back to top
17.6 C
Athens
Τρίτη 19 Μαΐου 2026

Διάκριση για το Ydrogios Agent App 

Ακόμη μία σημαντική διάκριση πέτυχε η Υδρόγειος Ασφαλιστική  για τη mobile εφαρμογή Ydrogios Agent App,  που απευθύνεται στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της.  

Με το Bronze Award στην κατηγορία mobile των Impact BITE Awards 2022, το Ydrogios Agent App κατακτά κορυφαία θέση ανάμεσα στις καλύτερες εφαρμογές και καινοτόμες τεχνολογικές υλοποιήσεις στην Ελλάδα.

- Advertisement -

Πρόκειται για διάκριση με μεγάλη αξία για την Υδρόγειο Ασφαλιστική, σε έναν θεσμό που αναδεικνύει τα κορυφαία έργα πληροφορικής και ψηφιακού μετασχηματισμού σε όλο το εύρος του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. 

Η μοναδικότητα της εφαρμογής Ydrogios Agent App έγκειται στο ότι εστιάζει στον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή, μεταφέροντας ουσιαστικά το γραφείο του στο κινητό ή το tablet του, επιτρέποντάς του να διαχειρίζεται το χαρτοφυλάκιό του και να εξυπηρετεί τους πελάτες του από οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή. H Υδρόγειος Ασφαλιστική έχει σχεδιάσει και επενδύει δυναμικά σε μία ψηφιακή στρατηγική, η οποία αναπτύσσεται σε ευρύ φάσμα τομέων, μεταξύ αυτών οι έξυπνες υπηρεσίες προς ασφαλισμένους και συνεργάτες και οι πράσινες και mobile-first λύσεις.

- Advertisement -

Η εφαρμογή Ydrogios Agent App έχει αναπτυχθεί από την Υδρόγειο Ασφαλιστική σε συνεργασία με την Parity Telematics.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η ΕΥΡΩΠΗ Holdings απέκτησε το 50% της Alpha Insurance Brokers

Η εταιρεία ενισχύει τη θέση της στη ρουμανική αγορά και διευρύνει στρατηγικά τη διεθνή της παρουσία

Νέα πιστοποίηση «Great Place to Work» για τη Mega Brokers

Τ. Χατζηθεοδοσίου: «Επιβεβαίωση της σταθερής μας δέσμευσης να καλλιεργούμε περιβάλλον εμπιστοσύνης, εξέλιξης και ουσιαστικής συμμετοχής»

Παρακολουθήστε την ομιλία του Ηρ. Δασκαλόπουλου στο επετειακό συνέδριο του Επικουρικού Κεφαλαίου

Με θέμα «50 χρόνια Επικουρικό Κεφάλαιο – Μεταρρυθμίσεις, αποτελέσματα και προοπτική»

Open Day από την ERB Asfalistiki με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία

Εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους στο Nicosia Mall, σε συνεργασία με το ΤΕΕ και τον ΣΑΥΚ, υπό την αιγίδα του Υπ. Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Μ. Μουσιούττα

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

O HALA στο FUEDI & NIVRE Seminar 2026

Οι πραγματογνώμονες διαμορφώνουν το μέλλον της διαχείρισης απαιτήσεων

«αν ήξερες!»: Τι σημαίνει η αστική ευθύνη εργοδότη

Καλεσμένος του 4ου επεισοδίου είναι ο Νίκος Γαβρίλης, Διευθύνων Σύμβουλος της Globalis, με πολυετή διεθνή εμπειρία στην ασφάλιση και στη διαχείριση κινδύνου

Η ΕΥΡΩΠΗ Holdings απέκτησε το 50% της Alpha Insurance Brokers

Η εταιρεία ενισχύει τη θέση της στη ρουμανική αγορά και διευρύνει στρατηγικά τη διεθνή της παρουσία

Στα €20,1 εκατ. οι αποζημιώσεις για τα ακραία καιρικά φαινόμενα του Ιανουαρίου

Μια πρώτη εκτίμηση για τις ασφαλισμένες ζημιές του διημέρου 21-22/1 επιχειρεί η νέα έρευνα της ΕΑΕΕ

Νέα πιστοποίηση «Great Place to Work» για τη Mega Brokers

Τ. Χατζηθεοδοσίου: «Επιβεβαίωση της σταθερής μας δέσμευσης να καλλιεργούμε περιβάλλον εμπιστοσύνης, εξέλιξης και ουσιαστικής συμμετοχής»