MEGA Brokers: Αποσπά 4 Βραβεία από την INTERAMERICAN Ασφαλιστική

Η εταιρεία MEGA Brokers απέσπασε 4 βραβεία στην ετήσια τελετή βράβευσης της INTERAMERICAN Ασφαλιστικής, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 8 Ιουλίου.

Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν σημαντική επιτυχία για την εταιρεία μας, με κορυφαίες θέσεις στις κατηγορίες:

• Εγγεγραμμένα Γενικών Ασφαλίσεων
• Νέα Παραγωγή Υγείας
• Εγγεγραμμένα Πυρός
• Εγγεγραμμένα Αστικής Ευθύνης & Τεχνικών Ασφαλειών

Τα βραβεία παρέλαβε ο Τάσος Χατζηθεοδοσίου, CEO της MEGA Brokers, o οποίoς δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την αναγνώριση που λαμβάνουμε από την INTERAMERICAN Ασφαλιστική. Η μακροχρόνια και γεμάτη εμπιστοσύνη συνεργασία μας με την INTERAMERICAN Ασφαλιστική αποτελεί βασικό πυλώνα της επιτυχίας μας.”

Οι βραβεύσεις αυτές έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά από διακρίσεις που έχει λάβει η εταιρεία μας από αναγνωρισμένους ασφαλιστικούς οργανισμούς, αναδεικνύοντας την ηγετική θέση που κατέχει στον κλάδο.

 

Η επιτυχία μας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην αφοσίωση και την σκληρή δουλειά των συνεργατών μας. Χάρη στην αύξηση των εργασιών τους, καταφέραμε να ξεπεράσουμε τους στόχους μας και να διακριθούμε σε πλήθος κατηγοριών.

Συνεχίζουμε με αισιοδοξία και δέσμευση να προσφέρουμε στους πελάτες μας άριστες υπηρεσίες και καινοτόμες ασφαλιστικές λύσεις, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και την ευημερία της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς