυτή συγκροτήθηκε με έναν και μόνο σκοπό: να υπηρετήσει αντικειμενικά και αμερόληπτα το θεσμό της Ασφάλισης, να κρίνει και να κατακρίνει τα κακώς κείμενα που ταλανίζουν και αμαυρώνουν τον κλάδο, να του δώσει τη θέση και την Υπεραξία που θα έπρεπε να έχει ως θεσμός στο χώρο. Να βάλει φρένο στην ασυδοσία και στον αθέμιτο ανταγωνισμό από όπου κι αν προέρχεται, από σένα, από εκείνον, από αυτούς  τους τόσο γνωστούς μας άγνωστους που έχουν καταντήσει το θεσμό εμπορική συναλλαγή, τροπή ντροπή για όλους εμάς που υποστηρίζουμε πως ο θεσμός αυτός είναι ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ. Να αποδείξει στον υποψήφιο πελάτη ασφαλιζόμενο πως ΑΞΙΖΕΙ να εμπιστευτεί ξανά και για μια  ζωή τους ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ. Φτάνει πια η κατρακύλα. Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ πρέπει να ανεβεί ξανά στο θρόνο του!
Όπως σε κάθε έκφανση της ζωής μας υπάρχουν κανόνες ώστε να εξασφαλίζεται η ομαλότητα έτσι και στην ομάδα μας μπορεί ο καθένας να εκφράσει ελεύθερα την άποψή του, χωρίς να κατηγορήσει συνάδελφο. Δεν είμαστε εδώ για να χαϊδέψουμε αυτιά ούτε  για  να κατηγορήσουμε εταιρίες. Στόχος και ευχή μας είναι να ξεκινήσουμε ένα γόνιμο διάλογο μαζί τους. Για το λόγο αυτό απαγορεύουμε ρητά  να αναφέρονται ονόματα εταιριών στα δημόσια σχόλια. Μια καινούρια ιδέα, μια εύστοχη άποψη, μια διαφορετική θέση δε θα έπρεπε να αγχώνει κανέναν αντίθετα προάγει τη συζήτηση. Η σελίδα δεν έχει στόχο να βλάψει ποτέ κανέναν. Όποιος ανησυχεί για κάτι δεν έχει παρά να μας το καταθέσει ή αντίστοιχα να κρυφτεί. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον … κι από τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ. ΕΛΑΤΕ λοιπόν να μιλήσουμε τη δική μας γλώσσα! Μια  μεγάλη και όμορφη παρέα! ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΠΑΡΕΑ!!!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή η διαδικτυακή συνάντηση των Ενεργών Ασφαλιστών

Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Απριλίου 2021.

Γιατί ο μέσος Έλληνας «μετακομίζει» σε άλλο Τ.Κ. όταν ασφαλίζεται;

Αν αυτός επιμένει να είναι παράνομος μην τον ασφαλίσετε καθόλου. Φίλε υποψήφιε πελάτη κι ένα μήνυμα για σένα, δεν αξίζει για 20-30€ να πληρώνεις ασφάλεια και να μην έχεις

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία – 28 Απριλίου 2025


Η Παγκόσμια Ημέρα για την Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία, την οποία τιμά κάθε χρόνο, στις 28 Απριλίου, η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ILO)

Ευρώπη Ασφαλιστική: Έτοιμη για εξαγορές στις ασφάλειες

Η Intracom θα παραχωρήσει μέρος των δικαιωμάτων προτίμησής της στον Νίκο Μακρόπουλο, ιδρυτή της Ευρώπη Ασφαλιστική, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα κατέχει το 13,4% της εισηγμένης.

Τι συζήτησαν Κ. Πιερρακάκης, Αλ. Σαρρηγεωργίου, Ελ. Παπασπυροπούλου

Τι είπε ο Κωνσταντίνος Πάντος Director Life Insurance της Groupama για τα θέματα ασφάλισης υγείας στην Ελλάδα....

Σπ. Λαθούρης: «Η Howden παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλισης που προσαρμόζονται σε κάθε επιχειρηματικό μοντέλο»

Με αδιαμφισβήτητη διεθνή εμπειρία, η Howden Hellas είναι η μόνη εξολοκλήρου καθετοποιημένη εταιρεία στην Ελλάδα

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

H ERGO εξαγοράζει την Next Insurance αντί του ποσού των 2,6 δισ.

Με την ολοκλήρωση της εξαγοράς η NEXT Insurance θα αποτελέσει μέρος της ERGO της κύριας ασφαλιστικής της Munich Re.

Πάρκινσον: Η Σιωπηλή Νόσος που Απειλεί το Μέλλον

Η νόσος του Πάρκινσον είναι η δεύτερη πιο συχνή νευροεκφυλιστική διαταραχή παγκοσμίως, μετά τη νόσο Αλτσχάιμερ, που επηρεάζει 6.2 εκατομμύρια ανθρώπους

EAEE: Αυτά τα πρόσωπα απαρτίζουν τη διοίκηση για το 2025 – 2026

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) ανακοινώνει τη συγκρότηση της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής και τους Προέδρους

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία – 28 Απριλίου 2025


Η Παγκόσμια Ημέρα για την Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία, την οποία τιμά κάθε χρόνο, στις 28 Απριλίου, η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ILO)

EIAΣ: Εκπαιδευτικό σεμινάριο ασφαλίσεων επαγγελματικής ευθύνης

Οι Ασφαλίσεις Επαγγελματικής Ευθύνης αποτελούν εξαιρετικά ανερχόμενο τομέα άσκησης ασφαλιστικής δραστηριότητας, τόσο στη χώρα μας