back to top
28.1 C
Athens
Παρασκευή 28 Αυγούστου 2026

Event Awards με τη σφραγίδα της MEGA Brokers!

Μια ξεχωριστή γιορτινή βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση “SALES AWARDS” που διοργάνωσε η MEGA Brokers για τις βραβεύσεις των κορυφαίων συνεργατών με βάση τα παραγωγικά αποτελέσματα του 2022. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιουνίου στο μαγευτικό χώρο του Anassa City Events με κεντρική παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο Ράνια Τζίμα. 

- Advertisement -

Εκλεκτοί καλεσμένοι, εκπρόσωποι των ασφαλιστικών εταιρειών, εκπρόσωποι του κλαδικού τύπου και του ευρύτερου κλάδου, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια υπέροχη βραδιά με βραβεύσεις, μουσική, φαγητό και συνεργάτες που μέσα από χρόνια συνεργασίας έγιναν πλέον φίλοι. 

Μεγάλοι νικητές της βραδιάς και το πιο ισχυρό δίκτυο πωλήσεων στην ασφαλιστική αγορά, αναδείχτηκαν οι 37 συνεργάτες της MEGA 

- Advertisement -

Brokers που βραβεύτηκαν για τα εξαιρετικά παραγωγικά τους αποτελέσματα το έτος 2022. 

pastedGraphic.png

Η βραδιά ξεκίνησε με την προβολή ενός video με κεντρικό σύνθημα «ζήστε κάθε στιγμή με ασφάλεια» ενώ πρώτη στο βήμα ανέβηκε η κα Ελίνα Παπασπυροπούλου, Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, που στις δηλώσεις της αναφέρθηκε στην αξία της Ιδιωτικής Ασφάλισης. 

Οι ομιλίες συνεχίστηκαν με τον Διογένη Μπαχτιάρογλου, Εμπορικό Διευθυντή ο οποίος αναφέρθηκε στις δράσεις της MEGA Brokers το 2022 και παράλληλα παρουσίασε τους εταιρικούς στόχους και τον προγραμματισμό της εταιρείας για το 2023. 

Στα επιτεύγματα της εταιρείας αναφέρθηκε ο Τάσος Χατζηθεοδοσίου, Διευθύνων Σύμβουλος, επιβεβαιώνοντας στην πράξη πως η εταιρεία έχει περάσει στη νέα εποχή με απόλυτη δέσμευση απέναντι στους συνεργάτες της, στις ασφαλιστικές εταιρείες και στον τελικό καταναλωτή για τη διαρκή ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών της. 

Τον κύκλο ομιλιών έκλεισε ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος της MEGA Brokers, μίλησε για τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς, μιλώντας για τις προοπτικές του κλάδου, τις σχέσεις με την Πολιτεία και την τρέχουσα κατάσταση ενώ ταυτόχρονα αναφέρθηκε στις επιτυχίες των συνεργατών της εταιρείας. 

Σημαντική στιγμή της βραδιάς ήταν η απονομή παράδοσης της χορηγίας βραβείου στο «ΕΛΙΖΑ» (εταιρία κατά της κακοποίησης του παιδιού) και την συγκινητική ομιλία του εκπροσώπου, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού κυρίου Παναγιώτη Μάντη, αποδεικνύοντας πως η εταιρική κοινωνική ευθύνη ανήκει στον πυρήνα της στρατηγικής της εταιρείας και εκφράζεται κάθε χρόνο με το ΒΡΑΒΕΙΟ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ» .

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τις βραβεύσεις των συνεργατών όπου εκπρόσωποι ασφαλιστικών εταιρειών τίμησαν τους βραβευθέντες παραδίδοντας τους τα βραβεία και χαιρετίζοντας την εκδήλωση. 

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με το μουσικό πρόγραμμα του Γιώργου Γιαννιά και της μπάντας του ενώ στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών, συνεργάτες και διοικητικό προσωπικό συμμετείχαν σε ένα μεγάλο πάρτι το οποίο έκλεισε με την ανακοίνωση του νέου Διαγωνισμού πωλήσεων 2023-2024 των συνεργατών της εταιρείας στο εξωτικό Μπαλί. 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Mega Brokers: 19% αύξηση παραγωγής το α΄ 7μηνο 2026

Τ. Χατζηθεοδοσίου: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ανάπτυξη του δικτύου μας, παρέχοντας στους συνεργάτες μας τα εφόδια που χρειάζονται»

Η MEGA BROKERS αναβαθμίζει με νέα ιστοσελίδα την ψηφιακή εμπειρία πελατών και συνεργατών

Με σύγχρονο σχεδιασμό, βελτιωμένη δομή και ανανεωμένο περιεχόμενο, η νέα ιστοσελίδα ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες κάθε επισκέπτη

Η MEGA BROKERS συνέβαλε στον καθαρισμό του λιμανιού της Παλαιάς Φώκαιας

Τ. Χατζηθεοδοσίου: «Στηρίζουμε πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και στην προστασία του περιβάλλοντος για τις επόμενες γενιές»

Διάκριση για τη Mega Brokers από την Apeiron Insurance Project

Τ. Χατζηθεοδοσίου: «Αντανακλά τη δουλειά, τη συνέπεια και την αφοσίωση του δικτύου συνεργατών και των ανθρώπων μας»

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Allianz: Από τα αυτοκίνητα του ’73 στα έξυπνα αυτοκίνητα του σήμερα… H ανάγκη για προστασία, όμως, παραμένει σταθερή

Την εξέλιξη αυτή αναδεικνύει η ασφαλιστική μέσα από μια σύντομη αναδρομή στην πορεία της αυτοκίνησης μέχρι σήμερα

Με νέα κίνηση στρατηγικής στη Ρουμανία η Anytime ενισχύει τη διεθνή της παρουσία

Anytime Ρουμανίας και BRD Groupe Société Générale φέρνουν την ασφάλιση αυτοκινήτου απευθείας στο YOU BRD app

Η ζέστη δοκιμάζει τους οδηγούς – Πώς επηρεάζει την οδήγηση το καλοκαίρι

Η Apeiron Insurance Project αναδεικνύει τον παράγοντα της θερμοκρασίας ως μέρος της συνολικής συζήτησης για την οδική ασφάλεια

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης Ασφαλιστικού Πράκτορα

Εξ αποστάσεως για 30 διδακτικές ώρες, από την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου έως την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου 2026

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

ΥΠΕΚΑ Ν. Κεραμέως στην Ολομέλεια της Βουλής: 10 αλήθειες για την ενίσχυση της επαγγελματικής ασφάλισης

«Η μεταρρύθμιση είναι μια διαρκής προσπάθεια να εξασφαλίζουμε ένα σύστημα βιώσιμο, κοινωνικά δίκαιο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες της νέας εποχής»

ΣΕΜΑ: Με τη στήριξη της ασφαλιστικής αγοράς το ετήσιο ραντεβού των μεσιτών

Για σημαντική ένδειξη εμπιστοσύνης προς τον θεσμό και τον ρόλο των ασφαλιστικών μεσιτών στην αγορά κάνει λόγο ο Σύνδεσμος

my-Ygeia: Ο προσωπικός φάκελος υγείας περνά στο κινητό

Ένα ακόμη βήμα προς την ψηφιακή διαχείριση της υγείας κάνει ο Όμιλος HHG

Η AI έχει έναν κρίσιμο κίνδυνο που δεν φαίνεται στην οθόνη: την εύθραυστη εφοδιαστική της αλυσίδα

Η ανάλυση της Atradius έρχεται να υπενθυμίσει κάτι που η ασφαλιστική αγορά το γνωρίζει καλά

Η Export Credit Greece στη ΔΕΘ

Καθώς η ελληνική οικονομία αναζητά ολοένα και περισσότερο τον δρόμο προς τις διεθνείς αγορές