back to top
16.4 C
Athens
Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2025

Η Μ. Τσιλιμπάρη της NOBILIS INSURANCE BROKERS, νέο μέλος του ICC Women Hellas

Η Μαρία Τσιλιμπάρη, καταξιωμένη επιχειρηματίας στον κλάδο των ασφαλίσεων, Μεσίτρια Ασφαλίσεων/Διαχειρίστρια της NOBILIS INSURANCE BROKERS, έγινε μέλος του International Chamber of Commerce (ICC) Women. 

Το International Chamber of Commerce (ICC) είναι ο παγκόσμιος επιχειρηματικός οργανισμός, ένα αντιπροσωπευτικό σώμα που εκφράζει με κύρος τις επιχειρήσεις από όλους τους τομείς δραστηριοτήτων. Συνιστά μια δυναμική και σύγχρονη ένωση γυναικών επαγγελματιών και διακεκριμένων ηγετικών στελεχών που επιδιώκουν την ενδυνάμωση της θέσης της γυναίκας στον επιχειρηματικό κλάδο με την υποστήριξη του Παγκόσμιου Δικτύου της Ένωσης Διεθνών Επιμελητηρίων- ICC International Cambers of Commerce. Η Μαρία Τσιλιμπάρη, ως μια δραστήρια επιχειρηματίας στην ελληνική αγορά, αντιλαμβάνεται ως υποχρέωσή της την «ένωση δυνάμεων» με έναν διεθνούς κύρους οργανισμό, όπως το International Chamber of Commerce (ICC) Women, που προωθεί την άνθιση της γυναικείας επιχειρηματικότητας. 

- Advertisement -

Η Μαρία Τσιλιμπάρη, έχει διανύσει μια επιτυχημένη πορεία 33 ετών ως στέλεχος σε ασφαλιστικές επιχειρήσεις και μεγάλα γραφεία brokers. Αν και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Παιδαγωγικό τμήμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, την κέρδισε, από φοιτήτρια ακόμα, ο ασφαλιστικός κλάδος. Είναι απόφοιτη του ΕΙΑΣ (Ελληνικό Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών) & μεταπτυχιακές σπουδές στο C.I.P & C.I.I. του Λονδίνου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ίδια παρακολουθεί αδιάκοπα τις εξελίξεις στον κλάδο των επιχειρήσεων στην Ελλάδα συμβάλλοντας από την πλευρά της ασφαλιστικής αγοράς στη διαμόρφωση μίας καινοτόμου επιχειρηματικότητας που θα ενισχύσει την ελληνική οικονομία και θα διαμορφώσει ευνοϊκές συνθήκες για τους νέους ανθρώπους στην χώρα μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μ. Τσιλιμπάρη, Nobilis: Η μεταβολή στις Ευθύνες συνεχίζεται

Η διατήρηση της παραγωγής και της χρηματικής ροής διαθέσιμων κεφαλαίων είναι οι πρωταρχικές προτεραιότητες  των επιχειρήσεων

Nobilis Insurance Brokers: Έμφαση στις ποιοτικές και εξειδικευμένες επιλογές

Διανύοντας τον έβδομο χρόνο ζωής της, η Nobilis έχει υπόσταση, είναι αναγνωρίσιμη στο επιχειρηματικό κοινό και δίκαια χαρακτηρίζεται ως boutique εξειδικευμένων ασφαλιστικών υπηρεσιών.

Nobilis Insurance Brokers: Έμφαση στις ποιοτικές και εξειδικευμένες επιλογές

Διανύοντας τον έβδομο χρόνο ζωής της, η Nobilis έχει υπόσταση, είναι αναγνωρίσιμη στο επιχειρηματικό κοινό και δίκαια χαρακτηρίζεται ως boutique εξειδικευμένων ασφαλιστικών υπηρεσιών.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Εθνική Ασφαλιστική για την εξαγορά: «Η νέα εποχή ξεκινά με σιγουριά και προοπτική»

«Η ολοκλήρωση της εξαγοράς από την Τράπεζα Πειραιώς φέρνει ανάπτυξη, σταθερότητα και νέες ευκαιρίες για όλους»

Δ. Μαζαράκης: Η συνεργασία με την Πειραιώς ενδυναμώνει την Εθνική αλλά και τους ανθρώπους της

«Συνεχίζουμε με σιγουριά την πορεία μας, βασισμένοι στα γερά θεμέλια, τις αξίες και την ιστορία που μας καθορίζουν εδώ και 134 χρόνια»

Τράπεζα Πειραιώς: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής

Με την ενσωμάτωση ο Όμιλος Πειραιώς αναμένεται να καλύψει όλο το φάσμα τραπεζικών, ασφαλιστικών και επενδυτικών πελατειακών λύσεων

Ο Νίκος Χαλκιόπουλος νέος CEO της ΔΥΝΑΜΙΣ ΑΕΓΑ

Με πολυετή εμπειρία σε κορυφαίες διοικητικές θέσεις στον κλάδο, ο κ. Χαλκιόπουλος αποτελεί σημαντική προσθήκη στο ηγετικό δυναμικό της εταιρείας

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ζήσε την Επιστήμη: Allianz και Ίδρυμα Μποδοσάκη προάγουν την ποιοτική εκπαίδευση σε όλη τη χώρα

Η Allianz συνέβαλε στη δημιουργία σύγχρονων εργαστηρίων ανά τη χώρα, αναβαθμίζοντας την εμπειρία περισσότερων από 1.300 μαθητών

Πρόταση Κανονισμού Ευρωπαϊκής Επιτροπής για αναθεώρηση του Κανονισμού SFDR

Η ΕΑΕΕ ενημερώνει για τις πρόσφατες νομοθετικές προτάσεις της Κομισιόν ως προς την τροποποίηση του Κανονισμού περί γνωστοποιήσεων αειφορίας

Στο +5,3% η παραγωγή ασφαλίστρων 9μήνου

Θετικό πρόσημο σε όλους τους κλάδους αποτυπώνει η νέα μελέτη της ΕΑΕΕ

Γ. Χατζηθεοδοσίου για ΣΣΕ: «Πρώτο βήμα επιστροφής στην κανονικότητα, απαιτείται συνέχεια»

Ο Πρόεδρος του ΕΕΑ ζητά να διασφαλιστεί ότι η «κοινωνική συμφωνία» θα αποτελέσει βάση για λειτουργική και δίκαιη εργασιακή πραγματικότητα

ΕΙΑΣ: Σεμινάριο Ασφαλίσεων Ευθύνης και Κινδύνων Ανάκλησης Προϊόντος

Την Τρίτη 2 και την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2025, σε περιβάλλον webinar ή φυσικής τάξης