back to top
21.1 C
Athens
Σάββατο 23 Μαΐου 2026

Mια πράξη αγάπης από την Generali

Η Generali και η εθελοντική της ομάδα «Lion Hearts», σε συνεργασία με το HIGGS, αναλαμβάνει δράση σε μία Χριστουγεννιάτικη αποστολή αγάπης και προσφοράς και σας καλεί να συμμετέχετε!

Σύμφωνα με τη Generali:

- Advertisement -

Στηρίζουμε επιλεγμένους οργανισμούς που προσφέρουν πολύτιμο κοινωνικό έργο φροντίζοντας παιδιά, νέους και οικογένειες.

Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να γίνει ακόμα πιο μεγάλη η προσφορά όλων μας για τις οργανώσεις «Ένα Παιδί – Ένας Κόσμος» και «Το Εργαστήρι» στην Αθήνα και, το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης.

- Advertisement -

Κάθε δωρεά σας θα διπλασιαστεί από την Generali Hellas.

«Ένα Παιδί – Ένας Κόσμος», Αθήνα

Το «Ένα Παιδί – Ένας Κόσμος» είναι ένας μη κερδοσκοπικός φορέας ιδιωτικής πρωτοβουλίας με έδρα το κέντρο της Αθήνας που ιδρύθηκε το 2009. Με κύριο στόχο την ευημερία του κάθε παιδιού, προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες σε όλη την οικογένεια. Κατά μέσο όρο στηρίζει 320 οικογένειες το χρόνο, είτε μακροπρόθεσμα είτε εκτάκτως.

Σε καθημερινή βάση λειτουργούν προγράμματα συμβουλευτικής προς γονείς, διασύνδεσης με άλλους φορείς, ατομικής και οικογενειακής ψυχολογικής υποστήριξης, ομάδες γονέων-νηπίων, ενημερωτικές συναντήσεις για γονείς και επαγγελματίες, δράσεις ευαισθητοποίησης, εκπαιδευτικά προγράμματα για μαθητές/τριες δημοτικού, προγράμματα για γονείς, καλλιτεχνικά εργαστήρια και επισκέψεις σε χώρους τέχνης και πολιτισμού.

Το τμήμα εκτάκτων αναγκών του φορέα καλύπτει τις ανάγκες των πιο ευάλωτων οικογενειών σε είδη πρώτης ανάγκης όπως τρόφιμα, λογαριασμοί ΔΕΚΟ και ενοίκια, ειδικές θεραπείες, εξωσχολικές δραστηριότητες παιδιών  και ανάγκες που αφορούν την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη μελών των οικογενειών.

Πώς στηρίζετε το «‘Ένα Παιδί – Ένας Κόσμος» με τη δωρεά σας: Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα καλύψει ανάγκες σε σίτιση αλλά και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη οικογενειών που αντιμετωπίζουν ποικίλες προκλήσεις.

Στοιχεία Επικοινωνίας: Μαχαίρα Μαρκέλλα, 210 8838512, info@paidi-kosmos.gr

Ιστοσελίδα Οργάνωσης: https://paidi-kosmos.gr/

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αλλαγές στα μερίδια του bancassurance, η Allianz με ΕΤΕ αποφασιστικά στην αγορά

6% αύξηση στα έσοδα από προμήθειες σε επίπεδο ομίλου προσδοκά η ΕΤΕ από την εξαγορά του 30% της Allianz Ελλάδος

Ασφάλεια κατοικίας: Το μήνυμα της Generali Greece με το πρόγραμμα Home On

H καμπάνια αξιοποιεί το αφήγημα της «έξυπνης διαβίωσης», συνδέοντας την ασφάλεια σπιτιού με την ποιότητα ζωής

Μάθετε τι αλλάζει στην Generali Hellas από τις 6 Μαΐου

Οι αλλαγές στα προγράμματα Life On, Medical Safety, Medical Family και τα ετήσια αποτελέσματα

Ενέργεια στο σπίτι: Από το κόστος στην εξοικονόμηση – Η νέα προσέγγιση της Generali για κατοικίες χαμηλής κατανάλωσης

Η εταιρεία εξηγεί ότι με παρεμβάσεις στο κτίριο και αλλαγές στις καθημερινές συνήθειες η ενεργειακή κατανάλωση μπορεί να μειωθεί έως 90%

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΕΥΡΩΠΗ Holdings: Ξεκινά η διαδικασία συγχώνευσης με την CrediaBank

Ν. Μακρόπουλος: «Επιταχύνουμε συνδυάζοντας τις ικανότητές μας στην ασφαλιστική αναδοχή και μεσιτεία με το πανελλαδικό δίκτυο διανομής και την ψηφιακή εμβέλεια της τράπεζας»

Η Affidea σε ρόλο… Υποστηρικτή Υγείας του Εθνικού Θεάτρου

Η Affidea θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες πρόληψης-διάγνωσης των εργαζομένων, ενώ παράλληλα θα τρέξουν κοινές δράσεις ευαισθητοποίησης

ΟΡΙΖΩΝ και Στ. Ζουλινάκη ενώνουν δυνάμεις για τη χρηματοοικονομική εκπαίδευση μέσα από το επιτραπέζιο «Safe Deal»

Μέσα από τη χορηγική της υποστήριξη, η ασφαλιστική αναδεικνύει τη σημασία της εκπαίδευσης στην αντίληψη του οικονομικού προγραμματισμού και στην πρόληψη

Σωστή χρήση της μεσαίας λωρίδας στους αυτοκινητόδρομους – Τι μας θυμίζει η Apeiron

Η επιλογή της κατάλληλης λωρίδας συμβάλλει ουσιαστικά στην ομαλή συνύπαρξη όλων των οδηγών και στη βελτίωση της συνολικής οδικής ασφάλειας

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

eSafe Cyber Security Hellas και Cato Networks ανέδειξαν το μέλλον του AI-native SASE

Ένα exclusive roundtable event, αφιερωμένo στις νέες αρχιτεκτονικές ασφάλειας και στη μετάβαση σε AI-native υποδομές

ΕΥΡΩΠΗ Holdings: Ξεκινά η διαδικασία συγχώνευσης με την CrediaBank

Ν. Μακρόπουλος: «Επιταχύνουμε συνδυάζοντας τις ικανότητές μας στην ασφαλιστική αναδοχή και μεσιτεία με το πανελλαδικό δίκτυο διανομής και την ψηφιακή εμβέλεια της τράπεζας»

Δ. Μαζαράκης από την Ύδρα: Καμία πρόοδος στην Υγεία

Τι απάντησε ο CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής σε σχετική ερώτηση του «IW» στην 26η Συνάντηση των (Αντ)ασφαλιστών

Διήμερο webinar ΕΕΑ-ΕΙΑΣ για την επίδραση της ΤΝ στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε 2 διαδικτυακές συναντήσεις, 25 και 27 Μαΐου – Δείτε τη θεματολογία και τους εισηγητές, δηλώστε δωρεάν συμμετοχή