back to top
23.4 C
Athens
Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2026

Η CLP Greece ταξίδεψε στο Συνέδριο της Ύδρας!

Εποικοδομητική και αξιοπρόσεχτη ήταν η πρώτη παρουσία των στελεχών του νεοσύστατου Ελληνικού υποκαταστήματος του Lloyd’s broker Channing Lucas & Partners Ltd στο 24ο Ασφαλιστικό και Αντασφαλιστικό Συνέδριο της ΕΑΕΕ που διοργανώθηκε στην Ύδρα κατά την περίοδο 22-24 Μάϊου 2024.

Ο Πάνος Κούνουπας και η Ιουλία Τσιριγώτη είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με υφιστάμενους και μελλοντικούς συνεργάτες, ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και εκπροσώπους τόσο της Ελληνικής όσο και της Ευρωπαϊκής ασφαλιστικής αγοράς, να συζητήσουν διεξοδικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες της CLP Greece καθώς και να αναλυθούν οι στρατηγικοί στόχοι και αναπτυξιακή πορεία της Εταιρείας κατά την επόμενη 3ετία.

- Advertisement -

Η CLP με έδρα στην περιοχή του Ελληνικού έχει ήδη παρουσία 6 μηνών στην εγχώρια ασφαλιστική αγορά ενώ έχει σημειώσει παραγωγή άνω των 2 εκ. Ευρώ στους κλάδους Marine Property, Marine Liabilities, Cargo Insurance αλλά και Non-Marine με έμφαση στις ασφαλίσεις D&O, Professional Indemnity και Public/ Product Liability Risks.

Ήδη η εταιρεία έχει δρομολογήσει την συνεργασία της με δύο ακόμα έμπειρα και γνώριμα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, ενώ οι ασφαλιστικές τοποθετήσεις της γίνονται αυστηρά μόνο σε πρώτης τάξεως (A-rated) Ασφαλιστές του Λονδίνου και της Γερμανικής αγοράς, καθώς και σε MGA facilities που διαθέτει.

- Advertisement -

Η Channing Lucas & Partners Ltd αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ασφαλειομεσιτικούς οίκους των Lloyd’s παγκοσμίως, από το 2007, ενώ αποτελεί μέλος του David Roberts & Partners Group (DR&P).
Η Εταιρεία διαθέτει εκατοντάδες στελέχη τα οποία υποστηρίζουν τα γραφεία της Αγγλίας, Γερμανίας, Κύπρου, Κίνας και Ελλάδας, ενώ η άρτια οργανωτική υποδομή εξασφαλίζει την παροχή υψηλού επιπέδου, σύγχρονων ασφαλιστικών υπηρεσιών.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Μεγάλος Χορηγός στην επετειακή συναυλία για τα 30 χρόνια του «Μαζί για το Παιδί» η Eurolife 

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά για τη στήριξη του έργου του «Μαζί για το Παιδί» φιλοξενεί τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2026 το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Στα Τρίκαλα ο επόμενος σταθμός του Run Greece με την ασφαλιστική κάλυψη της διοργάνωσης από την ERGO

Στα Τρίκαλα μεταφέρεται την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου το Run Greece, με την ERGO Ασφαλιστική να συμμετέχει ως Μέγας Χορηγός

Ο Αντώνης Δουνδουλάκης αναλαμβάνει Life Insurance Network Development & Product Training Manager στη ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική

Στη ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική εντάχθηκε ο Αντώνης Δουνδουλάκης, αναλαμβάνοντας τη θέση του Life Insurance Network Development & Product Training Manager. 

ΠΑΝΟΡΜΟΣ: Τιμητική διάκριση στον Σταύρο Τερζάκη για την προσφορά του στον Συνεταιρισμό

Τιμητική πλακέτα στον εταίρο και αναπληρωματικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών ΠΑΝΟΡΜΟΣ

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Ετήσιο Συνέδριο ΠΣΕ 2026: «Η Νέα Εποχή της Ελληνικής Εξωστρέφειας»

Πολιτεία και κορυφαίες εξαγωγικές επιχειρήσεις στο Eurobank Hub

ΕΤΕπ και Εθνική Τράπεζα ενισχύουν τη χρηματοδότηση ελληνικών επιχειρήσεων σε άμυνα και ασφάλεια

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) και η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ΕΤΕ) διευρύνουν τη συνεργασία τους, με στόχο να ενισχύσουν

Στην Ελλάδα η Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων

Στην Ελλάδα μεταβαίνει από τις 21 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2026 αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Κατερίνα Σέιχ αλ Μπασάτενα, Hellas Direct: «Στις αποζημιώσεις η τεχνολογία επιταχύνει, αλλά ο άνθρωπος παραμένει αναντικατάστατος»

Η ασφάλιση δοκιμάζεται πραγματικά τη στιγμή της ζημιάς. Όταν ένα ατύχημα συμβαίνει, όταν ο ασφαλισμένος βρίσκεται σε πανικό και αναζητά απαντήσεις...

Τειρεσίας: Οκταετής πρόσβαση σε οικονομικά δεδομένα επιχειρήσεων μέσω του TSEK Financial Data

Στην αξιοποίηση αξιόπιστων οικονομικών δεδομένων για τη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων εστιάζει η Τειρεσίας, παρουσιάζοντας την υπηρεσία TSEK Financial Data