back to top
27.3 C
Athens
Παρασκευή 3 Ιουλίου 2026

 #safefriday 2023: Και φέτος η Hellas Direct φτιάχνει σχολικές διαβάσεις

Η καλύτερη προσφορά είναι η ασφάλεια για όλους

Η Hellas Direct γιορτάζει και φέτος τη #safefriday:  Βγαίνει στους δρόμους και φτιάχνει διαβάσεις σε σχολεία. Η δράση, που ξεκίνησε πριν έναν χρόνο και συνεχίζεται, αποτελεί τη συνειδητή επιλογή της Hellas Direct να προσπεράσει τις πρόσκαιρες εκπτώσεις της Black Friday και να επικεντρωθεί σε κάτι με μεγαλύτερη σημασία και διάρκεια. Στην ασφάλεια όλων. 

- Advertisement -

Η θερμή υποδοχή της περσινής #safefriday έδειξε πως είναι πολλοί εκείνοι που μοιράζονται την ανησυχία για την ασφαλή μετακίνηση των παιδιών στην πιο τακτική διαδρομή τους, αυτή προς το σχολείο. 

Τα πολλά αιτήματα που φτάνουν καθημερινά στην Hellas Direct για το βάψιμο σχολικών διαβάσεων επιβεβαιώνουν πως οι ανάγκες είναι μεγάλες. Εξίσου μεγάλο είναι το ενδιαφέρον δήμων, διευθύνσεων σχολείων, συλλόγων γονέων και μεμονωμένων πολιτών – και η προθυμία τους τόσο να ενημερώσουν για προβληματικά σημεία όσο και να βοηθήσουν στις δράσεις.

- Advertisement -

Στον χρόνο που μεσολάβησε από πέρσι έως φέτος, συνεχίστηκε το πρόγραμμα-ομπρέλα αυτής της δράσης, το Safe Roads project. Το εξειδικευμένο συνεργείο με το van του Safe Road project εξακολουθεί πηγαίνει όπου χρειάζεται για να φτιάξει λακκούβες και ξεθωριασμένες διαβάσεις. Οι δράσεις υλοποιούνται σε συνεργασία με τους δήμους, με την άδεια των αρμόδιων αρχών και πάντα τηρώντας τις αντίστοιχες προδιαγραφές. 

Γι’ αυτό, για την ασφάλεια όλων, η Hellas Direct συνεχίζει, αντί για Black Friday, τη #safefriday. Δεν τη νοιάζει αν είναι δική της δουλειά ή όχι. Τη νοιάζει η πρόληψη και η έγκαιρη κινητοποίηση. Θέλει να έχει ενεργό ρόλο μέσα στην κοινότητα και να λύνει προβλήματα. 

Έτσι η #safefriday συνεχίζεται και φέτος εκεί έξω. Όπου χρειάζεται. 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Οι συνιδρυτές της Hellas Direct κέρδισαν το φετινό EY Cyprus, Entrepreneur Of The Year 2022

Το βραβείο του EY Cyprus Entrepreneur Of The Year 2022 κέρδισαν φέτος οι συνιδρυτές της Hellas Direct, Αλέξης Πανταζής και Αιμίλιος Μάρκου.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Property Market®: Το 1ο Οικοσύστημα Υπηρεσιών στην Ελλάδα επεκτείνεται με νέα Αντιπροσωπεία Franchise στη Χίο

Σε αντίθεση με το παραδοσιακό μοντέλο ενός μεσιτικού γραφείου, η propertymarket.gr συγκεντρώνει όλες τις υπηρεσίες που αφορούν τη διαχείριση ακινήτων

Τελικά, πόσo καύσιμo καίει το κλιματιστικό στο αυτοκίνητο;

Μύθοι, αλήθειες και τρόποι εξοικονόμησης, από το Pricefox

Θάνος Κουλουτμπάνης, ο ωφελημένος από το deal της εισηγμένης Dotsoft

Το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον και στον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, όπου η Infotrust έχει δώσει δείγματα ενεργητικής στρατηγικής ανάπτυξης

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Τι μαθαίνουν να κάνουν οι Ελβετοί, τι θα κάνουν οι ασφαλιστές

Η συνεχής αύξηση της θερμοκρασίας φέρνει αλλαγές στον τρόπο ζωής και μπορεί να αυξήσει τη θνησιμότητα, με επιπτώσεις σε ιατρικές, ασφαλιστικές και εργατικές αξιώσεις

Το ΕΕΑ εγκαινιάζει κύκλο συναντήσεων με τους πολιτικούς αρχηγούς

Πρώτος προσκεκλημένος, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης

ΕΟΠΥΥ: Αλλαγές προϊσταμένων από τον νέο διοικητή

Ο κ. Ζαμάνης επέλεξε έμπειρα στελέχη για καίριες θέσεις, θέλοντας προφανώς να δημιουργήσει τη δική του ομάδα διοίκησης

Credia-ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, στο βάθος η ΕΤΕ, τρεις καταλύτες εξελίξεων

Στόχος της EΥΡΩΠΗ είναι η αύξηση κερδοφορίας με αύξηση παραγωγής που θα προέλθει τόσο από την οργανική ανάπτυξη όσο και από νέες στρατηγικές συνεργασίες

NN Hellas: Ταξίδια επιβράβευσης σε Μαρακές και Βιετνάμ για τους κορυφαίους συνεργάτες της

Η ασφαλιστική δημιουργεί προϋποθέσεις για μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες αλλά και τους ασφαλισμένους της