back to top
33.2 C
Athens
Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2026

 #safefriday 2023: Και φέτος η Hellas Direct φτιάχνει σχολικές διαβάσεις

Η καλύτερη προσφορά είναι η ασφάλεια για όλους

Η Hellas Direct γιορτάζει και φέτος τη #safefriday:  Βγαίνει στους δρόμους και φτιάχνει διαβάσεις σε σχολεία. Η δράση, που ξεκίνησε πριν έναν χρόνο και συνεχίζεται, αποτελεί τη συνειδητή επιλογή της Hellas Direct να προσπεράσει τις πρόσκαιρες εκπτώσεις της Black Friday και να επικεντρωθεί σε κάτι με μεγαλύτερη σημασία και διάρκεια. Στην ασφάλεια όλων. 

- Advertisement -

Η θερμή υποδοχή της περσινής #safefriday έδειξε πως είναι πολλοί εκείνοι που μοιράζονται την ανησυχία για την ασφαλή μετακίνηση των παιδιών στην πιο τακτική διαδρομή τους, αυτή προς το σχολείο. 

Τα πολλά αιτήματα που φτάνουν καθημερινά στην Hellas Direct για το βάψιμο σχολικών διαβάσεων επιβεβαιώνουν πως οι ανάγκες είναι μεγάλες. Εξίσου μεγάλο είναι το ενδιαφέρον δήμων, διευθύνσεων σχολείων, συλλόγων γονέων και μεμονωμένων πολιτών – και η προθυμία τους τόσο να ενημερώσουν για προβληματικά σημεία όσο και να βοηθήσουν στις δράσεις.

- Advertisement -

Στον χρόνο που μεσολάβησε από πέρσι έως φέτος, συνεχίστηκε το πρόγραμμα-ομπρέλα αυτής της δράσης, το Safe Roads project. Το εξειδικευμένο συνεργείο με το van του Safe Road project εξακολουθεί πηγαίνει όπου χρειάζεται για να φτιάξει λακκούβες και ξεθωριασμένες διαβάσεις. Οι δράσεις υλοποιούνται σε συνεργασία με τους δήμους, με την άδεια των αρμόδιων αρχών και πάντα τηρώντας τις αντίστοιχες προδιαγραφές. 

Γι’ αυτό, για την ασφάλεια όλων, η Hellas Direct συνεχίζει, αντί για Black Friday, τη #safefriday. Δεν τη νοιάζει αν είναι δική της δουλειά ή όχι. Τη νοιάζει η πρόληψη και η έγκαιρη κινητοποίηση. Θέλει να έχει ενεργό ρόλο μέσα στην κοινότητα και να λύνει προβλήματα. 

Έτσι η #safefriday συνεχίζεται και φέτος εκεί έξω. Όπου χρειάζεται. 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Οι συνιδρυτές της Hellas Direct κέρδισαν το φετινό EY Cyprus, Entrepreneur Of The Year 2022

Το βραβείο του EY Cyprus Entrepreneur Of The Year 2022 κέρδισαν φέτος οι συνιδρυτές της Hellas Direct, Αλέξης Πανταζής και Αιμίλιος Μάρκου.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Λουκάς Γερασίμου: «Η τεχνολογία απλοποιεί τη διαδικασία και ο ασφαλιστικός σύμβουλος δίνει νόημα στην επιλογή»

O Tied Agency Sales Leader του Ομίλου Interamerican μιλά στον Λάμπρο Ρόδη για την «επόμενη ημέρα» του κλάδου

Ομόλογο συνολικής αξίας 200 εκατ. ευρώ από την Εθνική Ασφαλιστική με επιτόκιο 7,25%

Οι δύο νέες εκδόσεις αντικαθιστούν παλαιό ομόλογο της ΕΤΕ και στόχο έχουν να ενισχύσουν τα κεφάλαια Tier I και ΙΙ

Pricefox: Τι πρέπει να ξέρουμε πριν εγκαταστήσουμε συναγερμό στο αυτοκίνητο;

Η πλατφόρμα σύγκρισης τιμών εξηγεί, μεταξύ άλλων, πότε ένα τέτοιο σύστημα είναι απαραίτητο αλλά και πότε μπορεί να μειώσει το ασφάλιστρο

Εκπλήξεις(;) τιμών με τις συμβάσεις νοσηλίων

Nέες διαπραγματεύσεις των διοικήσεων των ασφαλιστικών επιχειρήσεων με τα ιδιωτικά νοσοκομεία ενόψει, μετά τον θόρυβο που έχει ξεσηκωθεί

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Στρατηγική συνεργασία ΕΑΔΕ-ΠΑΠΕΙ για την παραγωγική σύνδεση εκπαίδευσης, έρευνας και επαγγελματικής πρακτικής

Τι προβλέπει το Μνημόνιο που υπεγράφη με πρωτοβουλία του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης

Από την Comergon στην GrECo Hellas: Ένα νέο κεφάλαιο για τη διαχείριση κινδύνων στην Ελλάδα

Επίσημη παρουσίαση του brand στην ελληνική αγορά με αποκλειστική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29/9 στην Αθήνα

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10: «αν ήξερες!» τι πραγματικά συμβαίνει όταν χρειαστείς την ασφαλιστική σου

Στο 10ο επεισόδιο, η Κατερίνα Σέιχ αλ Μπασατένα, Managing Director of Claims Operations, Hellas Direct, εξηγεί πώς συνδυάζονται ταχύτητα, τεχνολογία, σωστή αξιολόγηση και ανθρώπινη εξυπηρέτηση

Νέα κοινή πρωτοβουλία ΕΑΕΕ και ΕΙΑΣ για την πρόληψη και αντιμετώπιση της ασφαλιστικής απάτης

Το Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρόληψης, Αποτροπής και Αντιμετώπισης Ασφαλιστικής Απάτης ξεκινά στις 12/10

Λουκάς Γερασίμου: «Η τεχνολογία απλοποιεί τη διαδικασία και ο ασφαλιστικός σύμβουλος δίνει νόημα στην επιλογή»

O Tied Agency Sales Leader του Ομίλου Interamerican μιλά στον Λάμπρο Ρόδη για την «επόμενη ημέρα» του κλάδου