back to top
9.5 C
Athens
Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2026

Οι εργαζόμενοι της KPMG μαγειρεύουν για καλό σκοπό

προσφέρουν περισσότερα από 200 γεύματα φροντίδας στο Φάρο Ελπίδας

Ο μεγάλος νικητής του Master Chef 4, Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Le Monde συνέβαλαν αφιλοκερδώς στην υλοποίηση της δράσης “Cook for Good”

- Advertisement -

Για 5η χρονιά η KPMG, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών για την Καταπολέμηση της Πείνας και την Παγκόσμια Ημέρα Φαγητού υλοποίησε με μεγάλη επιτυχία την καθιερωμένη δράση “Cook for Good” («Μαγειρεύουμε για καλό σκοπό»). Στη δράση συμμετείχαν 40 εθελοντές εργαζόμενοι, οι οποίοι με πολύ όρεξη, ξεπεράσαν τους εαυτούς τους και τις μαγειρικές τους ικανότητες, μαγειρεύοντας περισσότερα από 200 γεύματα φροντίδας, «σπάζοντας» το ρεκόρ των προηγούμενων ετών.

Η δράση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 στον Εκπαιδευτικό Ομίλο LE MONDE, ο οποίος διέθεσε δύο από τα εργαστήριά του για τη διεξαγωγή της δράσης και με τον καταξιωμένο chef Σταύρο Βαρθαλίτη, μεγάλο νικητή του Master Chef 4, να καθοδηγεί τους εργαζόμενους της KPMG για το μαγείρεμα των περισσότερων δυνατών μερίδων φαγητού. Για ακόμη μια χρονιά με την υποστήριξη της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Μπορούμε» οι μερίδες φαγητού συσκευάστηκαν και διανεμήθηκαν σε όσους το χρειάζονται πραγματικά, στο Φάρο Ελπίδας που δραστηριοποιείται με έδρα της την Αθήνα σε διάφορους τομείς, προσπαθώντας να ενισχύσει τις τοπικές κοινωνίες των χωρών που το έχουν ανάγκη.

- Advertisement -

Σχολιάζοντας τη δράση, ο Νικόλαος Βουνισέας, Senior Partner, KPMG στην Ελλάδα σημείωσε, «Η δράση “Cook for Good” ολοκληρώθηκε και φέτος με ιδιαίτερη επιτυχία, δημιουργώντας θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία την οποία ζούμε και δραστηριοποιούμαστε. Στόχος μας να συνεχίσουμε να αφήνουμε το θετικό μας αποτύπωμα με δράσεις που διέπουν κάθε πτυχή της καθημερινότητας μας και αφορούν τον άνθρωπο, το περιβάλλον, την κοινότητα και τη δια βίου μάθηση. Η συμμετοχή των 40 συναδέλφων που συμμετέχουν στη δράση με κάνει να περηφανεύομαι πως είμαστε όχι μόνο καλοί επαγγελματίες, αλλά και υπεύθυνοι πολίτες.»

Ο chef Σταύρος Βαρθαλίτης δήλωσε, «Νιώθω μεγάλη υπερηφάνεια καθώς σήμερα μαζί με τους εργαζομένους της KPMG καταφέραμε να υλοποιήσουμε μια πολύ σημαντική δράση. Με την αρωγή του φορέα ΜΠΟΡΟΥΜΕ προσφέραμε επιτυχώς ένα γευστικότατο γεύμα με πολλή αγάπη σε συνανθρώπους που το χρειάζονται αυτές τις μέρες.»

Ο Αλκιβιάδης Σιαράβας, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας, KPMG στην Ελλάδα, ανέφερε σχετικά, «Είμαι πολύ χαρούμενος που φέτος ξεπεράσαμε κάθε ρεκόρ στις μερίδες φαγητού που μαγειρέψαμε για τους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι ο εθελοντισμός βρίσκεται στο DNA της KPMG και αποτελεί την έκφραση της κουλτούρας και των αξιών της, με άξιους πρεσβευτές τους εργαζομένους της. Η συγκεκριμένη δράση εναρμονίζεται πλήρως με τον πρώτο και το δεύτερο στόχο της Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών για τη μηδενική  φτώχεια και πείνα, καθώς και με τις αξίες της εταιρείας μας που εστιάζουν στην ακεραιότητα, την αριστεία, το θάρρος για ότι κάνουμε, δρώντας πάντα συλλογικά για ένα καλύτερο και πιο ουσιαστικό αύριο για όλους.»

Οι εργαζόμενοι εθελοντές της KPMG ανανέωσαν το ραντεβού τους για να μαγειρέψουν μαζί για καλό σκοπό για την επόμενη χρόνια, θέτοντας ως στόχο να ξεπεράσουν και πάλι το φετινό ρεκόρ μερίδων φαγητού.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αποδοχές & Παροχές 2025: Τα δεδομένα της KPMG που οδηγούν τις στρατηγικές αποφάσεις

Το 99% και το 94% των περίπου 150 επιχειρήσεων που συμμετείχαν στην έρευνα προσφέρουν προγράμματα ασφάλισης υγείας και ζωής αντίστοιχα

KPMG: Σε υψηλό 4ετίας οι παγκόσμιες επενδύσεις Ιδιωτικών Κεφαλαίων, πάνω από τις μισές στις ΗΠΑ

Παρά τη συνεχιζόμενη επιβράδυνση της δραστηριότητας συμφωνιών, σύμφωνα με το «Pulse of Private Equity» της KPMG

Δίκτυα πωλήσεων και αυτοματοποίηση: Τιμολόγηση, διαχείριση ζημιών, απάτες

Πώς διαμορφώνει η τεχνητή νοημοσύνη τη νέα εποχή του ασφαλιστικού κλάδου

KPMG: 100+ κορυφαία στελέχη στην παρουσίαση της 15ης Ετήσιας Έκθεσης για την Ιδιωτική Ασφαλιστική Αγορά 

Με καίριες επισημάνσεις και σημαντικές παρουσίες ολοκληρώθηκε η ετήσια εκδήλωση της KPMG στην Ελλάδα «The Future of Insurance»

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Νέα στρατηγική συνεργασία της Απόλλων ΑΕ του Ομίλου Σαρακάκη – Συνένωση δυνάμεων με την DIN Agents

Πρόκειται για την τρίτη μεγάλη κίνηση της Απόλλων ΑΕ μετά την πρώτη με τη Φαραντούρης και ακολούθως με τη Ζευς ΙΚΕ

Καθυστερημένες πληρωμές: Οι λόγοι και οι τρόποι αντιμετώπισής τους

Ο Μάκης Τζέης, Managing Director, Atradius Greece & Romania, σχολιάζει την κυκλοφορία του νέου οδηγού της εταιρείας

Ασφάλεια και ταχύτητα στο Milano Cortina 2026: Το μπόμπσλεϊ με υπογραφή της Allianz

Η ασφαλιστική παρέχει ολοκληρωμένη κάλυψη στη διοργάνωση και στους αθλητές, ενώ το Allianz Safety Sled μειώνει δραστικά τον κίνδυνο ατυχημάτων

«Είμαστε όλοι πρωταγωνιστές της ζωής» στο Athinaion Experience Powered by Allianz

Μια πολύπλευρη χορηγική συνεργασία με τον ιστορικό, πλήρως ανακαινισμένο κινηματογράφο Αθήναιον ανακοίνωσε η ασφαλιστική

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Πρώτη ολοκληρωμένη μελέτη για την Ενιαία Υγεία στην Ελλάδα: Έκθεση-ορόσημο για τις υγειονομικές απειλές

Σε μια περίοδο όπου οι υγειονομικές, περιβαλλοντικές και κλιματικές προκλήσεις απαιτούν συντονισμένες πολιτικές και συνεργασία μεταξύ πολλών φορέων

Rise Club: Η στήριξη της μητρότητας ως στρατηγική προτεραιότητα σε μια περίοδο δημογραφικής πρόκλησης

Στην πρόσφατη εκδήλωση του ΜΚΟ αναδείχθηκε η πραγματικότητα για τις μητέρες στην Ελλάδα και παρουσιάστηκαν οι δράσεις ενδυνάμωσης και δικτύωσης του 2026

SOS για τη δημόσια υγεία στο Λασίθι: Στοιχεία-σοκ για την κατάρρευση των νοσοκομείων

Με τεκμηριωμένα στοιχεία, ο Ιατρικός Σύλλογος Λασιθίου παρουσίασε την εικόνα αποσύνθεσης του δημόσιου συστήματος υγείας στην ανατολική Κρήτη

Ευ. Καφφετζή: Στρατηγικές συμμαχίες στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση, ασπίδα στα τραπεζικά δίκτυα, όλες οι απαντήσεις

Μια ξεχωριστή συνέντευξη παραχωρεί η Μanaging Partner της Oxygen Risk Consulting Partners, απαντώντας σε καίρια ερωτήματα με σαφήνεια και χωρίς ωραιοποιήσεις

ΕΑΕΕ: Παρέμβαση Ε. Παπασπυροπούλου στη Μόνιμη Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας της Βουλής

Παρουσίαση δράσεων και προτάσεις στη συνεδρίαση για τον ρόλο των παρόχων ασφάλισης και οδικής βοήθειας στη βελτίωση των συνθηκών οδικής ασφάλειας