Διακεκριμένος Ηγέτης στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά, ο Κ. Γιαννιώτης

Ξεχωριστή ήταν η στιγμή της Απονομής Τιμητικών Διακρίσεων στο πλαίσιο του 17th Insurance Conference, ανθρώπων της ασφαλιστικής αγοράς που διακρίθηκαν και διακρίνονται για την συνεισφορά τους στον κλάδο.

Διακεκριμένος Ηγέτης στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά αναδείχθηκε ο κ. Κωνσταντίνος Γιαννιώτης, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Επιχειρήσεων ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ.

Ο κ. Γιαννιώτης κατά τη βράβευσή του ανέφερε: Πριν από μερικά χρόνια άκουσα τον David Howden να λέει το εξής: ασκούμε ένα επάγγελμα που κανένας έφηβος δεν ονειρεύεται να κάνει. Όμως είναι ένα επάγγελμα που όσο το ασκούμε, το αγαπάμε βαθύτατα. Αυτό ακριβώς συνέβη με εμένα. Μεγάλωσα σε μια ασφαλιστική οικογένεια. Θέματα της δουλειάς μας αποτελούσε μέρος συζήτησης στο κυριακάτικο τραπέζι. Δεν ονειρευόμουν να το ακολουθήσω. Στο λύκειο ονειρευόμουν να γίνω συγγραφέας. Το ξεπέρασα σχετικά γρήγορα. Τα καλοκαίρια ακολουθούσα τον πατέρα μου στην εταιρεία. Τώρα τον ευγνωμονώ για αυτό. Δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, χτίστηκε σταδιακά, με βήματα. Ως “γιος του αφεντικού” είχα τη δυνατότητα να διαλέγω. Κι αυτό ξεκίνησα κι έκανα. Λάτρεψα τη δυνατότητα που έχουμε να σκάβουμε νούμερα και τη δυνατότητα που μας δίνουν να αντλήσουμε συμπεράσματα τα οποία θα μας βοηθήσουν να τα απεικονίσουμε και τιμολογιακά. Στην πορεία, γνώρισα τους ανθρώπους της ασφαλιστικής αγοράς κι αυτή ήταν η δεύτερη και μεγαλύτερη αγάπη που βίωσα όλα αυτά τα χρόνια. Οι άνθρωποι που ασκούμε αυτή τη δουλειά έχουμε μια διαφορετική ποιότητα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια ποτέ δεν βαρέθηκα. Ασχολούμαστε με πάρα πολλά και διαφορετικά πράγματα.

Στη συνέχεια ο κ. Γιαννιώτης ευχαρίστησε τη σύζυγό του και τον πατέρα του που τον μύησε στο επάγγελμα, καθώς και όλους τους συνεργάτες του.

©Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος/PHOTOPRESS Θ&Α Αναγνωστόπουλοι