back to top
13 C
Athens
Πέμπτη 23 Απριλίου 2026

Ετοιμοι απέναντι στις προκλήσεις Μ. Τάτσης, Σ. Σοφόπουλος, Γ. Σηφάκης

της Ελενας Ερμείδου

Απέναντι στις νέες προκλήσεις και απαιτήσεις της αγοράς, από τις νέες τους θέσεις στην Εθνική Ασφαλιστική, τα τρία έμπειρα στελέχη: οι κ.κ. ΜιχάληςΤάτσης  Επικεφαλής της Διεύθυνσης Πωλήσεων Μεσιτών Πρακτόρων της Εθνικής Ασφαλιστικής, Σωτήρης Σοφόπουλος , Διευθυντής Υποστήριξης Πωλήσεων, Γιάννης Σηφάκης Διευθυντής  Bancassurance, Marketing,  Διαφήμισης  &  Λοιπών Συνεργασιών, είναι έτοιμα, ο καθείς στο τομέα του αλλά, και συναινώντας τις δυνάμεις τους με την υποστήριξη της Εθνικής Ασφαλιστικής να συνεισφέρουν τα μέγιστα, ώστε να εκπληρώσουν με απόλυτη επιτυχία έναν από τους βασικούς, μεταξύ των άλλων σκοπούς της Εθνικής Ασφαλιστικής, την  άριστη κάλυψη των αναγκών του πελάτη μέσα από την παροχή νέων ολοκληρωμένων προϊόντων και μέσα από την σωστή ολιστική προβολή της εταιρείας στην αγορά.

- Advertisement -

Ειδικότερα μετά από τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στο οργανόγραμμα της Εθνική Ασφαλιστικής στο πλαίσιο του στρατηγικού της πλάνου:

Ο Μιχάλης Τάτσης, πρώην διευθυντής του  πρακτορικού δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής, σήμερα είναι επικεφαλής της Διεύθυνσης Πωλήσεων Μεσιτών Πρακτόρων της Εθνικής Ασφαλιστικής.  Η ευθύνη του, 1.500 και πλέον συνεργάτες του ελεύθερου δικτύου της Εταιρίας με την ιδιότητα Ασφαλιστικών Συμβούλων, Μεσιτών και Πρακτόρων.   Οι περιοχές ευθύνης του εκτός από την ανάπτυξη του δικτύου (στρατολόγηση) συμπεριλαμβάνουν τις συμβάσεις/προμήθειες, την εκπαίδευση, τα στατιστικά των πωλήσεων, παροχές-συστήματα υποστήριξης του δικτύου, τον κανονισμό πωλήσεων. Ο Μιχάλης Τάτσης έχει μεγάλη εμπειρία στη λειτουργία μιας ασφαλιστικής εταιρίας, έχοντας αναλάβει για περισσότερα από 20 χρόνια σημαντικές και διαφορετικές θέσεις σε ασφαλιστικούς ομίλους..Είναι κάτοχος πτυχίου μαθηματικών του πανεπιστημίου Κρήτης, κάτοχος MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) και έχει παρακολουθήσει τα μεταπτυχιακά μαθήματα της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος.

- Advertisement -

Ο Σοφόπουλος Σωτήρης, πριν αναλάβει πρόσφατα τα καθήκοντα ως Διευθυντής Υποστήριξης Πωλήσεων είχε αναλάβει την Διεύθυνση του  Διεθνούς δικτύου στην Ρουμανία και την Κύπρο. Εχει ολοκληρώσει σπουδές στα Μαθηματικά Computer Science University of London, Computer Science University of Birmingham , Chartered Insurance Institute of U.K.καθώς και σπουδές στα Χρηματοοικονιμικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ο Γιάννης Σηφάκης είναι ο Διευθυντής Bancassurance  Marketing,  Διαφήμισης  και Λοιπών Συνεργασιών, στην Εθνική Ασφαλιστική. Πρωτίστως είχε την ευθύνη του Bancassurance Marketing &  Λοιπών ΣυνεργασιώνΔιαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία στο Τραπεζικό, Ασφαλιστικό και Τραπεζοασφαλιστικό Marketing, καθώς  και στο χώρο των πωλήσεων, έχοντας συντελέσει επιτυχώς στην ανάπτυξη του Bancassurance, στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά. Μεταξύ των άλλων έχει διατελέσει  Διευθυντής  Marketing  και εκπαίδευσης της Αγροτικής Ασφαλιστικής, Marketing & Sales Director  και μέλος του  Management Team της  ING Πειραιώς.

Υπενθυμίζεται, στα μέσα του τρέχοντος μήνα Η Εθνική Ασφαλιστική, η Ρέα Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική και η Ευρωκλινική Παίδων, τρεις μεγάλοι οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στον κλάδο υγείας, ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν το νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο «Full Health – Ασφάλιση Νεογνών Ρέα», προστατεύοντας από την πρώτη στιγμή την υγεία των νεογέννητων και στηρίζοντας τους νέους γονείς.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Κατασκευές και Ασφάλιση: Ο αθέατος πυλώνας της βιώσιμης ανάπτυξης

Πρώτη και βασική «γραμμή άμυνας» για τον κατασκευαστικό τομέα είναι τα εξειδικευμένα ασφαλιστήρια κατά παντός κινδύνου

Μάθετε τι αλλάζει στην Generali Hellas από τις 6 Μαΐου

Οι αλλαγές στα προγράμματα Life On, Medical Safety, Medical Family και τα ετήσια αποτελέσματα

Η Εθνική Ασφαλιστική επενδύει στη νέα γενιά στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας 2026

Η εταιρεία ανέδειξε το δυναμικό της περιβάλλον, όπου οι νέοι μπορούν να αξιοποιήσουν την τεχνολογία για να εξελιχθούν και να καινοτομήσουν

Εθνική Ασφαλιστική: Ισχυρές επιδόσεις και σταθερή πορεία ανάπτυξης το 2025

Η Εθνική Ασφαλιστική ολοκλήρωσε το οικονομικό έτος 2025 καταγράφοντας ισχυρή αύξηση της κερδοφορίας της και επιβεβαιώνοντας την ανθεκτικότητα

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

O Μ. Νεκτάριος από το DEF26: Αναγκαία η δημιουργία κεντρικού συστήματος ασφάλισης για φυσικές καταστροφές

Πρόταση για κρατικό οργανισμό υποχρεωτικής ασφάλισης και επιδότηση τουλάχιστον 50% μέσω του ΕΝΦΙΑ για ασφάλιση ακινήτων

Η LiveOn λανσάρει την EventAtlas: τη νέα πλατφόρμα για ολοκληρωμένη διαχείριση εγγραφών & συμμετοχών για events

Η LiveOn ανακοινώνει το λανσάρισμα της EventAtlas, μια νέα, all-in-one λύση για τη διαχείριση συμμετοχών σε events

Έκθεση ETSC: Οι ποδηλάτες στην Ευρώπη «μένουν πίσω» καθώς διευρύνεται το χάσμα οδικής ασφάλειας

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών καλεί σε άμεση δράση για μείωση ταχυτήτων και ανάπτυξη διαχωρισμένων ποδηλατοδρόμων

Γ. Στουρνάρας: «Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί αν η κρίση επιμείνει» – Αισιοδοξία για σύντομο τέλος του πολέμου

Οι αποφάσεις, τόνισε ο Διοικητής της ΤτΕ, απαιτούν λεπτές ισορροπίες, ιδίως σε περιβάλλον εξωγενών σοκ

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

O Μ. Νεκτάριος από το DEF26: Αναγκαία η δημιουργία κεντρικού συστήματος ασφάλισης για φυσικές καταστροφές

Πρόταση για κρατικό οργανισμό υποχρεωτικής ασφάλισης και επιδότηση τουλάχιστον 50% μέσω του ΕΝΦΙΑ για ασφάλιση ακινήτων

Η πρόληψη στο επίκεντρο – Το μήνυμα της Ειρήνης Αγαπηδάκη από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στα αποτελέσματα του προγράμματος «Προλαμβάνω», καθώς εντοπίστηκαν εγκαίρως ευρήματα σε περίπου 200.000 περιπτώσεις

Η LiveOn λανσάρει την EventAtlas: τη νέα πλατφόρμα για ολοκληρωμένη διαχείριση εγγραφών & συμμετοχών για events

Η LiveOn ανακοινώνει το λανσάρισμα της EventAtlas, μια νέα, all-in-one λύση για τη διαχείριση συμμετοχών σε events

Ασφάλιση ημερήσιου επιδόματος ασθενείας, πώς αποζημιώνουν τους ασφαλισμένους τους οι Ελβετοί

Πολλοί εργοδότες συνάπτουν ομαδική ασφάλιση για να καλύψουν αυτόν τον κίνδυνο και να προσφέρουν καλύτερη προστασία στο προσωπικό τους

Έκθεση ETSC: Οι ποδηλάτες στην Ευρώπη «μένουν πίσω» καθώς διευρύνεται το χάσμα οδικής ασφάλειας

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών καλεί σε άμεση δράση για μείωση ταχυτήτων και ανάπτυξη διαχωρισμένων ποδηλατοδρόμων