back to top
23.5 C
Athens
Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2025

Η CLP Greece ταξίδεψε στο Συνέδριο της Ύδρας!

Εποικοδομητική και αξιοπρόσεχτη ήταν η πρώτη παρουσία των στελεχών του νεοσύστατου Ελληνικού υποκαταστήματος του Lloyd’s broker Channing Lucas & Partners Ltd στο 24ο Ασφαλιστικό και Αντασφαλιστικό Συνέδριο της ΕΑΕΕ που διοργανώθηκε στην Ύδρα κατά την περίοδο 22-24 Μάϊου 2024.

Ο Πάνος Κούνουπας και η Ιουλία Τσιριγώτη είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με υφιστάμενους και μελλοντικούς συνεργάτες, ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και εκπροσώπους τόσο της Ελληνικής όσο και της Ευρωπαϊκής ασφαλιστικής αγοράς, να συζητήσουν διεξοδικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες της CLP Greece καθώς και να αναλυθούν οι στρατηγικοί στόχοι και αναπτυξιακή πορεία της Εταιρείας κατά την επόμενη 3ετία.

- Advertisement -

Η CLP με έδρα στην περιοχή του Ελληνικού έχει ήδη παρουσία 6 μηνών στην εγχώρια ασφαλιστική αγορά ενώ έχει σημειώσει παραγωγή άνω των 2 εκ. Ευρώ στους κλάδους Marine Property, Marine Liabilities, Cargo Insurance αλλά και Non-Marine με έμφαση στις ασφαλίσεις D&O, Professional Indemnity και Public/ Product Liability Risks.

Ήδη η εταιρεία έχει δρομολογήσει την συνεργασία της με δύο ακόμα έμπειρα και γνώριμα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, ενώ οι ασφαλιστικές τοποθετήσεις της γίνονται αυστηρά μόνο σε πρώτης τάξεως (A-rated) Ασφαλιστές του Λονδίνου και της Γερμανικής αγοράς, καθώς και σε MGA facilities που διαθέτει.

- Advertisement -

Η Channing Lucas & Partners Ltd αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ασφαλειομεσιτικούς οίκους των Lloyd’s παγκοσμίως, από το 2007, ενώ αποτελεί μέλος του David Roberts & Partners Group (DR&P).
Η Εταιρεία διαθέτει εκατοντάδες στελέχη τα οποία υποστηρίζουν τα γραφεία της Αγγλίας, Γερμανίας, Κύπρου, Κίνας και Ελλάδας, ενώ η άρτια οργανωτική υποδομή εξασφαλίζει την παροχή υψηλού επιπέδου, σύγχρονων ασφαλιστικών υπηρεσιών.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ο ΠΣΑΣ στο MDRT Day 2025 – Η ευκαιρία για τους ασφαλιστικούς συμβούλους να μπουν σε έναν κύκλο εξέλιξης

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων θα δώσει δυναμικό «παρών» στις 26-27/9 στη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας άμεση ενημέρωση και απαντήσεις

Το 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΔΕΚΑ έρχεται 26-27/9 στη Θεσσαλονίκη

Το συνέδριο, με θέμα τις εργασιακές σχέσεις και συμβάσεις, θα πραγματοποιηθεί στο ΕΒΕΘ με ελεύθερη συμμετοχή - Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Ευρώπη Holdings: Κερδοφόρα εκκίνηση στο α΄ εξάμηνο 2025 με εκτόξευση αποτελεσμάτων στις ασφαλιστικές δραστηριότητες

Ο ασφαλιστικός μετασχηματισμός της Ευρώπη Holdings αποδίδει ήδη καρπούς, όπως ισχυρή κερδοφορία, ενισχυμένη κεφαλαιακή βάση και εξαιρετικές προοπτικές

Η Carglass® ανέδειξε στις Ημέρες Καριέρας την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της

Η εταιρεία επενδύει συστηματικά στους ανθρώπους της, προσφέροντας ευκαιρίες εκπαίδευσης και επαγγελματικής ανάπτυξης

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Υποχρεωτική ασφάλιση για Airbnb: Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΔΑ Ανδρέας Χίου εξηγεί τι πρέπει να κάνει κάθε ιδιοκτήτης!

Ο σύλλογος επικροτεί τη νομοθετική πρωτοβουλία, ενθαρρύνοντας την επιπλέον κάλυψη για όλες τις κρατήσεις, είτε μέσα από πλατφόρμες είτε εκτός αυτών

Ο ΠΣΑΣ στο MDRT Day 2025 – Η ευκαιρία για τους ασφαλιστικούς συμβούλους να μπουν σε έναν κύκλο εξέλιξης

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων θα δώσει δυναμικό «παρών» στις 26-27/9 στη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας άμεση ενημέρωση και απαντήσεις

Deal Εθνικής Ασφαλιστικής με τον όμιλο Συγγελίδη

Η Εθνική Ασφαλιστική προχώρησε σε συμφωνία με τον Όμιλο Συγγελίδη για την απόκτηση πλειοψηφικού πακέτου μετοχών (55%)

Το 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΔΕΚΑ έρχεται 26-27/9 στη Θεσσαλονίκη

Το συνέδριο, με θέμα τις εργασιακές σχέσεις και συμβάσεις, θα πραγματοποιηθεί στο ΕΒΕΘ με ελεύθερη συμμετοχή - Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα