back to top
21.4 C
Athens
Τρίτη 26 Μαΐου 2026

‘’Diplomats in Concert’’

Η Groupama Ασφαλιστική ήταν για 4η συνεχή χρονιά χορηγός της μουσικής εκδήλωσης ‘’Diplomats in Concert”, η οποία διοργανώθηκε από τα Παιδικά Χωριά SOS την Τετάρτη 15 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τον εξοπλισμό ενός, υπό κατασκευή, σπιτιού στο Παιδικό Χωριό SOS στο Ηράκλειο της Κρήτης, που θα παραδοθεί στο τέλος Ιουνίου 2017.

Πρέσβεις και μέλη διπλωματικών αποστολών στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, την Αυστρία, τον Καναδά, τη Γεωργία, αλλά και πολλοί άλλοι, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και μοιράστηκαν το πάθος τους για τη μουσική, με καλλιτέχνες της Λυρικής Σκηνής, ενωμένοι για αυτόν τον φιλανθρωπικό σκοπό.

- Advertisement -

Ο διπλωματικός, φιλανθρωπικός αυτός θεσμός ξεκίνησε στη Βιέννη το 2003, με τον τίτλο “Ambassadors in Concert’’. Στην Ελλάδα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά 11 χρόνια μετά, και συγκεκριμένα το Μάρτιο του 2014, ενώ φέτος μετονομάστηκε “Diplomats in Concert”. Κατά τη διάρκεια  της συναυλίας ακούστηκαν, μεταξύ άλλων, έργα των Schubert, Vivaldi, Chopin, Rossini, Tchaikovsky, Lehar, Verdi, Puccini, Cahuzac, Νίνο Ρότα, Μίκη Θεοδωράκη. Την ευθύνη οργάνωσης – εκτέλεσης της παραγωγής είχε ο Νίκος Τσαούσης της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και την επιμέλεια του φωτισμού είχε η διεθνούς φήμης και βραβευμένη με ΕΜΜΥ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 Ελευθερία Ντεκώ.

Η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει, με την ευαισθησία που την διακρίνει σε ζητήματα Εταιρικής Υπευθυνότητας, να στηρίζει έμπρακτα πολιτιστικές εκδηλώσεις που αποσκοπούν στην ενίσχυση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Άλλωστε, φυσική προέκταση της δράσης της εταιρίας είναι η ίδια η ελληνική κοινωνία.

- Advertisement -

Σχετικά με την Groupama Ασφαλιστική

Η  Groupama Ασφαλιστική αποτελεί μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες στην ελληνική αγορά. Με κύκλο εργασιών που ανήλθε στα €138.2 εκατ. το 2015, η εταιρία διακρίνεται για το κύρος και την αξιοπιστία της, παρέχοντας ολοκληρωμένα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες. Η Groupama Ασφαλιστική διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο αποκλειστικών ασφαλιστικών συμβούλων και πρακτόρων, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της σε όλη τη χώρα. Από το 2007 αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama, που φιλοδοξεί να οδηγήσει την Groupama Ασφαλιστική στην κατάκτηση μιας εκ των ηγετικών θέσεων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://www.groupama.gr.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://www.groupama.gr/.

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΟΡΙΖΩΝ και Στ. Ζουλινάκη ενώνουν δυνάμεις για τη χρηματοοικονομική εκπαίδευση μέσα από το επιτραπέζιο «Safe Deal»

Μέσα από τη χορηγική της υποστήριξη, η ασφαλιστική αναδεικνύει τη σημασία της εκπαίδευσης στην αντίληψη του οικονομικού προγραμματισμού και στην πρόληψη

Πάρτι στον κήπο γεμάτο εκπλήξεις, με τον τρόπο της Hellas Direct

Το «ευχαριστώ» στους συνεργάτες της δόθηκε με... μπέργκερ, κοκτέιλ, VR παιχνίδι και ζωντανή μουσική

To ΕΕΑ… πρασίνισε πυρόπληκτη περιοχή του Χαλανδρίου

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο Άνω Πάτημα, όπου έφτασαν οι φωτιές του 2024, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα αναγέννησης και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης

Η διοίκηση του Ομίλου Groupama στην Αθήνα – Μήνυμα εμπιστοσύνης στην ελληνική ασφαλιστική αγορά

Επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας και επίσημο δείπνο με κεντρικό ομιλητή τον Διοικητή της ΤτΕ Γ. Στουρνάρα

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Mega Brokers: Ο μεγαλύτερος πράκτορας της αγοράς, με κύκλο εργασιών 19,1 εκατ. ευρώ το 2025

Τ. Χατζηθεοδοσίου: «Η ανάπτυξη 17,13% δεν είναι απλώς ένας αριθμός, αλλά αποτέλεσμα καθημερινής δουλειάς, συνέπειας και συνεργασίας με το δίκτυό μας»

wedo.insure: Τι πρέπει πραγματικά να γνωρίζουμε για τα ηλεκτρικά πατίνια

Κάθε νέα μορφή μετακίνησης φέρνει μαζί της και νέες ευθύνες

ΕΥΡΩΠΗ Holdings: Ξεκινά η διαδικασία συγχώνευσης με την CrediaBank

Ν. Μακρόπουλος: «Επιταχύνουμε συνδυάζοντας τις ικανότητές μας στην ασφαλιστική αναδοχή και μεσιτεία με το πανελλαδικό δίκτυο διανομής και την ψηφιακή εμβέλεια της τράπεζας»

Η Affidea σε ρόλο… Υποστηρικτή Υγείας του Εθνικού Θεάτρου

Η Affidea θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες πρόληψης-διάγνωσης των εργαζομένων, ενώ παράλληλα θα τρέξουν κοινές δράσεις ευαισθητοποίησης

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Έκθεση EY: Αυξάνεται η υιοθέτηση της αυτόνομης ΤΝ παρά τις ανησυχίες

Η ασφάλεια παραμένει ο βασικός προβληματισμός – 8 «πρωτοπόρες» αγορές κάνουν γρήγορες κινήσεις

Γεωργιάδης: «Η συνεργασία με το Κέντρο του Ιπποκράτους στο Σικάγο θα σώσει ζωές»

Τη σημασία της συνεργασίας του ελληνικού συστήματος υγείας με το πρότυπο oγκολογικό κέντρο επεσήμανε ο υπουργός Υγείας

Τα ερωτήματα της Ύδρας

Τα ποσοστά και οι αριθμοί δεν λένε τίποτα από μόνα τους, η δε είδηση για Ευρώπη-CrediaBank έσκασε σαν βόμβα στα ήσυχα νερά του νησιού

Δηλώστε δωρεάν συμμετοχή στο 13th Digital Banking Forum powered by Salesforce

Το #dbfo26 πραγματοποιείται υβριδικά στο Divani Caravel και στην πλατφόρμα LiveOn Events+ στις 26/5, υπό τη διοργάνωση της ethosEvents

Εγκαινιάστηκε το Panormos Business Center με τη Δρ. Σμαρούλα Παντελή

Ένας νέος, σύγχρονος χώρος γνώσης, επικοινωνίας και ανάπτυξης για τον ασφαλιστικό κλάδο – Παρακολουθήστε το webinar