back to top
26.2 C
Athens
Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2026

HSW: Ενισχύει την παρουσία της στις Κυκλάδες με νέα γραμμή που ξεκινά σήμερα

Από σήμερα 31 Μαρτίου 2017, το επιβατικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει προς Πάρο,Νάξο και Σαντορίνη με υπερπολυτές ΕΓ/ΟΓ «Νήσος Σάμος».

Η HSW ενισχύει την παρουσία της στις Κυκλάδες με Συμβατικό πλοίο, το επιβατηγό – οχηματαγωγό «ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ». Το «Νήσος Σάμος» που πλέον θα είναι το μεγαλύτερο πλοίο της γραμμής, έχει μήκος 192,91 μέτρα, πλάτος 29,40 μέτρα ενώ μπορεί να μεταφέρει με ασφάλεια 2.210 επιβάτες και 750 οχήματα. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση  των επιβατών της, η Hellenic Seaways στελέχωσε το «Νήσος Σάμος» με πλήρωμα 99 έμπειρων ναυτικών, οι οποίοι θα εξασφαλίσουν την παροχή ποιοτικών τουριστικών υπηρεσιών εν πλω.

- Advertisement -

Θα αναχωρεί 4 φορές την εβδομάδα στις 16.30 από την Πύλη Ε3 στο λιμάνι του Πειραιά με τελικό προορισμό το λιμάνι  Αθηνιός της Σαντορίνης στις 01.20 ξημερώματα της επόμενης ημέρας. Από 16 Ιουνίου το πλοίο θα αναχωρεί καθημερινά από το λιμάνι του Πειραιά στις 23.55 με άφιξη στην Σαντορίνη στις 08.55.

H ΗSW αναμένει να αυξήσει τα εμπορικά της μερίδιας δήλωσε σε συνέντευξη τύπου ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Αντώνης Αγαπητός μέσα από την ενίσχυση του εισερχόμενου τουρισού και την αύξηση των πτήσεων προς το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος (ΔΑΑ).

- Advertisement -

Σημειώνεται η HSW επέτυχε αύξηση του τζίρου της 28%το 2016 στα  132 εκατ. ευρώ, από 104 εκατομμύρια το 2015. Τα λειτουργικά κέρδη από 6,5 εκατομμύρια, τετραπλασιάστηκαν και έφτασαν τα 24 εκατομμύρια. Τα καθαρά κέρδη από 4 εκατομμύρια το 2015 έφτασαν τα 6,5 εκατομμύρια για το 2016.

Ο δανεισμός  έπεσε στα 143 εκατομμύρια, όταν πριν 18 μήνες βρίσκονταν στα 183 εκατομμύρια. Σημαντικό σύμφωνα με τον κ.  Αγαπητό «το ό,τι η εταιρεία την ώρα που μείωνε τον δανεισμό της, χρηματοδότησε από ίδια κεφάλαια για την πλήρη μετασκευή του πλοίου στα ναυπηγεία Περάματος.

Στα σχέδια του 2018, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβυολος της εταρείαςκαι η μεταφορά του «Νήσος Χίος» σε ελληνικά ύδατα.

Ελ. Ερμείδου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Revolut: Χάκερ έβαλαν στο στόχαστρο 700 λογαριασμούς και απειλούν με δημοσιοποίηση δεδομένων

Δεν πρόκειται για επίθεση με τη συνήθη έννοια, καθώς κανείς δεν παραβίασε τους διακομιστές της εταιρείας ούτε χρησιμοποίησε κακόβουλο λογισμικό

Εθνική Ασφαλιστική: Κέρδισε το στοίχημα των 350.000 και ανεβάζει τον πήχη στις 800.000

Η νέα ηλεκτρονική πύλη της εταιρείας θα είναι έτοιμη να λειτουργήσει την 1η Ιανουαρίου του 2027

ΣΕΜΑ: Οι συζητήσεις στο παρασκήνιο για την επόμενη ημέρα της ασφαλιστικής αγοράς

Μεταξύ των θεμάτων ήταν οι αναγκαίες αλλαγές στα επενδυτικά προϊόντα και, όπως πάντα, η απουσία κυβερνητικής παρέμβασης στα ιδιωτικά νοσοκομεία

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Έρευνα EY: To frontier ΑΙ αλλάζει τα δεδομένα κυβερνοασφάλειας

Πάνω από 1 στα 3 assets ενός οργανισμού στη «ζώνη ευπάθειας», ανεπαρκής πλέον η στρατηγική προστασίας μόνο των «πολυτιμότερων περιουσιακών στοιχείων»

Δείτε το πρόγραμμα του Greek Risk Management Forum 2026

Ένα πρόγραμμα με πολλαπλές θεματικές και οπτικές επιφυλάσσει το #grmf26 για την Τετάρτη 23/9 στην Telekom Academy

Η νέα «μάχη» των ασφαλιστικών στα social media

Η ασφάλιση δεν περιμένει πλέον τον πελάτη να χτυπήσει την πόρτα του γραφείου

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Εθνική Ασφαλιστική, NN, Generali, Groupama: Οι στόχοι για το 2027 και οι ανοιχτές διαφωνίες της αγοράς

Μεγάλο εμπόδιο η αρρύθμιστη αγορά της ιδιωτικής υγείας

H Υδρόγειος Ασφαλιστική επεκτείνει με Digital Twin τις εγκαταστάσεις της

Αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες Internet of Things, real-time monitoring και ανάλυσης δεδομένων στο πλαίσιο της εταιρικής στρατηγικής βιωσιμότητας

Έρευνα EY: To frontier ΑΙ αλλάζει τα δεδομένα κυβερνοασφάλειας

Πάνω από 1 στα 3 assets ενός οργανισμού στη «ζώνη ευπάθειας», ανεπαρκής πλέον η στρατηγική προστασίας μόνο των «πολυτιμότερων περιουσιακών στοιχείων»

Η ECG επενδύει στην εξωστρέφεια και αναδεικνύει τον ρόλο της ασφάλισης – Ο Ν. Βαγιάννης για τα εργαλεία που χρειάζονται οι ελληνικές επιχειρήσεις στις...

H στρατηγική που παρουσίασε ο CEO στην πρόσφατη εκδήλωση του ΥΠΕΞ κινείται πέρα από την παραδοσιακή λογική της ασφάλισης εξαγωγικών πιστώσεων

Ενεργότερη η παρουσία της Atradius Greece στη διαμεσολάβηση

Συμμετοχή της Atradius στην ετήσια εκδήλωση του ΣΕΜΑ, σε μια συγκυρία κατά την οποία η αγορά αναζητά νέα εργαλεία