back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025

Νέο προεδρείο για την Ελλαδοκυπριακή Επιτροπή της LIMRA

Νέο προεδρείο της Ελλαδοκυπριακής Επιτροπής της LIMRA (Life Insurance Marketing & Research Association) εξελέγη στην προγραμματισμένη συνάντηση της Επιτροπής, που πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία στις 24 Φεβρουαρίου 2017, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, υπό την φιλοξενία της εταιρείας  Prime Insurance.

Μετά από σχετική υποβολή ενδιαφέροντος και αποδοχή από τα μέλη της Επιτροπής, η θέση του Προέδρου ανατέθηκε στον κ. Γιάννη Μαυρίκη, Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Εκπαίδευσης της Εθνικής Ασφαλιστικής και η θέση του Β΄ Αντιπροέδρου της Ελλαδοκυπριακής Επιτροπής στην κα Λουΐζα Τσιροπούλου, Προϊστάμενη του Τομέα Marketing της Εθνικής Ασφαλιστικής. Στη θέση του Α΄ Αντιπροέδρου μετακινήθηκε, σύμφωνα με το καταστατικό, ο κ. Ζαχαρίας Τζερμνιάς, Προϊστάμενος ανάπτυξης τραπεζικών εργασιών της Eurolife.

- Advertisement -

Στη συνάντηση αυτή, στην οποία συμμετέχουν κάθε χρόνο όλες οι εταιρείες –μέλη της LIMRA από την Ελλάδα και την Κύπρο, πραγματοποιήθηκε επιπλέον, θετικός απολογισμός του 12ου Συνεδρίου της Ελλαδοκυπριακής Επιτροπής που έλαβε χώρα στην Αθήνα τον Φεβρουάριο και ακολούθησε εκτενής ενημέρωση των μελών της Επιτροπής από τον εκπρόσωπο της LIMRA & LOMA κ. Μανώλη Κυριάκου σε μια σειρά θεμάτων. Μεταξύ άλλων, παρουσιάστηκε το περιεχόμενο πρόσφατης πολύ ενδιαφέρουσας έρευνας της LIMRA για τις εξελίξεις στην παγκόσμια ασφαλιστική αγορά, τα νέα εκπαιδευτικά εργαστήρια για την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και τις διαδικασίες επικαιροποίησης των υφιστάμενων γνώσεων και δεξιοτήτων. Επίσης παρουσιάστηκε η σειρά Σεμιναρίων σχετικά με τη Γενιά Y (GenY) που προγραμματίζονται προς υλοποίηση εντός του 2017, καθώς και τα τρέχοντα εκπαιδευτικά προγράμματα της LOMA, τα οποία απευθύνονται στο προσωπικό των Κεντρικών Υπηρεσιών Ασφαλιστικών Εταιριών.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι: Μανώλης Κυριάκου Senior Regional Executive LIMRA & LOMA, Χρ. Παρασκευόπουλος Acting Πρόεδρος της Επιτροπής (Δ/ντής Εκπαίδευσης Universal Life), Ζαχαρίας Τζερμνιάς Α’ Αντιπρόεδρος της Ελλαδοκυπριακής Επιτροπής (Eurolife), Γιάννης Μαυρίκης Μέλος (Υπδ/ντής Εκπαίδευσης Εθνική Ασφαλιστική), Λουϊζα Τσιροπούλου Μέλος (Marketing Manager Εθνική Ασφαλιστική), Ανδρέας Δημητρίου Μέλος (Δ/ντής Πωλήσεων Prime Insurance), Γιώργος Γώγου Μέλος (Δ/ντής Πωλήσεων CNP Cyprialife), Κούλλης Σαββίδης Μέλος (Δ/ντής Πωλήσεων Universal Life), Χρ/λος Ελληνόπουλος Μέλος (Δ/ντής Πωλήσεων Metlife).

- Advertisement -

Σημειώνεται ότι η Ελλαδοκυπριακή Επιτροπή της LIMRA, με πάνω από 4 δεκαετίες συνεχούς λειτουργίας της, έχει ως αποστολή την ανάδειξη και την αξιοποίηση των μοναδικών και πολύτιμων υπηρεσιών που παρέχει ο διεθνής οργανισμός LIMRA, ο οποίος με την εκατοντάχρονη διεθνή πείρα του στηρίζει και ενισχύει την Ελληνική και Κυπριακή Ασφαλιστική Αγορά.

Η Ελλαδοκυπριακή Επιτροπή συνεχίζει με αμείωτο ενδιαφέρον το έργο της, προσφέροντας αξία στις Εταιρίες-Μέλη της.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με το Νέο Προεδρείο, οι προθέσεις της Επιτροπής για την επόμενη ημέρα, είναι πέραν των άλλων η επεξεργασία σειράς επίκαιρων θεμάτων που απασχολούν την ελληνική και κυπριακή αγορά και η παροχή των σχετικών πορισμάτων στις Εταιρίες Μέλη.

Επίσης, η Επιτροπή στο ξεκίνημα μιας νέας εποχής εξωστρέφειας, παρέχει πληροφορίες σημαντικών θεμάτων που επεξεργάζεται (ενδεικτικά: έρευνες, πορίσματα, προτάσεις, χρήσιμα συμπεράσματα, παρουσιάσεις Συνεδρίων) στις ευρύτερες αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου, αποσκοπώντας στην περαιτέρω ενίσχυση του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Το επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο της Atlantic Insurance Co. Public Ltd

Ο Οικονομικός Διευθυντής της κυπριακής ασφαλιστικής Λουκής Ιωάννου παρουσίασε τις δραστηριότητες και προοπτικές της στο Roadshow του ΧΑΚ

Νέες γέφυρες συνεργασίας μεταξύ των Χρηματιστηρίων Κύπρου και Αθηνών

Στις δυνατότητες περαιτέρω στρατηγικής συνεργασίας με το ΧΑ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Προέδρος του ΧΑΚ Μαρίνος Χριστοδουλίδης

Ξεκινά αύριο το Ασφαλιστικό Συνέδριο 2025 της Κύπρου με επίκεντρο την καινοτομία και την ανθεκτικότητα

Το συνέδριο επιδιώκει να αποτελέσει χώρο ουσιαστικού διαλόγου και ανταλλαγής γνώσης για το μέλλον της ασφάλισης - Δείτε το πρόγραμμα

ERB ASFALISTIKI και Αστυνομία Κύπρου συμπράττουν για την οδική ασφάλεια

Κοινή εκδήλωση στο Nicosia Mall, με εκπαιδευτικό χαρακτήρα και στόχο να υιοθετήσει το κοινό υπεύθυνη οδική συμπεριφορά

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Νεότερη ενημέρωση και συμβουλές για τα έντονα καιρικά φαινόμενα έως 6/12

Τι αναφέρει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στην τελευταία της ανακοίνωση ενόψει ισχυρών βροχών και καταιγίδων

Οδική ασφάλεια στην ΕΕ: Μικρή μείωση των θανάτων το 2024, η Ελλάδα πάνω από τον μέσο όρο

Η Ελλάδα 3η στην Ευρώπη σε θνησιμότητα, μετά τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία - Ενθαρρυντικές οι πρώτες εκτιμήσεις για το 2025

Με πλήθος συμμετοχών και ισχυρό μήνυμα ενότητας το 1ο Πανηπειρωτικό Ασφαλιστικό Συνέδριο

Σημαντική στάθηκε η συμβολή του ΕΕΑ, με παρουσία και παρεμβάσεις εκπροσώπων της διοίκησης, σε ένα συνέδριο που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός

Στατιστικά οδικής ασφάλειας 2024: Παραμένει μακριά ο ευρωπαϊκός στόχος για 50% μείωση των θανάτων

Ποιες χώρες έχουν τον χαμηλότερο δείκτη θνησιμότητας και ποιες τον υψηλότερο - Πού κατατάσσεται η Ελλάδα

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Infotrust: Ταξίδι επιβράβευσης στο Βουκουρέστι – Μία ομάδα, μια κουλτούρα επιτυχίας

Στη διάρκεια του ταξιδιού, στελέχη και συνεργάτες γιόρτασαν την ολοκλήρωση μιας χρονιάς γεμάτης ανάπτυξη και δημιουργικότητα

Πώς η αυτοκινητοβιομηχανία αποχαιρετά το 2025 – Οι κίνδυνοι και οι ευκαιρίες για νέους παίκτες

Η Allianz Trade περιγράφει το τοπίο που διαμορφώνουν οι δασμοί, οι κανονισμοί και η τεχνολογία

100 χρόνια Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος – Ένας αιώνας προσφοράς στην ελληνική κοινωνία

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια του ΠΙΣ θα κορυφωθούν στις 13 Δεκεμβρίου

Eurohold: Σημαντική αύξηση εσόδων και κερδοφορίας στο εννεάμηνο του 2025

Αύξηση εσόδων 12% και EBITDA 23,1% για τη μητρική της Euroins

Health4Crew: Μια ελληνική startup για την υγεία των ναυτικών

Το μοντέλο της νεοφυούς επιχείρησης στηρίζεται σε τρεις βασικούς άξονες: πρόληψη, άμεση υποστήριξη και συνεχή παρακολούθηση