back to top
13.6 C
Athens
Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2026

ERGO και ΑΤΕ Ασφαλιστική “ασφαλώς μαζί” και σε αθλητικά τουρνουά του ομίλου

Ο Σεπτέμβριος ήταν μήνας του “ευ αγωνίζεσθαι” καθώς με το σύνθημα «Ασφαλώς Μαζί» εργαζόμενοι της ERGO και της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, εκπροσωπώντας τον όμιλο της ERGO Ελλάδος, συμμετείχαν για πρώτη φορά ως μέλη της ίδιας ομάδας σε αθλητικούς αγώνες ποδοσφαίρου και ιστιοπλοΐας.

H ποδοσφαιρική ομάδα των εταιριών μας συμμετείχε στο διεθνές ποδοσφαιρικό τουρνουά ERGO CUP που φέτος διεξήχθη στη Νυρεμβέργη και η ιστιοπλοϊκή ομάδα στους 11ους αγώνες ERGO Sail Challenge που πραγματοποιήθηκαν στο φιορδ Φλένσμπουργκ της Βαλτικής Θάλασσας.

- Advertisement -

Οι εργαζόμενοι της ERGO και της ΑΤΕ Ασφαλιστική που συμμετείχαν για πρώτη φορά στα συγκεκριμένα τουρνουά εκφράσθηκαν με ενθουσιασμό για τις διοργανώσεις αυτές δηλώνοντας ότι μέσα από αυτές τις αθλητικές δράσεις τους δόθηκε η ευκαιρία να βιώσουν μοναδικές στιγμές, δυνατές συγκινήσεις, να έρθουν σε επαφή με συναδέλφους τους από άλλες χώρες και να μοιρασθούν με την ομάδα τους ανεπανάληπτες εμπειρίες εκτός του εργασιακού τους περιβάλλοντος.

Στο διεθνές ποδοσφαιρικό τουρνουά ERGO CUP συμμετείχαν ομάδες από τις εταιρίες του Ομίλου ERGO στη Γερμανία, όπως το Αμβούργο, το Βερολίνο, η Κολωνία, το Μόναχο, το Ντίσελντορφ και η Νυρεμβέργη και από το εξωτερικό, όπως η Αυστρία, η Πολωνία, η Ρωσία, το Βέλγιο και η Ελλάδα.

- Advertisement -

Η ελληνική ομάδα συμμετείχε με ενθουσιασμό σε όλες τις δραστηριότητες του τουρνουά, προκρίθηκε ως 4η στον όμιλό της και τερμάτισε στην 8η θέση της συνολικής κατάταξης.

Τόσο η διοργάνωση όσο και η ομάδα των Γερμανών συναδέλφων ήταν άψογες και προσέφεραν σε όλους τους συναδέλφους τους μία αξέχαστη εμπειρία. Η καλή διάθεση και το “ευ αγωνίζεσθαι” όλων των παικτών δημιούργησαν ένα εξαιρετικό κλίμα συναδελφικότητας και όλοι οι παίκτες επέστρεψαν έχοντας ζήσει αξέχαστες στιγμές, δίνοντας ραντεβού για ρεβάνς τον Σεπτέμβριο του 2018 στο Βερολίνο!

Το δεύτερο αθλητικό γεγονός του Σεπτεμβρίου, ήταν οι 11οι Ιστιοπλοϊκοί Αγώνες ERGO Sail Challenge, που διεξήχθησαν στο φιόρδ Φλένσμπουργκ στη Βαλτική Θάλασσα.

Οι Ιστιοπλοϊκοί Αγώνες προσέφεραν μία συναρπαστική εμπειρία καθώς έδωσαν τη δυνατότητα τόσο σε έμπειρους όσο και σε αρχάριους ιστιοπλόους την ευκαιρία να ζήσουν ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο γεμάτο συγκινήσεις σε μία εξαιρετική τοποθεσία, σε ένα ζεστό, φιλικό και πολυεθνικό συναδελφικό κλίμα.

Η ιστιοπλοϊκή ομάδα των εταιριών μας, παρόλο που συμμετείχε πρώτη φορά ως ομάδα σε αγώνες ιστιοπλοΐας, κατάφερε να κατακτήσει την 8η θέση στους 16, αποδεικνύοντας ότι σε κάθε νέα εμπειρία μπορούμε να τα καταφέρουμε ως ομάδα καθώς διαθέτουμε ομαδικό πνεύμα και επιμονή για την επίτευξη του στόχου.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Οι αποζημιώσεις της Βιολάντα, τελευταίες πληροφορίες του «IW»

Σε ποια περίπτωση οι αποζημιώσεις βαρύνουν κατευθείαν την μπισκοτοβιομηχανία

Σε ενωτικό κλίμα η κοπή πίτας του Συλλόγου Εργαζομένων της ERGO

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της ΟΑΣΕ, του ΣΥΑΕ και του ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ

Η ERGO Ασφαλιστική Μέγας Χορηγός του Run Greece 2026

H εταιρεία δηλώνει ότι στέκεται δίπλα σε κάθε δρομέα, συμβάλλοντας σε μια ασφαλή και ποιοτική αγωνιστική εμπειρία

ERGO: Ενωτική και αισιόδοξη η πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Εργαζομένων Θεσσαλονίκης

Η Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος, στο μήνυμά τους για τη νέα χρονιά, έδωσαν έμφαση στα ζητήματα που αφορούν το μέλλον όλων των εργαζομένων

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Τι πρέπει να κάνετε αν εμπλακείτε σε τροχαίο με ανασφάλιστο όχημα

Η AIG Ελλάς υπενθυμίζει ότι η σωστή και άμεση αντίδραση στο σημείο του ατυχήματος είναι καθοριστική για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων αποζημίωσης

Vision Zero: Ο ευρωπαϊκός στόχος για μηδενικούς θανάτους στους δρόμους έως το 2050

H Apeiron Insurance Project επισημαίνει, ωστόσο, ότι ο σημερινός ρυθμός μείωσης των θανατηφόρων τροχαίων μοιάζει ανεπαρκής

Η ανατροφή ενός παιδιού στην Ελλάδα: Κόστος, προκλήσεις και ο ρόλος του οικονομικού σχεδιασμού

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της Generali Greece, το συγκεκριμένο κόστος μέχρι την ενηλικίωση αγγίζει κατά μέσο όρο τις 233.000 ευρώ

Νέο εξ αποστάσεως πρόγραμμα προετοιμασίας ασφαλιστικών πρακτόρων από τον Όμιλο ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να προετοιμαστούν οργανωμένα και αποτελεσματικά για τις εξετάσεις πιστοποίησης του Φεβρουαρίου

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Οι αποζημιώσεις της Βιολάντα, τελευταίες πληροφορίες του «IW»

Σε ποια περίπτωση οι αποζημιώσεις βαρύνουν κατευθείαν την μπισκοτοβιομηχανία

Ο ΣΕΣΑΕ εγκαινιάζει το νέο του website

Σύγχρονο, λειτουργικό και φτιαγμένο για τα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς

Ο Βέλης Παππάς αναλαμβάνει Διευθυντής Πωλήσεων στη Sanoptis Ελλάδας

Ενισχύοντας στρατηγικά την εμπορική της δραστηριότητα και την περαιτέρω ανάπτυξή της στον τομέα της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας

Πώς οι Κινητές Ομάδες Υγείας αλλάζουν την πρωτοβάθμια φροντίδα στην Ελλάδα

Ανακούφιση προσφέρουν οι ΚΟΜΥ σε χιλιάδες ανθρώπους που δεν μπορούν να μετακινηθούν, με δωρεάν κατ’ οίκον φροντίδα σε όλη τη χώρα

«Να σκεφθώ πιθανές φυσικές καταστροφές πριν αγοράσω ακίνητο; Να το ασφαλίσω;»

Ο Ηλίας Παπαγεωργιάδης εξηγεί ότι η προσδοκία αποζημίωσης από το κράτος συχνά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα