back to top
24.7 C
Athens
Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2026

Generali: Ενδυναμώνει το στελεχιακό δυναμικό της

Με πέντε νέα στελέχη, με πολυετή εμπειρία στην ασφαλιστική αγορά, ενισχύθηκε πρόσφατα η διεύθυνση HR αλλά και η πολυδύναμη ομάδα της Διεύθυνσης Πωλήσεων της Generali Hellas. Η κίνηση αυτή συνάδει με τη «διατήρηση της φιλοσοφίας της εταιρίας για δυναμική ανάπτυξη των μεγεθών της και του μεριδίου Αγοράς της, διαμέσου των ανθρωποκεντρικών Δικτύων», όπως ανέφερε ο κ. Μιχάλης Σωτηράκος, Διευθυντής Πωλήσεων της Generali Hellas.

Papadopoulos
Ευθύμιος Παπαδόπουλος
Papastaurou
Ελευθέριος Παπασταύρου

Μέλος του δυναμικού της Generali αποτελεί από τον Νοέμβριο του 2014 η κα Μαρία Καμπανέλλου, η οποία ανέλαβε καθήκοντα ΗR Manager. Η κα Καμπανέλλου είναι στέλεχος με πολυετή υπηρεσία στον τομέα της διαχείρισης ανθρώπινου προσωπικού και έχει διαγράψει μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία σε σημαντικές θέσεις ευθύνης, σε πολυεθνικές εταιρείες.

- Advertisement -
Salouros
Ευθύμιος Σαλούρος
Maurommati
Μαίρη Μαυρομμάτη

Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία το 1995, στη φαρμακευτική εταιρεία Rhone-Poulenc Rorer. Στη συνέχεια, εργάστηκε σε μεγάλους οργανισμούς μεταξύ των οποίων και οι Hyundai Hellas, KPMG Consultants, Siemens, καθώς και η Ecolab, όπου ήταν υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού για τις χώρες των Βαλκανίων, Αφρικής και Μέσης Ανατολής. Τα τελευταία χρόνια κατείχε τη θέση της HR Manager για την Ελλάδα και τη Μέση Ανατολή στην IMS Health S.AΗ κα. Καμπανέλλου είναι κάτοχος BSc στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Northeastern University στη Βοστώνη, ενώ διαθέτει και MBA από το University of LaVerne.Ma

Τη θέση του Επιθεωρητή Ανάπτυξης Πωλήσεων για τα Ανεξάρτητα Δίκτυα στη Διεύθυνση Πωλήσεων Ασφαλίσεων Ζωής ανέλαβε ο κ. Ελευθέριος Παπασταύρου. Ο κ. Παπασταύρου, έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σε θέματα πωλήσεων και διαθέτει πολυετή εμπειρία στις διευθύνσεις πωλήσεων πολυεθνικών και ελληνικών ασφαλιστικών επιχειρήσεων, τόσο στον κλάδο ζωής όσο και γενικών ασφαλίσεων. Πριν ενταχθεί στην οικογένεια της Generali ο κ. Παπασταύρου ήταν περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων Ζωής στην ασφαλιστική εταιρία «Ευρωπαϊκή Ένωση- Ασφάλειαι Μινέττα».

- Advertisement -

Τη θέση του Επιθεωρητή Ανάπτυξης Πωλήσεων στη Διεύθυνση Πωλήσεων Δικτύου Agency ανέλαβε ο κ. Ευθύμιος Παπαδόπουλος. Ο κ. Παπαδόπουλος είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών, και διαθέτει MSc του τμήματος Financial Mathematics του “University of Lancaster”. Αρχικά ο κ. Παπαδόπουλος εργάστηκε σε εταιρείες παροχής οικονομικών υπηρεσιών ενώ στη συνέχεια απασχολήθηκε στον Όμιλο Eurobank. Τα τελευταία χρόνια διετέλεσε επιθεωρητής πωλήσεων στην Allianz, στα τμήματα bancassurance, μεσιτών ασφαλίσεων και ειδικότερα στο τμήμα του Agency.

Επίσης, Επιθεωρητής Ανάπτυξης Πωλήσεων στη Διεύθυνση Πωλήσεων Ομαδικών Ζωής ανέλαβε ο κ. Ευθύμιος Σαλούρος. Ο κ. Σαλούρος έχει σπουδάσει Computing Science στο Staffordshire University και είναι κάτοχος Diploma in Business Administration από το Merit / Leicester University. Ο ίδιος διαθέτει σημαντική εμπειρία στην ανάπτυξη των ομαδικών ασφαλίσεων και έχει εργαστεί σε τεχνικά τμήματα βρετανικών εταιρειών. Στη συνέχεια και μέχρι πρόσφατα συνεργάζονταν με τον όμιλο της Inchcape Plc με κύριο αντικείμενο την ανάπτυξη δικτύου πωλήσεων σε συνεργασία με ανεξάρτητους μεσίτες ασφαλίσεων.

Τη θέση της Επιθεωρήτριας Ανάπτυξης Πωλήσεων της Διεύθυνσης Πωλήσεων Ομαδικών Ζωής ανέλαβε η κυρία Μαίρη Μαυρομμάτη. Η κυρία Μαυρομμάτη, είναι απόφοιτος του University of Portsmouth με MSc in Business Economics. Ξεκίνησε την καριέρα της στην Colgate & Palmolive Hellas. Από το 2004 μέχρι τώρα συνεργάστηκε με την Metlife Greece στα τμήματα Bancassurance, αρχικά, και εταιρικών πωλήσεων στη συνέχεια, με έμφαση στο cross selling αλλά και στη δημιουργία tailor made συνταξιοδοτικών προγραμμάτων και προϊόντων ασφάλισης υγείας.

Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Generali Hellas κ. Πάνος Δημητρίου: «Η Generali συνεχίζει να επενδύει στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της αναζητώντας νέα στελέχη που με την εμπειρία και το ταλέντο τους θα συνδράμουν ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων της εταιρίας. Καλωσορίζουμε τα νέα στελέχη στην οικογένεια της Generali και είμαστε βέβαιοι ότι με την ομαδική εργασία αλλά και την αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογιών, θα συνεχίσουμε να διαθέτουμε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, τόσο προς τους συνεργάτες μας ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, όσο και τους ασφαλισμένους μας».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Generali: Η επαγγελματική ευθύνη στο μικροσκόπιο

Οι επαγγελματικές απαιτήσεις και οι οικονομικές συνέπειες ενός λάθους φέρνουν στο προσκήνιο την ανάγκη για ασφαλιστική κάλυψη της επαγγελματικής ευθύνης.

Εκπλήξεις(;) τιμών με τις συμβάσεις νοσηλίων

Nέες διαπραγματεύσεις των διοικήσεων των ασφαλιστικών επιχειρήσεων με τα ιδιωτικά νοσοκομεία ενόψει, μετά τον θόρυβο που έχει ξεσηκωθεί

Τι λέει η Generali για τις νέες αυξήσεις στα ασφάλιστρα υγείας

Κρίσιμος, τονίζει η εταιρεία, είναι ο ρόλος των συνεργατών της που βρίσκονται κοντά στον ασφαλισμένο

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Allianz Official Insurance Partner της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η Allianz ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ως Official Insurance Partner της ομάδας

MEGA BROKERS Sales Awards 2026 | Μαζί στην ανάπτυξη, μαζί στις επιτυχίες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση MEGA BROKERS Sales Awards 2026, αφιερωμένη στους συνεργάτες της εταιρείας και στην αναγνώριση

Όταν ο κίνδυνος χτυπά την επιχείρηση, η ασφάλιση πρέπει να είναι ήδη εκεί

Σε αυτή την ανάγκη απαντά η ΟΡΙΖΩΝ με το πρόγραμμα Business Tailor, ένα ευέλικτο πλαίσιο ασφαλιστικής προστασίας για τις κτιριακές εγκαταστάσεις

Η Απόλλων δυναμώνει στο Life & Health και ανοίγει νέο πεδίο στην ασφαλιστική αγορά

Η Απόλλων παρουσιάζει προγράμματα Υγείας που μπορούν να καλύπτουν ανάγκες τόσο εντός όσο και εκτός νοσοκομείου, ανάλογα με τις παροχές

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Νίκος Χαρδαλιάς από το Clusters Meet Regions: «Μετατρέπουμε τη γνώση, την καινοτομία και την επιχειρηματική δυναμική της Αττικής σε επενδύσεις και ποιοτικές θέσεις εργασίας»

Την ιδιαίτερη θέση που μπορεί να καταλάβει η Αττική στον νέο ευρωπαϊκό χάρτη της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας ανέδειξε ο Περιφερειάρχης Αττικής

Η Comergon ολοκληρώνει την ένταξή της στον Όμιλο GrECo και παρουσιάζει τη GrECo Hellas

Την ολοκλήρωση της ένταξης της Comergon στον διεθνή Όμιλο GrECo και τη νέα εταιρική της ταυτότητα ως GrECo Hellas σηματοδότησε ειδική εκδήλωση

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11: «αν ήξερες!» τι χρειάζεται σήμερα ο σύγχρονος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής

Η σειρά vidcast «Αν Ήξερες!» του insuranceworld.gr επιστρέφει με νέο κύκλο, συνεχίζοντας να ανοίγει συζητήσεις για το παρόν και το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Η Allianz Official Insurance Partner της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η Allianz ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ως Official Insurance Partner της ομάδας

MEGA BROKERS Sales Awards 2026 | Μαζί στην ανάπτυξη, μαζί στις επιτυχίες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση MEGA BROKERS Sales Awards 2026, αφιερωμένη στους συνεργάτες της εταιρείας και στην αναγνώριση