back to top
14.3 C
Athens
Παρασκευή 6 Μαρτίου 2026

Η Μ. Τσιλιμπάρη της NOBILIS INSURANCE BROKERS, νέο μέλος του ICC Women Hellas

Η Μαρία Τσιλιμπάρη, καταξιωμένη επιχειρηματίας στον κλάδο των ασφαλίσεων, Μεσίτρια Ασφαλίσεων/Διαχειρίστρια της NOBILIS INSURANCE BROKERS, έγινε μέλος του International Chamber of Commerce (ICC) Women. 

Το International Chamber of Commerce (ICC) είναι ο παγκόσμιος επιχειρηματικός οργανισμός, ένα αντιπροσωπευτικό σώμα που εκφράζει με κύρος τις επιχειρήσεις από όλους τους τομείς δραστηριοτήτων. Συνιστά μια δυναμική και σύγχρονη ένωση γυναικών επαγγελματιών και διακεκριμένων ηγετικών στελεχών που επιδιώκουν την ενδυνάμωση της θέσης της γυναίκας στον επιχειρηματικό κλάδο με την υποστήριξη του Παγκόσμιου Δικτύου της Ένωσης Διεθνών Επιμελητηρίων- ICC International Cambers of Commerce. Η Μαρία Τσιλιμπάρη, ως μια δραστήρια επιχειρηματίας στην ελληνική αγορά, αντιλαμβάνεται ως υποχρέωσή της την «ένωση δυνάμεων» με έναν διεθνούς κύρους οργανισμό, όπως το International Chamber of Commerce (ICC) Women, που προωθεί την άνθιση της γυναικείας επιχειρηματικότητας. 

- Advertisement -

Η Μαρία Τσιλιμπάρη, έχει διανύσει μια επιτυχημένη πορεία 33 ετών ως στέλεχος σε ασφαλιστικές επιχειρήσεις και μεγάλα γραφεία brokers. Αν και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Παιδαγωγικό τμήμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, την κέρδισε, από φοιτήτρια ακόμα, ο ασφαλιστικός κλάδος. Είναι απόφοιτη του ΕΙΑΣ (Ελληνικό Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών) & μεταπτυχιακές σπουδές στο C.I.P & C.I.I. του Λονδίνου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ίδια παρακολουθεί αδιάκοπα τις εξελίξεις στον κλάδο των επιχειρήσεων στην Ελλάδα συμβάλλοντας από την πλευρά της ασφαλιστικής αγοράς στη διαμόρφωση μίας καινοτόμου επιχειρηματικότητας που θα ενισχύσει την ελληνική οικονομία και θα διαμορφώσει ευνοϊκές συνθήκες για τους νέους ανθρώπους στην χώρα μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μ. Τσιλιμπάρη, Nobilis: Η μεταβολή στις Ευθύνες συνεχίζεται

Η διατήρηση της παραγωγής και της χρηματικής ροής διαθέσιμων κεφαλαίων είναι οι πρωταρχικές προτεραιότητες  των επιχειρήσεων

Nobilis Insurance Brokers: Έμφαση στις ποιοτικές και εξειδικευμένες επιλογές

Διανύοντας τον έβδομο χρόνο ζωής της, η Nobilis έχει υπόσταση, είναι αναγνωρίσιμη στο επιχειρηματικό κοινό και δίκαια χαρακτηρίζεται ως boutique εξειδικευμένων ασφαλιστικών υπηρεσιών.

Nobilis Insurance Brokers: Έμφαση στις ποιοτικές και εξειδικευμένες επιλογές

Διανύοντας τον έβδομο χρόνο ζωής της, η Nobilis έχει υπόσταση, είναι αναγνωρίσιμη στο επιχειρηματικό κοινό και δίκαια χαρακτηρίζεται ως boutique εξειδικευμένων ασφαλιστικών υπηρεσιών.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Νέο πρόγραμμα ασφάλισης μικρών επιχειρήσεων από την Υδρόγειο Ασφαλιστική

Έμφαση δίνεται στη γρήγορη διαδικασία αποζημίωσης και στην παροχή κάλυψης χωρίς απαλλαγές

Γ. Τζέης: Αύξηση επισφαλών συναλλαγών λόγω δυσμενών διεθνών συγκυριών

Την αξία της ασφάλισης πιστώσεων για το επιχειρείν σε περιόδους κρίσης εξήρε ο Διευθύνων Σύμβουλός της Atradius στην ετήσια εκδήλωση των συνεργατών

Νέα δυνατότητα από την Ορίζων Ασφαλιστική: Έκδοση εγγυητικών επιστολών για τουριστικά γραφεία

Η εταιρεία στηρίζει ουσιαστικά τους επαγγελματίες του κλάδου, με γρήγορες διαδικασίες, αξιοπιστία και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση

Νέα Διευθύντρια Πωλήσεων στην Brokers Union η Έλενα Μαζιώτη

Ενίσχυση της διοικητικής της ομάδας με ένα έμπειρο στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Χρ. Μεγάλου: Το βάρος των πωλήσεων στο bancassurance και στα δάνεια

Στόχος, ο διπλασιασμός της ασφαλιστικής παραγωγής με ορίζοντα το 2030

Νέο πρόγραμμα ασφάλισης μικρών επιχειρήσεων από την Υδρόγειο Ασφαλιστική

Έμφαση δίνεται στη γρήγορη διαδικασία αποζημίωσης και στην παροχή κάλυψης χωρίς απαλλαγές

Από το ρίσκο στην απόδοση: Ο broker ως επιταχυντής καινοτομίας και ανθεκτικότητας

Στον μεταβαλλόμενο κόσμο της επιχειρηματικότητας πρωταγωνιστούν όσοι κατανοούν πως το ρίσκο δεν είναι εμπόδιο, αλλά πηγή εξέλιξης

Πανελλήνιος Εορτασμός για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, 7/3 στην Αίγλη Ζαππείου

Ημερίδα ενημέρωσης, ενδυνάμωσης και ευαισθητοποίησης, με ελεύθερη είσοδο, συνδιοργανώνουν το ΕΕΑ και η ΕΜΓΕ

Σωματείο Εργαζομένων «Αναγέννηση»: Κραυγή αγωνίας για το υποστελεχωμένο ΤΕΠ του «Αττικόν»

Η υποστελέχωση, η εξάντληση των εργαζομένων και η συνεχώς αυξανόμενη προσέλευση ασθενών καθιστούν το περιβάλλον μη βιώσιμο