Επιθεώρηση Χρυσολόγου: Παραγωγικά αποτελέσματα 40 εκατ. και μια διαρκώς επιτυχημένη πορεία

Σε ένα εξαιρετικό κλίμα διοργανώθηκε η επιτυχημένη βραδιά Βραβεύσεων και Απολογισμού της Επιθεώρησης Χρυσολόγου – Εθνικής Ασφαλιστικής την Τρίτη, με τη συμμετοχή υψηλά ιστάμενων προσώπων της εταιρείας. Με ιδιαίτερη χαρά, ο οικοδεσπότης, κ. Χρήστος Χρυσολόγου υποδέχθηκε τους καλεσμένους σε μια εντυπωσιακή αίθουσα στο Athens Marriott, και απευθυνόμενος στο κοινό έκανε λόγο για μια διαρκώς επιτυχημένη πορεία που χαράσσει η Επιθεώρηση, αποδίδοντας τα εύσημα σε όλους τους επαγγελματίες.

Αναφερόμενος στην πορεία της Επιθεώρησης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι:

Κάθε χρόνο, συνεχώς, χωρίς καμιία εξαίρεση το χαρτοφυλάκιό μας έχει ανοδική πορεία. Το 2014 ήταν 18 εκατ. και κάτι. Το 2023 ήταν 40 εκατ. Ακόμη και το έτος της κρίσης είχε αύξηση, μικρή μεν, αλλά αλλά αύξηση. Εδώ είναι ο συνδυασμός μιας παραγωγής και ποιότητας. Eiναι το αποτέλεσμα της δουλειάς μας και αυτό οφείλεται σε δύο κυρίως λόγους. Ο ένας είναι το όνομα και η αξιοπιστία της Εθνικής Ασφαλιστικής. Ο δεύτερος λόγος είναι οι σημαντικές προσπάθειες που κάνουν όλοι αυτοί οι επαγγελματίες. Κορωνοϊός υπήρχε, απαγόρευση κυκλοφορίας υπήρχε, παρ’ όλ’ αυτά πετύχαμε και πάλι αύξηση. Όλους αυτούς τους ανθρώπους για τους οποίους διοργανώνουμε την εκδήλωση τους χειροκροτώ.

Και συνέχισε:

“Σε αυτά τα χρόνια πελάτες σταματήσανε να πληρώνουν τα συμβόλαια όχι γιατί δεν θέλανε αλλά γιατί πήρανε την απαλλαγή ασφαλίστρου με τους όρους του συμβολαίου σε αυτούς που συνέβη κάποια σοβαρή ασθένεια. Μέσα σε όλα αυτά, την περασμένη χρονιά που σημειώθηκε και η μεγαλύτερη αύξηση υπήρχε και ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια της ασφαλιστικής αγοράς. Πρόκειται για το μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο της Επιθεώρησης και ίσως από τα δύο μεγαλύτερα της εταιρείας. Την τελευταία πενταετία είχαμε 64 νέες συμβάσεις. Δεν τις θεωρούμε πολλές, εδώ κάτι μας λείπει. Κάτι χρωστάμε και στους εαυτούς μας και στην εταιρεία.

Σχετικά με τις ενέργειες κοινωνικής ευθύνης στις οποίες προβαίνει η εταιρεία δήλωσε:

“Πιστεύουμε ότι καλός επαγγελματίας είναι εκείνος που έχει δύο χαρακτηριστικά. Το πρώτο είναι να πετυχαίνει στόχους με τους οποίους συμφωνεί με την εταιρεία. Το δεύτερο είναι να τον διακρίνει κοινωνική ευαισθησία. Οδεύουμε κάθε χρόνο, παράλληλα με τον επαγγελματισμό μας και σε ενέργειες κοινωνικής ευθύνης. Κάθε χρόνο έχουμε την εθελοντική μας αιμοσοδία. Σταθερά, κάθε χρόνο και δημιουργήσαμε τράπεζα αίματος για τις ανάγκες μεταξύ των συναδέλφων. Συνεργαστήκαμε με το Make-a-Wish, με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, με τη Φλόγα στους οποίους και σαν Επιθεώρηση είμαστε χρηματοδότες. Πρώτα το Παιδί, η οργάνωση αυτή βοηθά μονογονεϊκές που έχουν ανάγκες, είμαστε από τους χρηματοδότες της οργάνωσης”.

Αναφερόμενος στους στόχους που θέτει η εταιρεία είπε:

“Το τι θέλουμε, είναι να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση και τα επόμενα χρόνια. Πιστεύουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πελατών μας είναι ευχαριστημένη. Θέλουμε την συντριπτική πλειοψηφία να την κάνουμε ακόμα μεγαλύτερη, ακόμα περισσότερους πελάτες να έχουμε ευχαριστημένους. Θέλουμε και κερδοφόρα γραφεία και δυνατά γραφεία, με υψηλές παραγωγές και σε ποιότητα και σε ποσότητα παραγωγής. Γνωρίζουμε ότι ο οργανισμός που δεν ανανεώνεται πεθαίνει. Όταν δεν μπει κάτι καινούργιο στα γραφεία μας σημαίνει ότι αυτά θα φθίνουν, ο συνδυασμός του νέου αίματος με την εμπειρία είναι ο χρυσός συνδυασμός που μπορεί να μας φέρει μεγαλύτερα ακόμη αποτελέσματα. Επίτευξη στόχων. Το προσπαθούμε, το παλεύουμε σε κάποια κάτι μας λείπει, σε άλλα δεν μας λείπει, θα επιταχύνουμε ταχύτητες για να έχουμε υψηλά παραγωγικά αποτελέσματα”.

Όσο για τη “συνταγή” της επιτυχίας είπε ότι “τη συνεργασία της εταιρείας με όλη τη διοίκηση, τη θεωρούμε απαραίτητο παράγοντα επιτυχίας. Πιστεύω ξεκινήσαμε μια καλή συνεργασία και θα τη συνεχίσουμε για να την κάνουμε ακόμα καλύτερη.

“Στην επόμενη μέρα θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές. Ζήτησα να καταγραφούν όλα αυτά, για να τα πούμε και του χρόνου στην ίδια εκδήλωση που θα είναι από 20 Μαρτίου μέχρι και μέσα Απριλίου. Τότε θέλαμε να την κάνουμε και πάλι, όμως δεν υπήρξε Γενικός Διευθυντής τον Γενάρη, τον περιμέναμε για να δεσμευτούμε. Περιμέναμε τον καινούργιο Διευθυντή Πωλήσεων για να δεσμευτούμε” κατέληξε.