back to top
22.5 C
Athens
Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2026

Επετειακή Γ.Σ. και κοπή πίτας για τον Σύλλογο Επαγγελματιών Ασφαλιστών Λάρισας

Σε φιλικό και συναδελφικό κλίμα ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ασφαλιστών  Ν. Λάρισας υποδέχτηκε τα μέλη του με την ευκαιρία της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης και κοπής της πίτας, σε μια εορταστική βραδιά με αφορμή τα 20 χρόνια από σύσταση του.

Η Πρόεδρος του συλλόγου κα. Σαμαρά-Νάστου Ευγενία έκανε μια ιστορική αναδρομή στα επιτεύγματα και στη διαχρονική συμβολή του συλλόγου τόσο στα μέλη του όσο και στην τοπική κοινωνία της Λάρισας και της Περιφέρειας μας. Τονίστηκε επίσης η καθοριστική συμβολή του Επαγγελματία Ασφαλιστή Διαμεσολαβητή ο οποίος με τη γνώση και εμπειρία του και κυρίως με τη φυσική παρουσία του βρίσκεται πάντα στο πλευρό του ασφαλισμένου σε κάθε δύσκολη στιγμή και ιδιαίτερα όταν επέλθει ζημία, επιλύοντας οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

- Advertisement -

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στους οραματιστές και δημιουργούς αυτού του συλλόγου που πριν 20 χρόνια έκαναν αγώνα για τη σύσταση του και αποδόθηκαν τιμητικές πλακέτες στους κκ: Κολτσίδα Αναστάσιο, Νικούδη Αθανάσιο, Κούτσικο Αναστάσιο, Καραγιάννη Κωνσταντίνο, Μανουάχ Μωυσή, Ρόκκο Αργύριο, Ντέλλα Στυλιανή.

Το επιμελητήριο Λάρισας στάθηκε πάντα αρωγός στις προσπάθειες του Συλλόγου και με αφορμή την συνολική και πολυετή συνεργασία αποδόθηκε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του, κ. Γιαννακόπουλο Σωτήριο ο οποίος με την σειρά του δεσμεύτηκε για την αγαστή συνέχιση της συνεργασίας.

- Advertisement -

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαμεσολαβούντων Ασφαλειών Μαγνησίας και οι κκ Ηλίας Τσολάκης (πρόεδρος Π.Ο.ΑΔ.) και Γιώργος Νίκος (Αν. Γεν. Γραμ. Π.Ο.ΑΔ. και πρόεδρος του Σωματείου Ανεξάρτητων Ασφ. Διαμεσολαβητών Δ. Μακεδονίας), οι οποίοι στην ομιλία τους τόνισαν την αναγκαιότητα της σύμπνοιας των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και των συλλόγων τους σε ομοσπονδίες για τη διεκδίκηση συμφερόντων του κλάδου, σε Πανελλήνιο και ΠανΕυρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και για τα μέχρι τώρα επιτεύγματα της Ομοσπονδίας, μέλος της οποίας είναι και ο σύλλογος.

Σημαντική ήταν η έλευση νέων συναδέλφων οι οποίοι έγιναν κι αυτοί μέλη του Συλλόγου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αναλογιστική λειτουργία: Ο κρίσιμος μηχανισμός πίσω από τη λειτουργία μιας ασφαλιστικής, σε ένα σεμινάριο

Από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών (ΙΕΕΕ), με εισηγητές τη Μαριάννα Ανυφαντή και τον Αναστάσιο Νάκη

Μια έκπληξη από την Aon στην Ύδρα

Δυο λόγια από τον CEO της Αon έφτασαν για να μας προϊδεάσουν περί των όσων θα ακούσουμε σήμερα στο συνέδριο

26th Insurance & Reinsurance Meeting: Ξεκινά σήμερα με εκδηλώσεις των Aon και Eurolife FFH

Ένας θεσμός συνυφασμένος με το νησί της Ύδρας – Το πρόγραμμα των συζητήσεων και των networking events

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πανελλαδικές συναντήσεις του Δικτύου Πωλήσεων της Allianz

Η διοίκηση επενδύει σταθερά σε καινοτόμα εργαλεία και λύσεις που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα και την ανταγωνιστικότητα των συνεργατών της

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η εμπιστοσύνη στην ομάδα είναι στοίχημα ηγεσίας

Το να αναλαμβάνει ένας επικεφαλής όλες τις δουλειές μπορεί να μοιάζει με εγγύηση αποτελεσματικότητας.

Ο Μάκης Τζέης στην Επιτροπή Αξιολόγησης των Digital Finance Awards 2027

Στην Επιτροπή Αξιολόγησης των 6th Digital Finance Awards 2027, στην ενότητα Digital Insurance, συμμετέχει ο Μάκης Τζέης (Makis Tzeis)

Η τεχνολογία επαναπροσδιορίζει την ασφαλιστική διανομή στη Ρουμανία  – Ποιά η στρατηγική της Hellas Direct

Η ενίσχυση του ρόλου των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών μέσα από την τεχνολογία βρέθηκε στο επίκεντρο της συμμετοχής της Hellas Direct

Ο Χρήστος Δίγκας νέος Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Infotrust

Με την τοποθέτηση του Χρήστου Δίγκα στη θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή ενισχύει τη διοικητική της ομάδα η Infotrust Insurance Agents

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Τεχνητή νοημοσύνη, θέματα υγείας και εταιρικές ενημερώσεις στα πιο αποτελεσματικά δολώματα phishing στον χώρο εργασίας

Σύμφωνα με στοιχεία από τον προσομοιωτή επιθέσεων phishing της πλατφόρμας Kaspersky Automated Security Awareness Platform

Τράπεζα της Ελλάδος:  Άνοδος ασφαλίστρων, υποχώρηση του δείκτη φερεγγυότητας

Αύξηση της παραγωγής ασφαλίστρων και διατήρηση ισχυρής κεφαλαιακής βάσης καταγράφει η Τράπεζα της Ελλάδος

Ηγεσία και ακρόαση: «Πότε ήταν η τελευταία φορά που άκουσες κάποιον και άλλαξες γνώμη;»

Το πόσο πραγματικά ακούμε τον συνομιλητή μας και πόσο απλώς περιμένουμε τη σειρά μας για να απαντήσουμε θέτει στο επίκεντρο

Η εμπιστοσύνη στην ομάδα είναι στοίχημα ηγεσίας

Το να αναλαμβάνει ένας επικεφαλής όλες τις δουλειές μπορεί να μοιάζει με εγγύηση αποτελεσματικότητας.

Ανακύκλωση στο σπίτι και στον χώρο εργασίας: Μια καθημερινή συνήθεια με κοινωνικό αποτύπωμα

Η ανακύκλωση δεν σταματά στην πόρτα του σπιτιού μας. Είναι μια συνήθεια που μπορεί και πρέπει να ακολουθεί την καθημερινότητά μας παντού