back to top
15.9 C
Athens
Κυριακή 12 Απριλίου 2026

 #safefriday 2023: Και φέτος η Hellas Direct φτιάχνει σχολικές διαβάσεις

Η καλύτερη προσφορά είναι η ασφάλεια για όλους

Η Hellas Direct γιορτάζει και φέτος τη #safefriday:  Βγαίνει στους δρόμους και φτιάχνει διαβάσεις σε σχολεία. Η δράση, που ξεκίνησε πριν έναν χρόνο και συνεχίζεται, αποτελεί τη συνειδητή επιλογή της Hellas Direct να προσπεράσει τις πρόσκαιρες εκπτώσεις της Black Friday και να επικεντρωθεί σε κάτι με μεγαλύτερη σημασία και διάρκεια. Στην ασφάλεια όλων. 

- Advertisement -

Η θερμή υποδοχή της περσινής #safefriday έδειξε πως είναι πολλοί εκείνοι που μοιράζονται την ανησυχία για την ασφαλή μετακίνηση των παιδιών στην πιο τακτική διαδρομή τους, αυτή προς το σχολείο. 

Τα πολλά αιτήματα που φτάνουν καθημερινά στην Hellas Direct για το βάψιμο σχολικών διαβάσεων επιβεβαιώνουν πως οι ανάγκες είναι μεγάλες. Εξίσου μεγάλο είναι το ενδιαφέρον δήμων, διευθύνσεων σχολείων, συλλόγων γονέων και μεμονωμένων πολιτών – και η προθυμία τους τόσο να ενημερώσουν για προβληματικά σημεία όσο και να βοηθήσουν στις δράσεις.

- Advertisement -

Στον χρόνο που μεσολάβησε από πέρσι έως φέτος, συνεχίστηκε το πρόγραμμα-ομπρέλα αυτής της δράσης, το Safe Roads project. Το εξειδικευμένο συνεργείο με το van του Safe Road project εξακολουθεί πηγαίνει όπου χρειάζεται για να φτιάξει λακκούβες και ξεθωριασμένες διαβάσεις. Οι δράσεις υλοποιούνται σε συνεργασία με τους δήμους, με την άδεια των αρμόδιων αρχών και πάντα τηρώντας τις αντίστοιχες προδιαγραφές. 

Γι’ αυτό, για την ασφάλεια όλων, η Hellas Direct συνεχίζει, αντί για Black Friday, τη #safefriday. Δεν τη νοιάζει αν είναι δική της δουλειά ή όχι. Τη νοιάζει η πρόληψη και η έγκαιρη κινητοποίηση. Θέλει να έχει ενεργό ρόλο μέσα στην κοινότητα και να λύνει προβλήματα. 

Έτσι η #safefriday συνεχίζεται και φέτος εκεί έξω. Όπου χρειάζεται. 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Οι συνιδρυτές της Hellas Direct κέρδισαν το φετινό EY Cyprus, Entrepreneur Of The Year 2022

Το βραβείο του EY Cyprus Entrepreneur Of The Year 2022 κέρδισαν φέτος οι συνιδρυτές της Hellas Direct, Αλέξης Πανταζής και Αιμίλιος Μάρκου.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Νέα δεδομένα για το κουτί πρώτων βοηθειών στα οχήματα – Ενισχύονται οι απαιτήσεις από τον Ιούνιο

Η Εθνική Ασφαλιστική υπενθυμίζει ότι η ασφάλεια στο δρόμο δεν εξαντλείται στη σωστή οδήγηση, αλλά προϋποθέτει και προετοιμασία για το απρόβλεπτο

NN Hellas: Ισχυρές ετήσιες επιδόσεις με επίκεντρο τον ψηφιακό μετασχηματισμό αλλά και την κοινωνική ευθύνη

1 δισ. ευρώ σε εγγεγραμμένα ασφάλιστρα το 2025 και, βάσει αυτών, διατήρηση της 1ης θέσης στην ελληνική ασφαλιστική αγορά

Το πασχαλινό μήνυμα του Πάνορμου

«Ευκαιρία να κάνουμε έναν μικρό απολογισμό, να εκτιμήσουμε όσα έχουμε καταφέρει και να αντλήσουμε δύναμη για όσα έρχονται»

Σκέψεις για το «κι αν…» φέρνουν ηρεμία στην καθημερινότητα

Mέσα από την καμπάνια #365yposxeseis η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική επισημαίνει ότι η προνοητικότητα και ο στοχασμός δεν πρέπει να προκαλούν φόβο

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Οι πασχαλινές ευχές της ethosGroup

Ας είναι η Ανάσταση μια υπενθύμιση ότι κάθε νέα αρχή φέρνει μαζί της ευκαιρίες, ελπίδα και εξέλιξη

To 7o Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης έρχεται στις 18 Ιουνίου

Το #ocin26 θα πραγματοποιηθεί στο Divani Apollon Palace & Thalasso με παράλληλη online μετάδοση από το LiveOn Events+

Ασφαλιστική ασπίδα για τον τουρισμό από την ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική ενόψει της σεζόν 2026

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για ξενοδοχεία, ξενώνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια και τουριστικά διαμερίσματα

Πασχαλινό τραπέζι χωρίς… δυσάρεστες εκπλήξεις

Οδηγίες για ασφαλή προμήθεια και παρασκευή τροφίμων από την ΕΕΚΕ, ώστε να περάσετε καλά ΚΑΙ τη Δευτέρα του Πάσχα

Το «Ερρίκος Ντυνάν» στο Λονδίνο για το ReBrain Greece – Γέφυρα επιστροφής ταλέντων στην Ελλάδα

Η νέα δράση του ReBrain Greece θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαΐου στο Hilton London Metropole