back to top
30.5 C
Athens
Παρασκευή 12 Ιουνίου 2026

Event Awards με τη σφραγίδα της MEGA Brokers!

Μια ξεχωριστή γιορτινή βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση “SALES AWARDS” που διοργάνωσε η MEGA Brokers για τις βραβεύσεις των κορυφαίων συνεργατών με βάση τα παραγωγικά αποτελέσματα του 2022. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιουνίου στο μαγευτικό χώρο του Anassa City Events με κεντρική παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο Ράνια Τζίμα. 

- Advertisement -

Εκλεκτοί καλεσμένοι, εκπρόσωποι των ασφαλιστικών εταιρειών, εκπρόσωποι του κλαδικού τύπου και του ευρύτερου κλάδου, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια υπέροχη βραδιά με βραβεύσεις, μουσική, φαγητό και συνεργάτες που μέσα από χρόνια συνεργασίας έγιναν πλέον φίλοι. 

Μεγάλοι νικητές της βραδιάς και το πιο ισχυρό δίκτυο πωλήσεων στην ασφαλιστική αγορά, αναδείχτηκαν οι 37 συνεργάτες της MEGA 

- Advertisement -

Brokers που βραβεύτηκαν για τα εξαιρετικά παραγωγικά τους αποτελέσματα το έτος 2022. 

pastedGraphic.png

Η βραδιά ξεκίνησε με την προβολή ενός video με κεντρικό σύνθημα «ζήστε κάθε στιγμή με ασφάλεια» ενώ πρώτη στο βήμα ανέβηκε η κα Ελίνα Παπασπυροπούλου, Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, που στις δηλώσεις της αναφέρθηκε στην αξία της Ιδιωτικής Ασφάλισης. 

Οι ομιλίες συνεχίστηκαν με τον Διογένη Μπαχτιάρογλου, Εμπορικό Διευθυντή ο οποίος αναφέρθηκε στις δράσεις της MEGA Brokers το 2022 και παράλληλα παρουσίασε τους εταιρικούς στόχους και τον προγραμματισμό της εταιρείας για το 2023. 

Στα επιτεύγματα της εταιρείας αναφέρθηκε ο Τάσος Χατζηθεοδοσίου, Διευθύνων Σύμβουλος, επιβεβαιώνοντας στην πράξη πως η εταιρεία έχει περάσει στη νέα εποχή με απόλυτη δέσμευση απέναντι στους συνεργάτες της, στις ασφαλιστικές εταιρείες και στον τελικό καταναλωτή για τη διαρκή ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών της. 

Τον κύκλο ομιλιών έκλεισε ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος της MEGA Brokers, μίλησε για τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς, μιλώντας για τις προοπτικές του κλάδου, τις σχέσεις με την Πολιτεία και την τρέχουσα κατάσταση ενώ ταυτόχρονα αναφέρθηκε στις επιτυχίες των συνεργατών της εταιρείας. 

Σημαντική στιγμή της βραδιάς ήταν η απονομή παράδοσης της χορηγίας βραβείου στο «ΕΛΙΖΑ» (εταιρία κατά της κακοποίησης του παιδιού) και την συγκινητική ομιλία του εκπροσώπου, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού κυρίου Παναγιώτη Μάντη, αποδεικνύοντας πως η εταιρική κοινωνική ευθύνη ανήκει στον πυρήνα της στρατηγικής της εταιρείας και εκφράζεται κάθε χρόνο με το ΒΡΑΒΕΙΟ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ» .

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τις βραβεύσεις των συνεργατών όπου εκπρόσωποι ασφαλιστικών εταιρειών τίμησαν τους βραβευθέντες παραδίδοντας τους τα βραβεία και χαιρετίζοντας την εκδήλωση. 

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με το μουσικό πρόγραμμα του Γιώργου Γιαννιά και της μπάντας του ενώ στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών, συνεργάτες και διοικητικό προσωπικό συμμετείχαν σε ένα μεγάλο πάρτι το οποίο έκλεισε με την ανακοίνωση του νέου Διαγωνισμού πωλήσεων 2023-2024 των συνεργατών της εταιρείας στο εξωτικό Μπαλί. 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Mega Brokers: Ο μεγαλύτερος πράκτορας της αγοράς, με κύκλο εργασιών 19,1 εκατ. ευρώ το 2025

Τ. Χατζηθεοδοσίου: «Η ανάπτυξη 17,13% δεν είναι απλώς ένας αριθμός, αλλά αποτέλεσμα καθημερινής δουλειάς, συνέπειας και συνεργασίας με το δίκτυό μας»

Η επιτυχία δεν είναι συγκυρία, αλλά μοντέλο: το παράδειγμα της Mega Brokers

Σε έναν κλάδο όπως η ασφαλιστική διαμεσολάβηση, δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσει κανείς απλώς από τα αποτελέσματα μιας χρονιάς

Mega Brokers: Πάνω από 1 εκατ. ευρώ επιβράβευση για προσωπικό και συνεργάτες

Bonus, επιπλέον αμοιβές και παροχές επισφραγίζουν την επιτυχία του 2025

Mega Brokers: Καθήκοντα Chief Operations Officer αναλαμβάνει η Μαρί-Λωρ Μαμάνη

Με στόχο τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την ενίσχυση της συνολικής εμπειρίας συνεργατών και πελατών

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η EUROINS Μέγας Χορηγός στο 16ο Διεθνές Meeting Αλμάτων

Πιστή στη δέσμευσή της να βρίσκεται δίπλα σε πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του αθλητισμού και στη δημιουργία θετικού κοινωνικού αποτυπώματος

Κάλυψη κλοπής αυτοκινήτου: Τι αποζημιώνει η ασφάλιση και ποιες παγίδες αγνοούν πολλοί οδηγοί

Η Apeiron Insurance Project επισημαίνει ότι η γνώση των όρων του συμβολαίου είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς οι λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν τη διαφορά

Δημιουργική απασχόληση παιδιών το καλοκαίρι: Η πρόταση της ERGO Hellas στους εργαζόμενους γονείς

Ιδέες για καλοκαιρινές δραστηριότητες που κρατούν τα παιδιά ενεργά, δημιουργικά και μακριά από τις οθόνες

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική ενισχύει τον Κλάδο Ζημιών Αυτοκινήτου με δύο νέα, δυναμικά στελέχη

Ο Λ. Πραγκαστής αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Ζημιών του Κλάδου Αυτοκινήτου, έχοντας ως Αναπληρώτρια την Αν. Μιχαηλίδη

Η Export Credit Greece συμμετέχει στην εκδήλωση «Εξωστρέφεια για μια Ισχυρή Ελλάδα»

Ομιλία του CEO Ν. Βαγιάννη, με θέμα: «Χρηματοδοτώντας την εξωστρέφεια: Ασφάλιση, χρηματοδότηση και διαχείριση κινδύνου για τις ελληνικές επιχειρήσεις»

Ερρίκος Ντυνάν: Με τη χρυσή σφραγίδα του JCI και στην επόμενη τριετία

Ένα σύμβολο ποιότητας που αντανακλά τη δέσμευση του νοσοκομείου να παρέχει την πλέον ασφαλή και αποτελεσματική φροντίδα στους ασθενείς

Η Πάρνηθα επιστρέφει στη ζωή: Συνεργασία της Howden για την αποκατάσταση του φυσικού της πλούτου

Μια σημαντική περιβαλλοντική πρωτοβουλία για την αποκατάσταση του δασικού οικοσυστήματος της Πάρνηθας βρίσκεται σε εξέλιξη – Βίντεο

ΕΑΔΕ: Η αναθεώρηση της Οδηγίας IDD αλλάζει τα δεδομένα για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση στην Ευρώπη

Στο επίκεντρο της αναθεώρησης, το «Value for Money», οι προμήθειες, η ψηφιακή διανομή και η υποστήριξη των μικρομεσαίων διαμεσολαβητών