back to top
11.3 C
Athens
Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2026

Στην Περιφέρεια Καστοριάς δίνει η ERGO «εισιτήριο συμμετοχής» για τον αγώνα 3χλμ. στον Μαραθώνιο Αθήνας

Το “εισιτήριο συμμετοχής” στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Καστοριάς στον “τελικό” των αγώνων Run Greece την ημέρα του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας παραδόθηκε σε σχετική τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 12 Ιουνίου στο Δημαρχείο Καστοριάς.

Για πρώτη χρονιά, φέτος, η ERGO Ασφαλιστική συνδέει τους αγώνες Run Greece που διενεργούνται σε επτά πόλεις της Ελλάδος με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας (ΑΜΑ). Συγκεκριμένα, την ημέρα διεξαγωγής του ΑΜΑ, Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί και ο “τελικός” των Run Greece, ο Αγώνας Δρόμου 3χλμ. ERGO.

- Advertisement -

Συμμετέχοντες στον συγκεκριμένο αγώνα είναι οι νικητές κάθε ηλικιακής κατηγορίας (10 άνδρες και 10 γυναίκες) από τους επτά (7) κατά τόπους Run Greece αγώνες.

Με περισσότερους από 2.800 δρομείς, η διοργάνωση του Run Greece συνέχισε τη διαδρομή της στην Ελλάδα στην πόλη της Καστοριάς, με την πολύτιμη αρωγή της Δημοτικής αρχής, αλλά και της Περιφέρειας Καστοριάς.

- Advertisement -

Οι είκοσι νικητές που διακρίθηκαν, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον Αγώνα Δρόμου 3χλμ. ERGO την ημέρα διεξαγωγής του Αυθεντικού Μαραθωνίου, ο οποίος θα αναδείξει τις νικήτριες Περιφέρειες των Run Greece (σε Άνδρες & Γυναίκες), του σπουδαίου αθλητικού γεγονότος που έχει καταστεί θεσμός στο δρομικό κίνημα.

Οι κ.κ. Ζήσης Λάζαρος, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Καστοριάς, Πασχάλης Βάσσος, Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, Στέλιος Βουγιουκλίδης, Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών της ERGO παρέδωσαν από κοινού τα “εισιτήρια συμμετοχής”, αλλά και τα «πακέτα» του προγράμματος φιλοξενίας για τη διάρκεια των Αγώνων στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Καστοριάς.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, οι παρευρισκόμενοι, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες του αγώνα του Νοεμβρίου από τους εκπροσώπους του ΣΕΓΑΣ, κ.κ. Αθανάσιο Ράπτη, Πρόεδρο Επιτροπής RUN GREECE του ΣΕΓΑΣ, Άγγελο Προβατά, Γραφείο Αγώνων σε Δημόσιο Δρόμο και Βουνό του ΣΕΓΑΣ, Αθανάσιο Ελευθεριάδη, Τεχνικό Σύμβουλο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας.

Μετά το πέρας της τελετής, ο κος Στέλιος Βουγιουκλίδης, Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών της ERGO, δήλωσε:

Η ERGO, ο μεγαλύτερος Όμιλος Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα (μετά και την απόκτηση της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, βάσει των εγγεγραμμένων ασφαλίστρων των δύο εταιριών), στηρίζει έμπρακτα για μια ακόμη χρονιά, ως Μέγας Χορηγός, τους Αγώνες δρόμου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Με συνέχεια και συνέπεια, προσφέρει ασφαλιστικές υπηρεσίες σε όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίες τους προστατεύουν από τον κίνδυνο οποιουδήποτε ατυχήματος κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, υποστηρίζουμε όλες τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύουν οι αγώνες δρόμου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Γινόμαστε αρωγοί και ενεργά μέλη στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα. Στηρίζουμε τον Άνθρωπο σε κάθε του βήμα, σε κάθε προσωπικό Μαραθώνιο. Το δικό μας μήνυμα απλό: “Έργο μας να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια και αγώνα”.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Σύρος έτρεξε στους ρυθμούς του Run Greece με τη στήριξη της ERGO Hellas

Η διοργάνωση ενώνει τον αθλητισμό με τις τοπικές κοινωνίες, προωθώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής και τη συμμετοχή όλων των ηλικιών

Στη Σπάρτη το Run Greece, με τη χορηγία της ERGO – Επόμενος σταθμός η Καβάλα

Η εταιρεία στήριξε ενεργά τη διοργάνωση, προβάλλοντας έμπρακτα τη σύνδεση του αθλητισμού με την ασφάλεια και την ευεξία

Ξεπέρασε τους 30.000 δρομείς ο 14ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας – Μέγας Χορηγός με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα η ERGO

Οι πρωτοβουλίες της εταιρείας ενισχύουν σταθερά τη σύνδεσή της με το κοινωνικό σύνολο, προάγοντας τη συμμετοχή, την ευεξία και την ασφάλεια

Η ERGO Ασφαλιστική Μέγας Χορηγός του Run Greece 2026

H εταιρεία δηλώνει ότι στέκεται δίπλα σε κάθε δρομέα, συμβάλλοντας σε μια ασφαλή και ποιοτική αγωνιστική εμπειρία

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

H AIG Greece μας θυμίζει τα μέτρα πρόληψης για ασφαλή θέρμανση τον χειμώνα

Με τη θέρμανση να επανέρχεται σταδιακά στην καθημερινότητα, η AIG Greece υπενθυμίζει βασικά μέτρα πρόληψης για την αποφυγή πυρκαγιών

Σημαντική διάκριση απέσπασε η INFOTRUST Α.Ε. από την Ατλαντική Ένωση για τις πωλήσεις 2025–2026

Σημαντική διάκριση απέσπασε η INFOTRUST Α.Ε. από την Ατλαντική Ένωση, στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Πωλήσεων «Ισλανδία 2025–2026»

Η Agora Insurance επίσημος μεσίτης ασφαλίσεων στο 6ο Olympic Yacht Show

Ο Όμιλος Εταιρειών Agora συμμετέχει για ακόμη μία χρονιά στο Olympic Yacht Show, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Επίσημου Μεσίτη Ασφαλίσεων

EEA ATHENS RUN 2026: Έφτασε η ώρα για τον 3ο Αγώνα Δρόμου

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει για τρίτη χρονιά τον Αγώνα Δρόμου «EEA ATHENS RUN», φέρνοντας κοντά επαγγελματίες

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Φυσικές καταστροφές: Πρόληψη, συνεργασία και περισσότερη ασφαλιστική προστασία για την Ελλάδα – Πάνω από 1,2 δισ. ευρώ οι αποζημιώσεις από το 1993

Στο επίκεντρο η συνεργασία Πολιτείας και ασφαλιστικής αγοράς, η πρόληψη και η ενίσχυση της ασφαλιστικής προστασίας απέναντι στις φυσικές καταστροφές

Παρουσία του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη τα εγκαίνια του νέου Ψηφιακού Αγγειογράφου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε χθες, Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, τη Λάρισα, προκειμένου να εγκαινιάσει τον νέο ψηφιακό αγγειογράφο

Ψηφιακά εκδίδεται πλέον η Κάρτα Δακτυλίου – Τι αλλάζει για τους κατοίκους της Αθήνας

Σε πλήρη λειτουργία τέθηκε η νέα ψηφιακή υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων για την έκδοση της ειδικής Κάρτας Δακτυλίου

H AIG Greece μας θυμίζει τα μέτρα πρόληψης για ασφαλή θέρμανση τον χειμώνα

Με τη θέρμανση να επανέρχεται σταδιακά στην καθημερινότητα, η AIG Greece υπενθυμίζει βασικά μέτρα πρόληψης για την αποφυγή πυρκαγιών

Σημαντική διάκριση απέσπασε η INFOTRUST Α.Ε. από την Ατλαντική Ένωση για τις πωλήσεις 2025–2026

Σημαντική διάκριση απέσπασε η INFOTRUST Α.Ε. από την Ατλαντική Ένωση, στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Πωλήσεων «Ισλανδία 2025–2026»