back to top
34.1 C
Athens
Παρασκευή 17 Ιουλίου 2026

Κωτσόβολος: Προσοχή για ηλεκτρονική απάτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η εταιρεία Κωτσόβολος ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό πως κυκλοφορεί δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ψευδείς αναφορές για παραχώρηση μιας LED τηλεόρασης σε συμβολική τιμή.

Η εν λόγω δημοσίευση παροτρύνει τους καταναλωτές να καταχωρήσουν τα προσωπικά τους στοιχεία και κατόπιν τα στοιχεία της χρεωστικής ή πιστωτικής τους κάρτας, προκειμένου να παραλάβουν το υποτιθέμενο δώρο.

- Advertisement -

Η εταιρεία Κωτσόβολος ουδεμία σχέση έχει με αυτό και σας ενημερώνει ότι πρόκειται για διαδικτυακή απάτη. Αγνοήστε τη δημοσίευση αυτή και μην δώσετε σε καμία περίπτωση τα προσωπικά σας στοιχεία και τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας σας. Οι μόνες έγκυρες online πηγές πληροφόρησης για τις προσφορές και τις ενέργειες της Κωτσόβολος, είναι οι επίσημοι λογαριασμοί της στα social media και οι αναρτήσεις που προέρχονται από αυτούς, καθώς και ο ιστότοπος της εταιρείας www.kotsovolos.gr.

Παρακαλείσθε, αν αντιληφθείτε ότι έχετε πέσει θύμα εξαπάτησης, να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποβολής καταγγελιών: https://portal.astynomia.gr/, e-mail: ccu@cybercrimeunit.gov.gr, τηλέφωνο: 11188).

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ηλεκτρονική Απάτη: Ποιά τα επόμενα βήματα των τραπεζών

Με τα πρώτα αποτελέσματα στην μάχη κατά της ηλεκτρονικής απάτης να είναι θετικά, συνεχίζεται η υλοποίηση των δράσεων που αποφασίστηκαν πρόσφατα μεταξύ τραπεζών, Πολιτείας, Τράπεζας της Ελλάδος και της Ελληνικής Αστυνομίας για την πάταξη του φαινομένου που γνωρίζει μεγάλη έξαρση διεθνώς και στην Ελλάδα.

Συμμαχία Generali-Κωτσόβολος για έναν κόσμο καλύτερο για όλους

Η Κωτσόβολος ενώνει τις δυνάμεις της με την Generali και μαζί παρουσιάζουν τα έντυπα των προγραμμάτων ασφάλισης Προστασίας Αγορών & Πληρωμών και Total Support Insurance σε κώδικα Braille.

Επενδυτικοί Κίνδυνοι: Η Επ. Κεφαλαιαγοράς προειδοποιεί για ηλεκτρονικές απάτες

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της για την προστασία των επενδυτών, εφιστά στους επενδυτές την προσοχή σε περιπτώσεις ηλεκτρονικής επενδυτικής απάτης. 

Στην Ελλάδα το Ευρωπαϊκό Βραβείο Αριστείας στα Logistics

Ο Μιχάλης Ζιγλής της Dixons South East Europe – Κωτσόβολος αναδείχθηκε Professional of the Year 2016

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: «Οι μεγάλες νίκες χτίζονται με εμπιστοσύνη» – Το νέο μήνυμα της εταιρείας για την αξία της ασφάλειας

Με κεντρικό μήνυμα ότι «οι μεγάλες νίκες χτίζονται με εμπιστοσύνη», η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Όμιλος Επιχειρήσεων δημοσίευσε νέο ενημερωτικό μήνυμα

Ψηφιακό σαφάρι της ΑΑΔΕ για τα ανασφάλιστα οχήματα – Πάνω από 87.000 παραβάσεις στον τελευταίο έλεγχο

Ο εντοπισμός γίνεται πλέον αυτοματοποιημένα, μέσω διασύνδεσης των ΒΔ της ΑΑΔΕ, του Υπουργείου Μεταφορών, της ΕΛΑΣ και των ασφαλιστικών εταιρειών

40 Χρόνια Ένωσης Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος: Η ασφαλιστική αγορά συναντά την ιστορία της στις 16 Ιουλίου

Η μεγάλη επετειακή εκδήλωση πλησιάζει.  Σαράντα χρόνια ιστορίας, προσφοράς και ενεργού παρουσίας στην εξέλιξη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

OroraTech: Η πρώτη διαστημική εικόνα από την Ελλάδα για την άμεση ανίχνευση πυρκαγιών

Το Ελληνικό Σύστημα Πυρόσβεσης αναπτύσσεται στο πλαίσιο ενίσχυσης της ανθεκτικότητας έναντι των δασικών πυρκαγιών, μέσω διαστημικών τεχνολογιών

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Το μέλλον της ιδιωτικής ασφάλισης: Ιδιαίτερη η αναφορά από πολιτικούς εκπροσώπους στα ζητήματα που έθεσε η ΕΑΔΕ

Η Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (ΕΑΔΕ) συμμετείχε στον δημόσιο διάλογο που διοργάνωσε η Επιτροπή Ασφαλιστικών Πρακτόρων

Κων. Ρούσσης: Η ΕΣΑΠΕ γιόρτασε όσα πέτυχε και συνεχίζει

Σε ένα απόλυτα φιλικό περιβάλλον γιόρτασε η ΕΣΑΠΕ τα 40 χρόνια λειτουργίας της. Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠΕ Κωνσταντίνος Ρούσσης  σταθερός στο όραμα του, δήλωσε στο IW.gr

Νέα μεγάλη φιλοπεριβαλλοντική δράση από το ΕΕΑ στη Βάρκιζα

Με στόχο την αφύπνιση όλων για την προστασία του περιβάλλοντος, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει νέα μεγάλη δράση το Σάββατο 18 Ιουλίου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 5ος κύκλος του αποκλειστικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος “Executive Sales Insurance Program” στο Ε.Κ.Π.Α.

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης του 5ου κύκλου του επαγγελματικού προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "Executive Sales Insurance

Όλοι μαζί στην πρώτη δράση του DRIVE SAFE ACHAIA

Στις 17 Ιουλίου δεν διοργανώνεται απλώς μία ακόμη δράση. Στέλνεται ένα μήνυμα ζωής.