back to top
9.2 C
Athens
Σάββατο 14 Μαρτίου 2026

19. Μ.Ανδρουλιδάκης: «Αντιρρήσεις – Απαντήσεις»

Συνεχίζουμε λοιπόν μέσα  από το Insurance World, την παρουσίαση των άρθρων του βιβλίου, του επίτιμου επιθεωρητή πωλήσεων, συντονιστή, ασφαλιστή, συγγραφέα, αρθρογράφου,  κ. Μιχάλη Ανδρουλιδάκη.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6 (σελίδα 121-134) «Αντιρρήσεις – Απαντήσεις».

- Advertisement -

===========================================================

«Η Ιστορία των Ασφαλειών και ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος σήμερα»

- Advertisement -

 

Μιχαήλ Γ. Ανδρουλιδάκης

Το βιβλίο εντύπως και σε όλη του την έκταση μπορείτε να το προμηθευτείτε από τον εκδοτικό οίκο Παπαζήση. Τηλ: 210-3838020.

===========================================================

Ο συγγραφέας Μιχάλης Ανδρουλιδάκης όπως αναφέρει και αποδεικνύει μέσα από τη δική του σκοπιά,  ότι οι ασφάλειες έχουν μια ιστορία με συνέχεια. Μια ιστορία με μεγάλη σημασία, καθώς αποτελεί  την παράδοση του κλάδου η οποία δημιουργείται με το πέρασμα των χρόνων. Αυτή την παράδοση μετουσιωμένη σε διδακτική παραίνεση έχει καταγράψει στο βιβλίο του που αναμφισβήτητα αποτελεί ένα καλό φίλο, ένα ικανό συνεργάτη, και υποδειγματικό επαγγελματία, λένε οι άνθρωποι που τον συναναστρέφονται.

Ο κ. Ανδρουλιδάκης συνεχίζοντας, αναφέρει ότι μέσα στο βιβλίο του δίνει συνοπτικά και καίρια όλα όσα χρειάζεται ένας ασφαλιστής να μάθει ή να επιβεβαιώσει και τα οποία αποτελούν επαγγελματικό ελιξίριο για το μέλλον. Παρέχει γνώση για τις πωλήσεις, για τον προσδιορισμό των ασφαλιστικών αναγκών, για την προσπέλαση εμποδίων και σε πολλά άλλα χρήσιμα επαγγελματικά θέματα.

Η εμφάνιση στον τομέα αυτό γίνεται με την ευγενική υποστήριξη του κ. Μιχάλη Ανδρουλιδάκη  ο οποίος έχει αναπτυχθεί και συγγραφικά. Με την προτροπή του, και την ευγενική έγκριση του εκδοτικού οίκου «ΠΑΠΑΖΗΣΗ» θα δημοσιεύουμε αποσπάσματα του βιβλίου του. «Η Ιστορία των Ασφαλειών και ο Ασφαλιστικός  Σύμβουλος σήμερα». Η χρηστικότητά τους ανεκτίμητη στον κάθε ασφαλιστικό σύμβουλο, συντονιστή, διευθυντή εκπαίδευσης, διευθυντή πωλήσεων και όχι μόνον.

Συνεχίζοντας την ανάπτυξη των κεφαλαίων σε αυτό το insurance world, σήμερα θα συνεχίσουμε την περιγραφή, «Του θέματος  των αντιρρήσεων και την αντιμετώπισή των με επιχειρήματα που πείθουν τον πελάτη σας».

Στην συνέχεια του συγκεκριμένου κεφαλαίου 6, θα δείτε, θα διαβάσετε και θα μελετήσετε όλες τις αντιρρήσεις που προβάλλονται από τους πελάτες σας, κατά την διάρκεια της πώλησης και μέσα από τα επιχειρήματα που αναφέρονται, θα μπορέσετε να ξεπεράσετε με άνεση και τεκμηριωμένα, την σκόπελο των σημαντικών αποριών των πελατών σας.

Διαβάστε  το P.D.F. που ακολουθεί: Απαντήσεις σε απορίες πελατών

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Μη ξεχάσετε στην  επόμενη καταχώρηση του NEWS LETTER του insurance world, να διαβάσετε τα κεφάλαια 8 και 9 τα οποία αφορούν τα μηνύματα επί των πωλήσεων, τα μηνύματα ζωής και της καθημερινότητας τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιείτε στην πώληση ως απεικόνηση των πραγματικών και αληθινών γεγονότων που συντελούνται στην ζωή μας και που δεν μπορούμε  να αδιαφορούμε για την επίλυση των.

Σχετικές δημοσιεύσεις

24 Μ.Ανδρουλιδάκης: «Αναλύσεις των ασκήσεων 4 έως & 7 επί των πωλήσεων».

Το βιβλίο εντύπως και σε όλη του την έκταση μπορείτε να το προμηθευτείτε μέσω INTERNET (Google) των εκδόσεων: BOOKS PLUS I.K.E -ΙΑΝΟΣ-ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ, επίσης από οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο ζητώντας το με την ονομασία

Μ. Ανδρουλιδάκης: «Πωλήσεις ασφαλειών από Επιστημονική άποψη με ασκήσεις».

Ο συγγραφέας Μιχάλης Ανδρουλιδάκης όπως αναφέρει και αποδεικνύει μέσα από τη δική του σκοπιά οι ασφάλειες έχουν μια ιστορία με συνέχεια. Μια ιστορία με μεγάλη σημασία, καθώς αποτελεί την παράδοση του κλάδου η οποία δημιουργείται με το πέρασμα των χρόνων.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΕΙΑΣ: Σεμινάριο Ασφαλίσεων Ξενοδοχείων, Ενοικιαζομένων Δωματίων και Λοιπών Τουριστικών Μονάδων

Σε υβριδικό περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης την Τρίτη 17 και την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2026

Το Youth Leaders 2026 επιστρέφει στην Αθήνα με ελεύθερη είσοδο

Η Εθνική Ασφαλιστική συμμετέχει στην εκδήλωση, καλώντας τους νέους να γνωριστούν με την ομάδα της και να ενημερωθούν για επαγγελματικές ευκαιρίες

Στο MIT ως Guest Lecturer ο Παναγιώτης Λελεδάκης

Με αντικείμενο την εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης στον χώρο των χρηματοοικονομικών, της ασφάλισης και της συμβουλευτικής

Το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center συμμετέχει στο Career Day της ΣΒΙΕ

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Μαρτίου, από τις 10:00 έως τις 15:00, στις εγκαταστάσεις της σχολής στην πλατεία Κάνιγγος

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Προστάτεψε το συκώτι σου. Σώσε τον Κίτρινο Ήρωα!»

Καμπάνια ενημέρωσης της ΕΕΜΗ για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικής Ηπατικής Υγείας

Το Bancassurance της Εθνικής Ασφαλιστικής με την Πειραιώς ξεκινά…

Τη μεγάλη διαφορά στο τραπεζοασφαλιστικό κανάλι ετοιμάζεται να κάνει η ασφαλιστική, ενώ η τράπεζα δεν μοιάζει να βιάζεται ούτε με την NN ούτε με την ERGO

Στη μαγευτική Αλσατία ταξίδεψε η Επιθεώρηση Χρυσολόγου

Κοινή υπόσχεση, στο επόμενο ταξίδι όχι απλώς να μη λείψει κανείς, αλλά «η ομάδα να είναι πολυπληθέστερη με νέους Συνεργάτες και νέες συμμετοχές»

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου: Ο καλός ύπνος ως βασική προϋπόθεση υγείας

Η χρόνια στέρηση ύπνου συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο για σειρά νοσημάτων και αυξάνει την πιθανότητα τροχαίων και εργατικών ατυχημάτων

Στουρνάρας: Οι γεωπολιτικές εντάσεις μπορεί να αναζωπυρώσουν τον πληθωρισμό

Τις προκλήσεις αλλά και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας ανέλυσε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος σε ομιλία του στο CEOs Club