back to top
28 C
Athens
Παρασκευή 19 Ιουνίου 2026

Σε νέα γραφεία και δραστηριότητες ο όμιλος ασφαλιστικών Alpha, Elite και Qudos Insurance

Τα εγκαίνια των νέων γραφείων όπου εφεξής θα δραστηριοποιούνται οι ασφαλιστικές εταιρείες Alpha Insurance, Elite Insurance και Qudos Insurance πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016, στο Χαλάνδρι.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών και πλήθος ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους τα διευθυντικά στελέχη των εκπροσωπούμενων αλλοδαπών εταιρειών, καθώς και ο Senior Casualty Underwriter της Munich Re και ο εκπρόσωπος της ESRisks Lloyd’s Brokers.

- Advertisement -

Τα νέα γραφεία σηματοδοτούν και το άνοιγμα των εργασιών του ομίλου σε νέες ασφαλιστικές δραστηριότητες και σε κλάδους πέραν του αυτοκινήτου, καθώς και σε ευρύτερες συνεργασίες με ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, θα αποτελέσουν εφαλτήριο για περισσότερες και μεγαλύτερες εργασίες στο μέλλον, με στόχο ο όμιλος να φτάσει στην κορυφή της ασφαλιστικής αγοράς, και να καθιερωθεί στη συνείδηση του καταναλωτή-πελάτη, προσφέροντας όπως και μέχρι σήμερα ποιοτική και υψηλού επιπέδου ασφαλιστική κάλυψη.

- Advertisement -

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στη νέα, πρωτότυπη και εξειδικευμένη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα iOS και Android, που αναμένεται να αποτελέσει εξαιρετικό μέσο προώθησης των πωλήσεων και να προσδώσει τη διαφορετικότητα στα προϊόντα των τριών εταιρειών.

photo 1Στον χαιρετισμό τους, οι εκπρόσωποι της Alpha Insurance, της Elite Insurance και της Qudos Insurance Μανώλης Χαραλάμπης και Μάνθος Τζιαμούρτας επισήμαναν ότι στην πενταετή λειτουργία του ο Όμιλος παρήγαγε συνολικά ασφάλιστρα ύψους 94,2 εκατ. €, ενώ διαχειρίστηκε, διεκπεραίωσε και πλήρωσε αποζημιώσεις ύψους 39,5 εκατ. €. Ο μέσος δείκτης ζημιών ξεπέρασε οριακά το 40%, αποτέλεσμα που χαρακτηρίστηκε εξαιρετικό.

Ο κ. Χαραλάμπης επισήμανε ότι κοινό παρονομαστή, σε όλες τις αντιπροσωπευόμενες εταιρείες αποτελεί η παροχή αντασφαλιστικής κάλυψης 1ης σειράς για όλα τα προϊόντα από τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες του χώρου, οι οποίες είναι από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες παγκοσμίως, τις Munich Re, Swiss RE, Canopius, και XL Re, όλες με αξιολόγηση Α και Α+. Όλες οι προσπάθειες του ομίλου υποστηρίζονται από την πρώτη ημέρα από τη Munich Re.

Από τα κεντρικά γραφεία της Munich Re στη Γερμανία, ο Client Manager και ο Senior Casualty Underwriter, μέσω μαγνητοσκοπημένου μηνύματος που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τόνισαν το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Munich Re να στηρίξει τις νέες δραστηριότητες του ομίλου και να βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη και διείσδυση του στην ελληνική αγορά.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Uber φέρνει στην Ελλάδα τη λειτουργία Ηχητικής Εγγραφής για πιο ασφαλείς διαδρομές

Οι επιβάτες μπορούν πλέον να καταγράφουν ήχο μέσα από το app, με ισχυρές δικλείδες προστασίας της ιδιωτικότητας

Τα μηνύματα των ραντάρ της ERGO και της Munich Re προς τους ασφαλιστές

Η έκθεση «Tech Trend Radar 2026» συνοψίζει τις παγκόσμιες τεχνολογικές εξελίξεις που διαμορφώνουν τον ασφαλιστικό κλάδο τα επόμενα χρόνια

Επανάσταση στην ψηφιακή υγεία των κατοικίδιων: Η TechIns παρουσιάζει την εφαρμογή Hoolie AI

Μέσω προηγμένων αλγορίθμων ML, οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν αρχική εκτίμηση για εκατοντάδες πιθανές παθήσεις, με ακρίβεια άνω του 90%

Νέο επενδυτικό προϊόν από την ERGO Hellas με την ενεργοποίηση του ERGO My Fund

Για όσους επιθυμούν να σχεδιάσουν το οικονομικό τους μέλλον με ευελιξία και διαφάνεια, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την ισχύ των ομίλων ERGO-Munich Re

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Generali μάς προσκαλεί να ζήσουμε τη δύναμη της μουσικής και στο φετινό Release Athens Festival

«Δέκα χρόνια μουσικής. Εκατόν σαράντα χρόνια εμπιστοσύνης. Ένα μουσικό κάλεσμα για να ζήσουμε τις στιγμές όπως τις θέλουμε»

Ελλάδα 2030: Ανθεκτικότητα, αποταμίευση και το μέλλον των συντάξεων και της ανάπτυξης

Fireside Chat του Π. Αντωνόπουλου, Alpha Asset Management, ΕΘΕ, με τον Π. Καπόπουλο, Alpha Bank, στο πλαίσιο του #ocin26

Δ. Μπατζής: Private Equity, the missing piece in your portfolio

Ομιλία του Head of Southern CEE Countries, Schroders, στο 7ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης – #ocin26

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η Generali μάς προσκαλεί να ζήσουμε τη δύναμη της μουσικής και στο φετινό Release Athens Festival

«Δέκα χρόνια μουσικής. Εκατόν σαράντα χρόνια εμπιστοσύνης. Ένα μουσικό κάλεσμα για να ζήσουμε τις στιγμές όπως τις θέλουμε»

Ελλάδα 2030: Ανθεκτικότητα, αποταμίευση και το μέλλον των συντάξεων και της ανάπτυξης

Fireside Chat του Π. Αντωνόπουλου, Alpha Asset Management, ΕΘΕ, με τον Π. Καπόπουλο, Alpha Bank, στο πλαίσιο του #ocin26

FIFA World Cup 2026: Οι φοβερές, άγνωστες απειλές του κόσμου που αυξάνονται καθημερινά

Με 48 ομάδες να παίζουν 104 αγώνες σε 6 εβδομάδες και 16 πόλεις, το Μουντιάλ συνοδεύεται από μεγάλο αριθμό κινδύνων που αυξάνεται καθημερινά

Δ. Μπατζής: Private Equity, the missing piece in your portfolio

Ομιλία του Head of Southern CEE Countries, Schroders, στο 7ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης – #ocin26