back to top
31.8 C
Athens
Παρασκευή 26 Ιουνίου 2026

Εκδήλωση της D.A.S. Hellas για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Σε ζεστό και εορταστικό κλίμα, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, η D.A.S. Hellas έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα της σε μία «οικογενειακή» εκδήλωση όπου έδωσε το παρόν το σύνολο των εργαζομένων και των στελεχών της εταιρείας. Η Διευθύνουσα Σύμβουλος, κ. Νάντια Σταυρογιάννη ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη χρονιά που πέρασε λέγοντας ότι «αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα της D.A.S. Hellas που με τον επαγγελματισμό της και με συντονισμένη προσπάθεια κατάφερε για άλλη μια χρονιά να επιτύχει σημαντικά θετικά οικονομικά αποτελέσματα. Το 2016, το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας διευρύνθηκε κατά 20%, τα κέρδη ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο ευρώ και οι συνεργασίες της εταιρείες επεκτάθηκαν ακόμη περισσότερο.»

Η κ. Σταυρογιάννη, συνεχίζοντας, ανέφερε ότι «η σκληρή δουλειά όλων μας, η κατάλληλη στρατηγική και ο σωστός σχεδιασμός οδήγησαν την εταιρεία μας στο Top30 των μεγαλύτερων εταιρειών Νομικής Προστασίας διεθνώς, σύμφωνα με έκθεση της Plimsoll World. Τα αποτελέσματα αυτά θα πρέπει να γίνουν η βάση για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες τη νέα χρόνια. Το 2017, όλοι μας, να βάλουμε στόχο και να πετύχουμε νέες, υψηλότερες κορυφές!»Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά έγινε σε τρία νέα στελέχη, τα οποία, με τη διακεκριμένη πορεία τους μέσα στην εταιρεία, κατάφεραν να ανελιχθούν ιεραρχικά και να αναλάβουν θέσεις ευθύνης, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση και για τους υπόλοιπους συναδέλφους τους. «Οι άνθρωποί μας αποτελούν το στρατηγικό πλεονέκτημα που διαφοροποιεί τη D.A.S. Hellas. Γι’ αυτό, άλλωστε, επενδύουμε σε αυτούς και τους δίνουμε διαρκώς κίνητρα να εξελίσσονται, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα τους κόπους και τις προσπάθειές τους», τόνισε η κ. Σταυρογιάννη κλείνοντας το σύντομο χαιρετισμό της.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μια «γιορτή που χορεύει στη μνήμη» αποτέλεσε η πρώτη κοπή πίτας του MDRT στην Ελλάδα

Για το MDRT Hellas, κάθε συνάντηση είναι «κάτι περισσότερο από ένα event – είναι μια υπενθύμιση ότι #TogetherWeGoFurther»

Με σημαντικές παρουσίες και ανακοινώσεις η ετήσια εκδήλωση των Ασφαλιστών ΝΔ Ελλάδος

Προαναγγέλθηκε ημερίδα για την ΤΝ από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αχαΐας και νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Περιφέρειας

Η ARAG γιόρτασε τη νέα χρονιά με συνεργάτες και παράγοντες της ασφαλιστικής αγοράς

Ο νέος CEO Α. Γκρέκας τόνισε τη σημασία της τεχνολογικής εξέλιξης ως καταλύτη για τη συνεχή αναβάθμιση της εμπειρίας συνεργατών και πελατών

ΠΣΑΣ: Έμφαση στην εκπαίδευση το 2026 και επιστροφή των Βραβεύσεων Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων ξεκινά επίσημα και δυναμικά τη νέα χρονιά – Δηλώσεις του Προέδρου Λ. Αποστολιώτη στο «IW»

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 6,24% ο ΕΔΑ του 2024

Δείτε την αναλυτική ανακοίνωση

DOTSOFT ΑΕ: Στρατηγική επένδυση για επιτάχυνση ανάπτυξης και διεθνούς παρουσίας

Τι σηματοδοτεί η απόκτηση μειοψηφικού ποσοστού συμμετοχής από το επενδυτικό κεφάλαιο Diorama Investments II RAIF

Η νέα αξία της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης

Στην ενότητα με θέμα «Η νέα αξία της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης», θεσμικό χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Κωστής Αλφιέρης, Γενικός Γραμματέας Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβήτων Ελλάδος (ΕΑΔΕ) & Πρόεδρος, Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ)

Κ. Κουτσόπουλος: Καταπολέμηση απάτης και εξοικονόμηση πόρων με την πλατφόρμα CoReact

Μια ΑΙ λύση σχεδιασμένη με γνώμονα τις ανάγκες των ασφαλιστικών εταιρειών παρουσίασε ο CPO της Covariance στο #inco26

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ευτελούς αξίας ασφάλιστρα αυτοκινήτου, τι μας είπε ο Νικόλαος Μακρόπουλος

Είχε, για μία ακόμα φορά, το θάρρος ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστικής να αναφερθεί στη ριζωμένη εμπορική πολιτική των ΕΠΥ

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 6,24% ο ΕΔΑ του 2024

Δείτε την αναλυτική ανακοίνωση

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Χορηγός της συμμετοχής «Flandy»-Στεφανή στο 70ό Ράλλυ Ακρόπολις!

Όπως επισήμανε ο CEO Ν. Μακρόπουλος, η εταιρεία στηρίζει ενεργά δράσεις που προάγουν το πνεύμα της προσπάθειας, των υψηλών επιδόσεων και της αριστείας

Γ. Καραβίας: «Φτάνουμε εκεί που δεν πηγαίνει κανείς»

Τι δήλωσε ο ιδρυτής και CEO της Karavias κατά τη βράβευσή του στο 19th Insurance Conference – #inco26

DOTSOFT ΑΕ: Στρατηγική επένδυση για επιτάχυνση ανάπτυξης και διεθνούς παρουσίας

Τι σηματοδοτεί η απόκτηση μειοψηφικού ποσοστού συμμετοχής από το επενδυτικό κεφάλαιο Diorama Investments II RAIF