Η CLP Greece ταξίδεψε στο Συνέδριο της Ύδρας!

Εποικοδομητική και αξιοπρόσεχτη ήταν η πρώτη παρουσία των στελεχών του νεοσύστατου Ελληνικού υποκαταστήματος του Lloyd’s broker Channing Lucas & Partners Ltd στο 24ο Ασφαλιστικό και Αντασφαλιστικό Συνέδριο της ΕΑΕΕ που διοργανώθηκε στην Ύδρα κατά την περίοδο 22-24 Μάϊου 2024.

Ο Πάνος Κούνουπας και η Ιουλία Τσιριγώτη είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με υφιστάμενους και μελλοντικούς συνεργάτες, ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και εκπροσώπους τόσο της Ελληνικής όσο και της Ευρωπαϊκής ασφαλιστικής αγοράς, να συζητήσουν διεξοδικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες της CLP Greece καθώς και να αναλυθούν οι στρατηγικοί στόχοι και αναπτυξιακή πορεία της Εταιρείας κατά την επόμενη 3ετία.

Η CLP με έδρα στην περιοχή του Ελληνικού έχει ήδη παρουσία 6 μηνών στην εγχώρια ασφαλιστική αγορά ενώ έχει σημειώσει παραγωγή άνω των 2 εκ. Ευρώ στους κλάδους Marine Property, Marine Liabilities, Cargo Insurance αλλά και Non-Marine με έμφαση στις ασφαλίσεις D&O, Professional Indemnity και Public/ Product Liability Risks.

Ήδη η εταιρεία έχει δρομολογήσει την συνεργασία της με δύο ακόμα έμπειρα και γνώριμα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, ενώ οι ασφαλιστικές τοποθετήσεις της γίνονται αυστηρά μόνο σε πρώτης τάξεως (A-rated) Ασφαλιστές του Λονδίνου και της Γερμανικής αγοράς, καθώς και σε MGA facilities που διαθέτει.

Η Channing Lucas & Partners Ltd αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ασφαλειομεσιτικούς οίκους των Lloyd’s παγκοσμίως, από το 2007, ενώ αποτελεί μέλος του David Roberts & Partners Group (DR&P).
Η Εταιρεία διαθέτει εκατοντάδες στελέχη τα οποία υποστηρίζουν τα γραφεία της Αγγλίας, Γερμανίας, Κύπρου, Κίνας και Ελλάδας, ενώ η άρτια οργανωτική υποδομή εξασφαλίζει την παροχή υψηλού επιπέδου, σύγχρονων ασφαλιστικών υπηρεσιών.