ΕΙΑΣ: Τεστ προσομείωσης για τις εξετάσεις των διαμεσολαβητών

Η πλατφόρμα αφορά την πιστοποίηση γνώσεων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Επιπέδου Α΄, Β΄, Γ΄ & Δ που διοργανώνει η Τράπεζα της Ελλάδος στις 20 & 21 Σεπτεμβρίου 2014 και η εγγραφή κοστίζει 25 ευρώ για κάθε κατηγορία πιστοποίησης. Η χρήση της πλατφόρμας διατίθεται ανεξάρτητα από τα φροντιστηριακά προγράμματα προετοιμασίας που διοργανώνει το ΕΙΑΣ.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ), μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που διαθέτει http://eias-elearning.gr, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους υποψηφίους των εξετάσεων πιστοποίησης να εξασκηθούν μέσω των τεστ προσομοίωσης όσες φορές επιθυμούν στην τράπεζα ερωτήσεων όλων των κατηγοριών πιστοποίησης της ΤτΕ.
Η πλατφόρμα αφορά την πιστοποίηση γνώσεων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Επιπέδου Α΄, Β΄, Γ΄ & Δ που διοργανώνει η Τράπεζα της Ελλάδος στις 20 & 21 Σεπτεμβρίου 2014 και η εγγραφή κοστίζει 25 ευρώ.EIAS

Ο υποψήφιος μπορεί με τον προσωπικό του κωδικό να κάνει χρήση του e-learning από το σπίτι ή το γραφείο του και να ασκεί, όσες φορές επιθυμεί, εικονικές τελικές εξετάσεις προκειμένου να εξετάσει το επίπεδο ετοιμότητάς του: α) ανά θεματική ενότητα και β) σε 60 ερωτήσεις (τυχαία επιλεγμένες), με χρονικό περιορισμό (πραγματικός χρόνος εξέτασης) αλλά και χωρίς.
Σε όλα τα τεστ εξάσκησης υπάρχει άμεση εξέταση της απάντησης για κάθε ερώτηση καθώς και η δυνατότητα διατήρησης και εμφάνισης των στατιστικών στοιχείων της επίδοσης του κάθε υποψηφίου ανά ενότητα αλλά και στο σύνολο των ερωτήσεων.

Το πρόγραμμα e-learning απευθύνεται σε όλα τα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς αλλά και σε νέους που θα ήθελαν να εργαστούν στον ασφαλιστικό κλάδο. Η πλατφόρμα αυτή διατίθεται και σε ασφαλιστικούς οργανισμούς, εταιρείες ή ανεξαρτήτους υποψήφιους διαμεσολαβητές με συνδρομή ανεξάρτητα από τα αν θα παρακολουθούν στο ΕΙΑΣ τα φροντιστηριακά μαθήματα.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν απευθύνονται στη Γραμματεία του ΕΙΑΣ στα ακόλουθα στοιχεία: Λ. Συγγρού 106, 117 41 Αθήνα (5ος όροφος), Τηλ. 210 9219660 & 684, Fax. 2109219917, E-mail: eiasinfo@eias.gr , eias@ath.forthnet.gr, URL: www.eias.gr, http://eias-elearning.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*