back to top
22.9 C
Athens
Τετάρτη 27 Μαΐου 2026

Eurolife FFH: Τι είπαν Αλ. Σαρρηγεωργίου και Ν. Δελένδας για την επιτυχία του Advanced Program in Management for Insurance Executives

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 10ος ακαδημαϊκός κύκλος του Advanced Program in Management for Insurance Executives, της πολύ επιτυχημένης πρωτοβουλίας της Eurolife FFH, η οποία έχει λάβει ιδιαίτερα σημαντική αναγνώριση και αποδοχή από όσους την έχουν παρακολουθήσει.

Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με εισηγητές τους αναγνωρισμένου κύρους καθηγητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Πανεπιστημίου.

- Advertisement -

Μέσα στο 2021, η Eurolife FFH υλοποίησε δύο νέους εκπαιδευτικούς κύκλους, με στόχο την περαιτέρω κατάρτιση και την ενίσχυση των δεξιοτήτων επιλεγμένων στρατηγικών συνεργατών της. Τα προγράμματα αφορούσαν την εκπαίδευση τόσο των διαμεσολαβητών, με τίτλο «Βασικές Αρχές Management και Αποτελεσματικής Διοίκησης για Στελέχη Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης», όσο και στελεχών πωλήσεων εταιριών διαμεσολάβησης, με τίτλο «Training Program for Business Leadership Development».

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα ξεκίνησαν τον Απρίλιο και ολοκληρώθηκαν τον Νοέμβριο του 2021, καλύπτοντας 10 συνολικά ενότητες, σε 76 ώρες διδασκαλίας, με συνολικά 53 συμμετέχοντες.

- Advertisement -

Όσοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία τα «Tests γνώσεων πολλαπλών απαντήσεων», παρευρέθηκαν στην Τελετή Αποφοίτησης που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Athens Marriott, για την παραλαβή του πιστοποιητικού επιτυχούς παρακολούθησης του εκπαιδευτικού προγράμματος. Στην εκδήλωση συμμετείχαν από την πλευρά του Πανεπιστημίου, ο επιστημονικός υπεύθυνος καθώς και οι καθηγητές του προγράμματος, ενώ από τη Eurolife FFH, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Εκπαίδευσης, καθώς και στελέχη της Διεύθυνσης Πωλήσεων και Εκπαίδευσης της εταιρείας.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife FFH, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «για εμάς αξία έχει να βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των συνεργατών μας. Η συνεχής υποστήριξή τους, με ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση μεταπτυχιακού επιπέδου ως επένδυση για το μέλλον τους, αποτελεί διαχρονική μας δέσμευση».

Ο Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης, τόνισε ότι «έμπρακτα στηρίζουμε την ανάπτυξη του ανθρώπινου παράγοντα μέσω της δια βίου εκπαίδευσης με εξειδικευμένες εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες, με νέες θεματολογίες που συνδυάζουν την ακαδημαϊκή εμπειρία των εισηγητών με την πρακτική εφαρμογή της γνώσης, απευθυνόμενοι επικεντρωμένα σε στελέχη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης».

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΟΡΙΖΩΝ και Στ. Ζουλινάκη ενώνουν δυνάμεις για τη χρηματοοικονομική εκπαίδευση μέσα από το επιτραπέζιο «Safe Deal»

Μέσα από τη χορηγική της υποστήριξη, η ασφαλιστική αναδεικνύει τη σημασία της εκπαίδευσης στην αντίληψη του οικονομικού προγραμματισμού και στην πρόληψη

Η EY επαναπροσδιορίζει τις ελεγκτικές υπηρεσίες με agentic AI

Με την επικαιροποίησή τους, η μεθοδολογία και το πλαίσιο της EY ενισχύουν την αξιοπιστία και γίνονται η βάση σειράς ελεγκτικών και άλλων υπηρεσιών

SOFMEDICA: Επέκταση στη Σλοβενία και ενίσχυση της πρόσβασης σε καινοτόμες λύσεις υγείας στη Νέα Ευρώπη

Mέρος της αποστολής της εταιρείας να φέρνει την τεχνολογία που σώζει ζωές πιο κοντά σε ασθενείς και επαγγελματίες υγείας

Η Eurolife FFH επενδύει με συνέπεια στην εκπαίδευση των συνεργατών της

Περισσότερες από 550 εκπαιδευτικές συναντήσεις, με πάνω από 12.800 συμμετέχοντες, πραγματοποιήθηκαν εξ αποστάσεως ή διά ζώσης το 2025

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Το ΕΕΑ συνεχίζει να επενδύει στην εξέλιξη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο από τα δύο σπονδυλωτά webinars με θέμα «Οι Επιδράσεις της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση»

Ανώτερη Σχολή Coordinators: Στο επίκεντρο η ολιστική προσέγγιση στις ασφαλίσεις υγείας

Οι σπουδαστές της ειδικότητας «Στέλεχος Χρηματοοικονομικών και Ασφαλιστικών Εργασιών» είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον πολύπειρο Μ. Τάτση

Εγκαινιάστηκε το Panormos Business Center με τη Δρ. Σμαρούλα Παντελή

Ένας νέος, σύγχρονος χώρος γνώσης, επικοινωνίας και ανάπτυξης για τον ασφαλιστικό κλάδο – Παρακολουθήστε το webinar

Η NN Hellas επενδύει στρατηγικά στους ανθρώπους του Δικτύου Πωλήσεων με mini MBA ηγεσίας

Στόχος, η ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων, η ενίσχυση της αποτελεσματικής διαχείρισης ομάδων και η διαμόρφωση ενός κοινού, σύγχρονου μοντέλου στο σύνολο του Δικτύου

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ασφαλίσεις αυτοκινήτων: Αυξημένη κατά 7,3% η παραγωγή το 2025

Η πρώτη εκτίμηση της ΕΑΕΕ για τους βασικούς δείκτες του κλάδου

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Νέος Διευθυντής Πωλήσεων ο Σπύρος Κροκίδης

«Η τεχνογνωσία και η εμπειρία του ενισχύουν την ηγετική μας ομάδα και αποτελούν εγγύηση για το μέλλον» δήλωσε ο CEO της εταιρείας Ν. Μακρόπουλος

Κλινική μελέτη δείχνει νέα δεδομένα για τον καρκίνο του πνεύμονα στην Ελλάδα

Η πρωτοποριακή μελέτη CLIMEDIN αποδεικνύει ότι η τεχνολογία μπορεί να ενισχύσει ουσιαστικά την ποιότητα ζωής των ασθενών

Όταν το κράνος φαίνεται άθικτο αλλά δεν προστατεύει πλέον!

Το θέμα ανέδειξε με ενημερωτική παρέμβαση η Apeiron Insurance Project

Sofos Insurance Agency: Ταξίδι επιβράβευσης πωλήσεων στη μεσαιωνική Μπριζ

Θρ. Σοφός: «Επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα, με συνεργασία και ομαδική δουλειά, απέδειξαν ότι μπορούν να επιτύχουν κάθε στόχο»