back to top
18.6 C
Athens
Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2026

Eurolife FFH: Τι είπαν Αλ. Σαρρηγεωργίου και Ν. Δελένδας για την επιτυχία του Advanced Program in Management for Insurance Executives

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 10ος ακαδημαϊκός κύκλος του Advanced Program in Management for Insurance Executives, της πολύ επιτυχημένης πρωτοβουλίας της Eurolife FFH, η οποία έχει λάβει ιδιαίτερα σημαντική αναγνώριση και αποδοχή από όσους την έχουν παρακολουθήσει.

Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με εισηγητές τους αναγνωρισμένου κύρους καθηγητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Πανεπιστημίου.

- Advertisement -

Μέσα στο 2021, η Eurolife FFH υλοποίησε δύο νέους εκπαιδευτικούς κύκλους, με στόχο την περαιτέρω κατάρτιση και την ενίσχυση των δεξιοτήτων επιλεγμένων στρατηγικών συνεργατών της. Τα προγράμματα αφορούσαν την εκπαίδευση τόσο των διαμεσολαβητών, με τίτλο «Βασικές Αρχές Management και Αποτελεσματικής Διοίκησης για Στελέχη Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης», όσο και στελεχών πωλήσεων εταιριών διαμεσολάβησης, με τίτλο «Training Program for Business Leadership Development».

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα ξεκίνησαν τον Απρίλιο και ολοκληρώθηκαν τον Νοέμβριο του 2021, καλύπτοντας 10 συνολικά ενότητες, σε 76 ώρες διδασκαλίας, με συνολικά 53 συμμετέχοντες.

- Advertisement -

Όσοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία τα «Tests γνώσεων πολλαπλών απαντήσεων», παρευρέθηκαν στην Τελετή Αποφοίτησης που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Athens Marriott, για την παραλαβή του πιστοποιητικού επιτυχούς παρακολούθησης του εκπαιδευτικού προγράμματος. Στην εκδήλωση συμμετείχαν από την πλευρά του Πανεπιστημίου, ο επιστημονικός υπεύθυνος καθώς και οι καθηγητές του προγράμματος, ενώ από τη Eurolife FFH, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Εκπαίδευσης, καθώς και στελέχη της Διεύθυνσης Πωλήσεων και Εκπαίδευσης της εταιρείας.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife FFH, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «για εμάς αξία έχει να βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των συνεργατών μας. Η συνεχής υποστήριξή τους, με ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση μεταπτυχιακού επιπέδου ως επένδυση για το μέλλον τους, αποτελεί διαχρονική μας δέσμευση».

Ο Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης, τόνισε ότι «έμπρακτα στηρίζουμε την ανάπτυξη του ανθρώπινου παράγοντα μέσω της δια βίου εκπαίδευσης με εξειδικευμένες εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες, με νέες θεματολογίες που συνδυάζουν την ακαδημαϊκή εμπειρία των εισηγητών με την πρακτική εφαρμογή της γνώσης, απευθυνόμενοι επικεντρωμένα σε στελέχη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης».

Σχετικές δημοσιεύσεις

560 εκατ. ευρώ από τις 4 συστημικές τράπεζες για αναβάθμιση υποδομών σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης

670 ανακαινισμένα σχολεία υποδέχθηκαν 150.000+ μαθητές και εκπαιδευτικούς χάρη στη μεγαλύτερη πρωτοβουλία ΕΚΕ της χώρας

Η συνεργασία της Eurolife FFH με το ΟΠΑ φέρνει την εμπειρία της ασφαλιστικής αγοράς στην εκπαίδευση

Προσομοίωση της λειτουργίας ενός μεγάλου ασφαλιστικού οργανισμού σχεδιάστηκε από το Τμήμα Στατιστικής του πανεπιστημίου με την αρωγή της ασφαλιστικής

To μέλλον των ασφαλιστικών δικτύων

Η θέση της NP Ασφαλιστικής, όπως την καταγράφει ο Γενικός Διευθυντής Νίκος Ζάχος

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ε.Ε.Α.-Πάντειο: 5 εξειδικευμένα διαδικτυακά σεμινάρια – 1o webinar: «Η Τεχνητή Νοημοσύνη στη Διοίκηση και στην Εκπαίδευση: Εργαλεία και Τεχνικές» | Πέμπτη 1/10

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σταθερά προσηλωμένο στη συνεχή επιμόρφωση και την ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων

INTERLIFE: Θετικό Πρόσημο στα Οικονομικά Μεγέθη του Α’ Εξαμήνου 2026

Κερδοφορία, αύξηση Παραγωγής Ασφαλίστρων, Ενεργητικού, Επενδύσεων και Αποθεμάτων καθώς και υψηλοί Δείκτες Φερεγγυότητας χαρακτηρίζουν τα Αποτελέσματα του Α’ Εξαμήνου 2026 της INTERLIFE.

Medifirst: Κατ’ οίκον αιμοληψία για μεγαλύτερη ευκολία και εξοικονόμηση χρόνου

Μια υπηρεσία που απαντά στις ανάγκες όσων δυσκολεύονται να μετακινηθούν ή επιθυμούν να πραγματοποιούν τις απαραίτητες εξετάσεις τους

Ο Σεπτέμβριος επαναφέρει στο προσκήνιο τις ασφαλιστικές εκκρεμότητες

Μετά την καλοκαιρινή περίοδο, οι καθημερινές υποχρεώσεις επανέρχονται και μαζί τους ζητήματα που συχνά μετατίθενται για «μετά τις διακοπές»

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Το Insurance World στο MDRT Day 2026 – Διάλογος με τους leaders της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Με ενεργό παρουσία στο MDRT Day by MCC Hellas 2026, που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Aldemar Olympian Village στην Αρχαία Ολυμπία, συμμετείχε σήμερα το Insurance World

Syndea: Στη Βουδαπέστη για το 29ο Συνέδριο «Μαζί, χτίζουμε γέφυρες συνεργασίας και εξέλιξης»

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου το ξενοδοχείο Marriott της Βουδαπέστης μπροστά στον μαγικό Δούναβη, υποδέχθηκε το 29ο Ετήσιο Συνέδριο της Syndea

Ε.Ε.Α.-Πάντειο: 5 εξειδικευμένα διαδικτυακά σεμινάρια – 1o webinar: «Η Τεχνητή Νοημοσύνη στη Διοίκηση και στην Εκπαίδευση: Εργαλεία και Τεχνικές» | Πέμπτη 1/10

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σταθερά προσηλωμένο στη συνεχή επιμόρφωση και την ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων

Ο πιστωτικός κίνδυνος για τις επιχειρήσεις του κλάδου παραμένει υψηλός στις περισσότερες ευρωπαϊκές αγορές.

Μετά από έναν ρυθμό αύξησης  κατά 1,4% το 2025, ο ρυθμός ανάπτυξης του κλάδου κατασκευών προβλέπεται ότι μειωθεί το 2026

INTERLIFE: Θετικό Πρόσημο στα Οικονομικά Μεγέθη του Α’ Εξαμήνου 2026

Κερδοφορία, αύξηση Παραγωγής Ασφαλίστρων, Ενεργητικού, Επενδύσεων και Αποθεμάτων καθώς και υψηλοί Δείκτες Φερεγγυότητας χαρακτηρίζουν τα Αποτελέσματα του Α’ Εξαμήνου 2026 της INTERLIFE.