back to top
12.3 C
Athens
Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2026

Ο Μιχάλης Μπόζος νέος Country Manager στην Check Point Software Technologies

Ο Μιχάλης Μπόζος θα ηγηθεί της τοπικής ομάδας στην Ελλάδα και σε άλλες τρεις χώρες, με στόχο την ενίσχυση της θέσης της εταιρείας, προσφέροντας στους πελάτες τις καλύτερες λύσεις ασφαλείας που προστατεύουν τις επιχειρήσεις και οργανισμούς από κυβερνοεπιθέσεις.

H Check Point® Software Technologies Ltd.  (NASDAQ: CHKP), κορυφαίος πάροχος λύσεων ασφάλειας στον κυβερνοχώρο σε παγκόσμιο επίπεδο, ανακοίνωσε τον διορισμό του Μιχάλη Μπόζου ως νέου Country Manager για την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, προκειμένου να ηγηθεί της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της και να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της. Ο Μιχάλης Μπόζος εντάχθηκε στην Check Point το 2011 και κατείχε τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων – στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 2018.

- Advertisement -

Ο Μιχάλης έχει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας και είναι βασικό μέλος της Check Point, καθώς εργάζεται εκεί τα τελευταία 12 χρόνια. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του στην Check Point, έχει αναλάβει ποικίλες θέσεις διαχείρισης ομάδων και έργων. Στο νέο του ρόλο ως Country Manager για την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, θα προσφέρει την εμπειρία και τις γνώσεις του για να δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα της Check Point να αναπτυχθεί και θα αναφέρεται στον Daniel Safar, Περιφερειακό Διευθυντή στην Ανατολική Ευρώπη της Check Point Software.

Η Check Point απασχολεί περισσότερους από 23 υπαλλήλους στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, οι οποίοι συνεργάζονται με περισσότερους από 35 συνεργάτες στις τέσσερις χώρες.

- Advertisement -

Ο Μιχάλης Μπόζος δήλωσε σχετικά με τα νέα του καθήκοντα: “Είναι μεγάλη μου τιμή να αναλάβω τα νέα μου καθήκοντα στην Check Point, ηγούμενος των ομάδων της Ελλάδας, της Κύπρου, της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας για την περαιτέρω ενίσχυση της θέσης μας στις αγορές που είναι σημαντικές για την ανάπτυξη της εταιρείας. Η στρατηγική μας κατεύθυνση είναι η παροχή των καλύτερων λύσεων ασφάλειας στους πελάτες, όπως ποτέ άλλοτε, η αντιμετώπιση των προκλήσεων της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και η παροχή βοήθειας στις επιχειρήσεις για να αυξήσουν την ανθεκτικότητα τους στον κυβερνοχώρο σε τερματικά σημεία, δίκτυα και cloud”.

Το τοπίο των απειλών στον κυβερνοχώρο φτάνει σε νέα επίπεδα επικινδυνότητας, καθώς οι οργανισμοί στην Ελλάδα δέχονται επιθέσεις κατά μέσο όρο 813 φορές την εβδομάδα τους τελευταίους 6 μήνες, αυτό απαιτεί μια ολιστική αρχιτεκτονική ασφάλειας για την πρόληψη των κυβερνοπειραμάτων. Σύμφωνα με την Mid-Year report, της Check Point, το ransomware είναι η νούμερο ένα απειλή για τις επιχειρήσεις.

“Καλωσορίζουμε θερμά τον Μιχάλη στην ηγετική ομάδα διαχείρισης της Check Point”, δήλωσε ο κ. David Klusacek, VP EEMEA (Ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική) της Check Point Software. “Οι οργανισμοί παγκοσμίως περνούν από έναν ταχύτατο μετασχηματισμό, ο οποίος απαιτεί το επίπεδο ασφάλειας που παρέχει η αρχιτεκτονική Check Point Security Infinity και οι κορυφαίες λύσεις μας. Αξιοποιώντας το εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο ασφάλειας της Check Point για την παροχή αυτής της ενοποιημένης προσέγγισης για την ασφάλεια με προτεραιότητα στην πρόληψη, είμαι βέβαιος ότι ο Μιχάλης θα συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη των στρατηγικών ασφάλειας και ψηφιακής τεχνολογίας των πελατών μας και στην προστασία των επιχειρήσεών τους για συνεχή ανάπτυξη”.

Η Check Point Software Technologies αναγνωρίστηκε ως ο καλύτερος εργοδότης στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο στη λίστα Forbes World’s Best Employers 2022.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Aύξηση των κυβερνοεπιθέσεων κατά 114% στον τομέα της εκπαίδευσης στη διετία

Με την επιστροφή στα σχολεία να βρίσκεται προ των πυλών, η Check Point Research (CPR) παρατηρεί τον υψηλότερο όγκο κυβερνοεπιθέσεων στους τομείς της

Η δεκάδα των πιο διαδεδομένων κακόβουλων λογισμικών

Το Snake Keylogger επιστρέφει μετά από μακρά απουσία στην δεκάδα της λίστας με τα πιο διαδεδομένα κακόβουλα λογισμικά για τον Μαΐου 2022

Tο ταχύτερο τείχος προστασίας παγκοσμίως

Εν μέσω της ετήσιας αύξησης των κυβερνοεπιθέσεων κατά 50%, ο διευθύνων σύμβουλος της Check Point Software, Gil Shwed, παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο

Εβδομάδα δωρεάν εξετάσεων για HIV και Ηπατίτιδες

Τα Κέντρα Πρόληψης και Εξέτασης «Checkpoint», με πρωτοβουλία των συλλόγων «Προμηθέας» και «Θετική Φωνή», θα παρέχουν για μία ολόκληρη εβδομάδα δωρεάν εξετάσεις και πληροφόρηση για τις δύο νόσους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης Ασφαλιστικού Πράκτορα

Το 30ωρο πρόγραμμα θα διεξαχθεί από την Τρίτη 10 Μαρτίου έως την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2026

Άνοιξη: Περίοδος πρόληψης και φροντίδας του σπιτιού

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική δεν στέκεται μόνο στην αισθητική ανανέωση, αλλά κυρίως στην πρόληψη ζημιών και στη διατήρηση της αξίας της περιουσίας

Η συνεργασία Απόλλων ΑΕ και DIN Agents αλλάζει τα δεδομένα στην ασφαλιστική αγορά

Στόχος η δημιουργία ενός πανελλαδικού δικτύου-πρότυπου, με νέα σημεία παρουσίας σε κομβικές πόλεις της περιφέρειας και ενίσχυση του αποτυπώματος στην Αττική

Νέα στρατηγική συνεργασία της Απόλλων ΑΕ του Ομίλου Σαρακάκη – Συνένωση δυνάμεων με την DIN Agents

Πρόκειται για την τρίτη μεγάλη κίνηση της Απόλλων ΑΕ μετά την πρώτη με τη Φαραντούρης και ακολούθως με τη Ζευς ΙΚΕ

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Αντίστροφη μέτρηση για το 4th Greek Corporate Governance Summit

Την Πέμπτη 26/2 με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Caravel και online μέσα από την πλατφόρμα LiveOn Events+

ΙΟΒΕ: Η συμβολή της Uber στην οικονομία της Ελλάδας, μετά από 10 χρόνια παρουσίας

Μόνο το 2024 τα δημόσια έσοδα από φόρους και ασφαλιστικές εισφορές ανήλθαν σε 34,2 εκατ. ευρώ

Τα νεότερα από τα ανασφάλιστα και οι νέοι μηχανισμοί από την άνοιξη

Σήμερα ο ακριβής αριθμός των ανασφάλιστων οχημάτων είναι άγνωστος, όπως άγνωστο παραμένει αν έχουν αποσταλεί πρόστιμα σε παραβάτες οδηγούς

Στα €11,8 εκατ. εκτιμώνται οι ασφαλιστικές αποζημιώσεις για τις κακοκαιρίες Adel και Byron

1.282 ζημιές αφορούσαν τις ασφαλίσεις περιουσίας, με εκτίμηση αποζημιώσεων €9,9 εκατ., και 1.209 ζημιές τις ασφαλίσεις αυτοκινήτων

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης Ασφαλιστικού Πράκτορα

Το 30ωρο πρόγραμμα θα διεξαχθεί από την Τρίτη 10 Μαρτίου έως την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2026