back to top
5.7 C
Athens
Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2026

Οι εργαζόμενοι της KPMG μαγειρεύουν για καλό σκοπό

προσφέρουν περισσότερα από 200 γεύματα φροντίδας στο Φάρο Ελπίδας

Ο μεγάλος νικητής του Master Chef 4, Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Le Monde συνέβαλαν αφιλοκερδώς στην υλοποίηση της δράσης “Cook for Good”

- Advertisement -

Για 5η χρονιά η KPMG, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών για την Καταπολέμηση της Πείνας και την Παγκόσμια Ημέρα Φαγητού υλοποίησε με μεγάλη επιτυχία την καθιερωμένη δράση “Cook for Good” («Μαγειρεύουμε για καλό σκοπό»). Στη δράση συμμετείχαν 40 εθελοντές εργαζόμενοι, οι οποίοι με πολύ όρεξη, ξεπεράσαν τους εαυτούς τους και τις μαγειρικές τους ικανότητες, μαγειρεύοντας περισσότερα από 200 γεύματα φροντίδας, «σπάζοντας» το ρεκόρ των προηγούμενων ετών.

Η δράση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 στον Εκπαιδευτικό Ομίλο LE MONDE, ο οποίος διέθεσε δύο από τα εργαστήριά του για τη διεξαγωγή της δράσης και με τον καταξιωμένο chef Σταύρο Βαρθαλίτη, μεγάλο νικητή του Master Chef 4, να καθοδηγεί τους εργαζόμενους της KPMG για το μαγείρεμα των περισσότερων δυνατών μερίδων φαγητού. Για ακόμη μια χρονιά με την υποστήριξη της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Μπορούμε» οι μερίδες φαγητού συσκευάστηκαν και διανεμήθηκαν σε όσους το χρειάζονται πραγματικά, στο Φάρο Ελπίδας που δραστηριοποιείται με έδρα της την Αθήνα σε διάφορους τομείς, προσπαθώντας να ενισχύσει τις τοπικές κοινωνίες των χωρών που το έχουν ανάγκη.

- Advertisement -

Σχολιάζοντας τη δράση, ο Νικόλαος Βουνισέας, Senior Partner, KPMG στην Ελλάδα σημείωσε, «Η δράση “Cook for Good” ολοκληρώθηκε και φέτος με ιδιαίτερη επιτυχία, δημιουργώντας θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία την οποία ζούμε και δραστηριοποιούμαστε. Στόχος μας να συνεχίσουμε να αφήνουμε το θετικό μας αποτύπωμα με δράσεις που διέπουν κάθε πτυχή της καθημερινότητας μας και αφορούν τον άνθρωπο, το περιβάλλον, την κοινότητα και τη δια βίου μάθηση. Η συμμετοχή των 40 συναδέλφων που συμμετέχουν στη δράση με κάνει να περηφανεύομαι πως είμαστε όχι μόνο καλοί επαγγελματίες, αλλά και υπεύθυνοι πολίτες.»

Ο chef Σταύρος Βαρθαλίτης δήλωσε, «Νιώθω μεγάλη υπερηφάνεια καθώς σήμερα μαζί με τους εργαζομένους της KPMG καταφέραμε να υλοποιήσουμε μια πολύ σημαντική δράση. Με την αρωγή του φορέα ΜΠΟΡΟΥΜΕ προσφέραμε επιτυχώς ένα γευστικότατο γεύμα με πολλή αγάπη σε συνανθρώπους που το χρειάζονται αυτές τις μέρες.»

Ο Αλκιβιάδης Σιαράβας, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας, KPMG στην Ελλάδα, ανέφερε σχετικά, «Είμαι πολύ χαρούμενος που φέτος ξεπεράσαμε κάθε ρεκόρ στις μερίδες φαγητού που μαγειρέψαμε για τους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι ο εθελοντισμός βρίσκεται στο DNA της KPMG και αποτελεί την έκφραση της κουλτούρας και των αξιών της, με άξιους πρεσβευτές τους εργαζομένους της. Η συγκεκριμένη δράση εναρμονίζεται πλήρως με τον πρώτο και το δεύτερο στόχο της Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών για τη μηδενική  φτώχεια και πείνα, καθώς και με τις αξίες της εταιρείας μας που εστιάζουν στην ακεραιότητα, την αριστεία, το θάρρος για ότι κάνουμε, δρώντας πάντα συλλογικά για ένα καλύτερο και πιο ουσιαστικό αύριο για όλους.»

Οι εργαζόμενοι εθελοντές της KPMG ανανέωσαν το ραντεβού τους για να μαγειρέψουν μαζί για καλό σκοπό για την επόμενη χρόνια, θέτοντας ως στόχο να ξεπεράσουν και πάλι το φετινό ρεκόρ μερίδων φαγητού.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Δίκτυα πωλήσεων και αυτοματοποίηση: Τιμολόγηση, διαχείριση ζημιών, απάτες

Πώς διαμορφώνει η τεχνητή νοημοσύνη τη νέα εποχή του ασφαλιστικού κλάδου

KPMG: 100+ κορυφαία στελέχη στην παρουσίαση της 15ης Ετήσιας Έκθεσης για την Ιδιωτική Ασφαλιστική Αγορά 

Με καίριες επισημάνσεις και σημαντικές παρουσίες ολοκληρώθηκε η ετήσια εκδήλωση της KPMG στην Ελλάδα «The Future of Insurance»

Ποιο ήταν το συμβατικό περιθώριο κέρδους των ασφαλιστικών το 2024, ποιος κλάδος πιέζεται

Αυξημένα συμβατικά επίπεδα περιθωρίου κέρδους, πτώση δείκτη κάλυψης Φερεγγυότητας εντοπίζει μεταξύ άλλων η Ετήσια Έκθεση της KPMG

Αισιόδοξες προοπτικές και μετασχηματισμός: Τα ευρήματα της Έκθεσης Ασφαλιστικής Αγοράς 2025 της KPMG

Ο Φ. Κάσσος ανέλυσε τη συνολική εικόνα της αγοράς τονίζοντας την υψηλή ανάπτυξη του 2024, τις αντοχές των ασφαλιστικών εταιρειών αλλά και τις νέες τάσεις

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ξηρογιαννόπουλος Insurance Brokers: Ενημέρωση για την έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένες κατοικίες

Η Ξηρογιαννόπουλος συμβουλεύει τους πελάτες της και δηλώνει στη διάθεσή τους για οτιδήποτε χρειαστούν

ERGO Ασφαλιστική: Top Employer σε Ελλάδα και Ευρώπη το 2026

Προσφέροντας ένα περιβάλλον «που προσαρμόζεται στις ανάγκες του σύγχρονου κόσμου της εργασίας και εξελίσσεται διαρκώς μαζί με τους ανθρώπους του»

Η NAK Insurance Brokers στηρίζει το Kaloskopi Restart Project

Ν. Κατσιμπέρης: «Η ενίσχυση της τοπικής παραγωγής, η αναβίωση ιστορικών κοινοτήτων και ο σεβασμός στο περιβάλλον ταυτίζονται με τη φιλοσοφία μας»

Η NN Hellas στη 2η θέση των Κορυφαίων Εργοδοτών για το 2026

Η εταιρεία πιστοποιείται ως Top Employer για 8η χρονιά, εξασφαλίζοντας τις κατάλληλες συνθήκες ώστε κάθε εργαζόμενος να είναι ο καλύτερος εαυτός του

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες της ΠΟΑΔ στις Σέρρες – Ποιοι απαρτίζουν το νέο ΔΣ

Σε κλίμα έντονης συμμετοχής, ουσιαστικών παρεμβάσεων και ξεκάθαρων μηνυμάτων για την επόμενη μέρα οι εργασίες της Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης

ΤΕΑΥΦΕ: Αύξηση 8,33% στις επικουρικές συντάξεις – Μήνυμα βιωσιμότητας προς την ελληνική ασφαλιστική αγορά

Ένδειξη ωρίμανσης του θεσμού της επαγγελματικής ασφάλισης, σε μια συγκυρία όπου αναζητούνται αξιόπιστες μακροπρόθεσμες λύσεις

Ανεπαρκή τα απογευματινά χειρουργεία – Μόνη λύση η επαναλειτουργία των 400 κλειστών χειρουργικών αιθουσών

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, θα μπορούσε να επιτευχθεί ταχεία εξάλειψη των λιστών αναμονής και χωρίς κόστος για τους ασθενείς

Με ευρεία συμμετοχή αλλά και προβληματισμό η πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση της ΕΑΕΕ

Οι μεγάλες διεθνείς προκλήσεις και το ελληνικό κενό προστασίας ειδικότερα αναδείχθηκαν ως φλέγοντα ζητήματα από τον Αλ. Σαρρηγεωργίου

Βέλτιστη διάρκεια ορμονοθεραπείας στον καρκίνο του προστάτη: Νέα δεδομένα από μεγάλη μετα-ανάλυση

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η διάρκεια της ADT επηρεάζει ουσιαστικά τη συνολική επιβίωση