back to top
16.3 C
Athens
Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2026

Ετοιμοι απέναντι στις προκλήσεις Μ. Τάτσης, Σ. Σοφόπουλος, Γ. Σηφάκης

της Ελενας Ερμείδου

Απέναντι στις νέες προκλήσεις και απαιτήσεις της αγοράς, από τις νέες τους θέσεις στην Εθνική Ασφαλιστική, τα τρία έμπειρα στελέχη: οι κ.κ. ΜιχάληςΤάτσης  Επικεφαλής της Διεύθυνσης Πωλήσεων Μεσιτών Πρακτόρων της Εθνικής Ασφαλιστικής, Σωτήρης Σοφόπουλος , Διευθυντής Υποστήριξης Πωλήσεων, Γιάννης Σηφάκης Διευθυντής  Bancassurance, Marketing,  Διαφήμισης  &  Λοιπών Συνεργασιών, είναι έτοιμα, ο καθείς στο τομέα του αλλά, και συναινώντας τις δυνάμεις τους με την υποστήριξη της Εθνικής Ασφαλιστικής να συνεισφέρουν τα μέγιστα, ώστε να εκπληρώσουν με απόλυτη επιτυχία έναν από τους βασικούς, μεταξύ των άλλων σκοπούς της Εθνικής Ασφαλιστικής, την  άριστη κάλυψη των αναγκών του πελάτη μέσα από την παροχή νέων ολοκληρωμένων προϊόντων και μέσα από την σωστή ολιστική προβολή της εταιρείας στην αγορά.

- Advertisement -

Ειδικότερα μετά από τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στο οργανόγραμμα της Εθνική Ασφαλιστικής στο πλαίσιο του στρατηγικού της πλάνου:

Ο Μιχάλης Τάτσης, πρώην διευθυντής του  πρακτορικού δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής, σήμερα είναι επικεφαλής της Διεύθυνσης Πωλήσεων Μεσιτών Πρακτόρων της Εθνικής Ασφαλιστικής.  Η ευθύνη του, 1.500 και πλέον συνεργάτες του ελεύθερου δικτύου της Εταιρίας με την ιδιότητα Ασφαλιστικών Συμβούλων, Μεσιτών και Πρακτόρων.   Οι περιοχές ευθύνης του εκτός από την ανάπτυξη του δικτύου (στρατολόγηση) συμπεριλαμβάνουν τις συμβάσεις/προμήθειες, την εκπαίδευση, τα στατιστικά των πωλήσεων, παροχές-συστήματα υποστήριξης του δικτύου, τον κανονισμό πωλήσεων. Ο Μιχάλης Τάτσης έχει μεγάλη εμπειρία στη λειτουργία μιας ασφαλιστικής εταιρίας, έχοντας αναλάβει για περισσότερα από 20 χρόνια σημαντικές και διαφορετικές θέσεις σε ασφαλιστικούς ομίλους..Είναι κάτοχος πτυχίου μαθηματικών του πανεπιστημίου Κρήτης, κάτοχος MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) και έχει παρακολουθήσει τα μεταπτυχιακά μαθήματα της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος.

- Advertisement -

Ο Σοφόπουλος Σωτήρης, πριν αναλάβει πρόσφατα τα καθήκοντα ως Διευθυντής Υποστήριξης Πωλήσεων είχε αναλάβει την Διεύθυνση του  Διεθνούς δικτύου στην Ρουμανία και την Κύπρο. Εχει ολοκληρώσει σπουδές στα Μαθηματικά Computer Science University of London, Computer Science University of Birmingham , Chartered Insurance Institute of U.K.καθώς και σπουδές στα Χρηματοοικονιμικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ο Γιάννης Σηφάκης είναι ο Διευθυντής Bancassurance  Marketing,  Διαφήμισης  και Λοιπών Συνεργασιών, στην Εθνική Ασφαλιστική. Πρωτίστως είχε την ευθύνη του Bancassurance Marketing &  Λοιπών ΣυνεργασιώνΔιαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία στο Τραπεζικό, Ασφαλιστικό και Τραπεζοασφαλιστικό Marketing, καθώς  και στο χώρο των πωλήσεων, έχοντας συντελέσει επιτυχώς στην ανάπτυξη του Bancassurance, στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά. Μεταξύ των άλλων έχει διατελέσει  Διευθυντής  Marketing  και εκπαίδευσης της Αγροτικής Ασφαλιστικής, Marketing & Sales Director  και μέλος του  Management Team της  ING Πειραιώς.

Υπενθυμίζεται, στα μέσα του τρέχοντος μήνα Η Εθνική Ασφαλιστική, η Ρέα Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική και η Ευρωκλινική Παίδων, τρεις μεγάλοι οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στον κλάδο υγείας, ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν το νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο «Full Health – Ασφάλιση Νεογνών Ρέα», προστατεύοντας από την πρώτη στιγμή την υγεία των νεογέννητων και στηρίζοντας τους νέους γονείς.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Εθνική Ασφαλιστική και Microsoft διοργανώνουν το πρώτο AI Insurance Hackathon στην Ελλάδα

Το πρώτο AI Insurance Hackathon στην Ελλάδα διοργανώνουν η Εθνική Ασφαλιστική και η Microsoft, από τις 21 έως τις 23 Οκτωβρίου 2026, στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Στην Ιαπωνία οι κορυφαίοι της Εθνικής Ασφαλιστικής

Στην Ιαπωνία βρέθηκε αυτήν την εβδομάδα η Εθνική Ασφαλιστική τιμώντας τους κορυφαίους της ασφαλιστές στα 135 ετών στην ιστορία των 135 ετών ζωής της.

Τρεις διακρίσεις για την Εθνική Ασφαλιστική στα Peak Awards 2026

Τρεις διακρίσεις στα Peak Awards 2026 απέσπασε η Εθνική Ασφαλιστική για την πρωτοβουλία «Μπροστά στις Φυσικές Καταστροφές, Αλλάζουμε το Κλίμα Μέσα μας».

Εθνική Ασφαλιστική: 15% έκπτωση στην κατοικία έως 30 Σεπτεμβρίου – Τι ισχύει για τον ΕΝΦΙΑ

Διπλό οικονομικό όφελος για όσους ασφαλίσουν την κατοικία τους έως τις 30 Σεπτεμβρίου προωθεί η Εθνική Ασφαλιστική

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Εγχειρίδιο Προϊόντων Αστικής Ευθύνης

Η Επιτροπή Αστικής Ευθύνης και Επαγγελματικών Ευθυνών της ΕΑΕΕ έχει εντάξει στις δράσεις της τη δημιουργία «Εγχειριδίου Προϊόντων Αστικής Ευθύνης»

Το «Δικαίωμα στη Λήθη» γίνεται πραγματικότητα και στην Ελλάδα

Με την ψήφιση του Νόμου 5317/2026, η χώρα μας αποκτά πλέον σαφές νομοθετικό πλαίσιο για την προστασία των ανθρώπων που έχουν αντιμετωπίσει..

ERGO: Έκπτωση 10% στις προληπτικές εξετάσεις μαστού για τις ασφαλισμένες της

Στην πρόληψη και την έγκαιρη ενημέρωση για τον Καρκίνο του Μαστού εστιάζει η ERGO Hellas, δίνοντας στις ασφαλισμένες της τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν

Στο επίκεντρο των εξελίξεων η ασφαλιστική αγορά με διοργανωτή το Ε.Ε.Θ

Όσα ειπώθηκαν στην 8η Εθνική Συνδιάσκεψη Εκλεγμένων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στα Επιμελητήρια

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Νέα δεδομένα στην ασφάλιση των ηλεκτρικών οχημάτων μικροκινητικότητας  – Το θέμα άνοιξε ο Πάνος Κούβαλης 

Η υποχρεωτική ασφάλιση των Ελαφρών Προσωπικών Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΕΠΗΟ) δημιουργεί νέα δεδομένα για την ασφαλιστική αγορά

20η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» στέλνει για 20η συνεχή χρονιά το μήνυμα: «Αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί!»

Εγχειρίδιο Προϊόντων Αστικής Ευθύνης

Η Επιτροπή Αστικής Ευθύνης και Επαγγελματικών Ευθυνών της ΕΑΕΕ έχει εντάξει στις δράσεις της τη δημιουργία «Εγχειριδίου Προϊόντων Αστικής Ευθύνης»

Το «Δικαίωμα στη Λήθη» γίνεται πραγματικότητα και στην Ελλάδα

Με την ψήφιση του Νόμου 5317/2026, η χώρα μας αποκτά πλέον σαφές νομοθετικό πλαίσιο για την προστασία των ανθρώπων που έχουν αντιμετωπίσει..

Allianz και Plus2Feet: Το “Walking Together” συνεχίζει να δίνει κίνηση σε ζώα που το έχουν ανάγκη

Η Allianz και η Plus2Feet συνεχίζουν για ακόμη μία χρονιά την κοινή τους δράση “Walking Together”, στηρίζοντας έμπρακτα αδέσποτα ζώα