back to top
13.8 C
Athens
Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2025

Π. Κασκαρέλης: Επενδύοντας με ασφάλεια στη θετική πλευρά της ζωής

του Παύλου Κασκαρέλη, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Υδρόγειος Ασφαλιστική

«Τι άλλο θα συμβεί;» 

- Advertisement -

Να μια ερώτηση που τον τελευταίο καιρό σίγουρα όλοι κάνουμε πιο συχνά στον εαυτό μας. Ζώντας σε έναν κόσμο διαρκών ανατροπών και αλλαγών, με τα μέτωπα αβεβαιότητας να πληθαίνουν γύρω μας, είναι απολύτως φυσιολογικό να αισθανόμαστε έτσι. 

Και τι μπορούμε να αντιτάξουμε σε όλα αυτά; Πώς μπο- ρούμε να παραμείνουμε αισιόδοξοι;

- Advertisement -

Ας ξεκινήσουμε από τη «μεγάλη εικόνα» και ας αναλογιστούμε: παρά τις τεράστιες προκλήσεις, οι άνθρωποι διατηρούμε την ικανότητά μας να επιτυγχάνουμε, μέσω της συνεργασίας, θαύματα προόδου και βελτίωσης, αισθητά σε όλους τους τομείς της ζωής μας – την υγεία, την επιστήμη, την οικονομία, την κοινωνία. 

Από την άλλη, υπάρχουν φυσικά τα εξίσου πολύτιμα συ- στατικά της δικής μας, πιο προσωπικής καθημερινότητας: οι άνθρωποι και οι στιγμές που μας γεμίζουν με χαρά και δύναμη, η οικογένεια, οι δημιουργίες και οι επιτυχίες μας, οι επιδιώξεις και τα όνειρά μας για το αύριο. 

Ή ασφάλιση είναι απόλυτα συνυφασμένη με όλα τα παραπάνω. Ως αγκαλιά προστασίας όλων όσων αξίζουν στη ζωή. Ως αντισταθμιστής των συνεπειών των απρόβλεπτων επιζήμιων γεγονότων, αρωγός και στυλοβάτης του ατό- μου και της κοινωνίας για την ανάκαμψη από δύσκολες περιστάσεις. 

Ως θεσμός και κλάδος που περικλείει και μεταλαμπαδεύει στην κοινωνία όλες εκείνες τις θετικές έννοιες και αξίες που στηρίζουν την πρόοδο και την εξέλιξη: την υπευθυνότητα, την πρόληψη, τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, τη φροντίδα για το αύριο. 

Ας κρατήσουμε λοιπόν τη σκέψη ότι η ασφάλιση είναι μέρος της αισιόδοξης πλευράς της ζωής και, εμείς, οι άνθρωποι της ασφάλισης, έχουμε το προνόμιο να αποτελούμε τους πρεσβευτές της. 

Στην Υδρόγειο Ασφαλιστική, διατηρούμε αυτήν τη θετική οπτική: με ισχυρή θέση και οικονομική ευρωστία, με συνεχή επένδυση στους τομείς που διαμορφώνουν το μέλλον του ασφαλιστικού κλάδου, με διαρκώς εμπλουτιζόμενα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες, κυρίως όμως με υπευθυνότητα και ανθρώπινη προσέγγιση, συνεχίζουμε μαζί σας το πολύτιμο και αισιόδοξο έργο της ασφάλισης. 

Φιλικά και με ευχές για μια καλή και παραγωγική χρονιά! 

Από το περιοδικό voice

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ελληνική διάκριση σε διεθνή διαγωνισμό του Ιδρύματος Reale, με την υποστήριξη της Υδρογείου Ασφαλιστικής

Η συμμετοχή της ΑΝΙΜΑ, με το πρόγραμμα «Flight to Freedom», ξεχώρισε φέτος στον διαγωνισμό «Together 4 a Better World»

Υδρόγειος: Η στρατηγική επόμενης ημέρας που αφορά όλη την αγορά

Η ασφαλιστική κινείται προς το μέλλον με στοχευμένες οργανωτικές κινήσεις και σταδιακή ενίσχυση κρίσιμων λειτουργιών

Επιτυχία και επιβράβευση για τους συνεργάτες της Υδρoγείου Ασφαλιστικής στο Μπιλμπάο

Στο βόρειο τμήμα της Ισπανίας, 99 συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες, συνοδευόμενοι από τη διοίκηση της εταιρείας

Π. Κασκαρέλης: Οι προτεραιότητες της Υδρογείου Ασφαλιστικής για τα επόμενα χρόνια

«Κλείνοντας τη χρονιά με θετικό αποτύπωμα, προχωρούμε προς το 2026 με σχέδιο, συνέπεια και ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό»

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Από την αρχή «ο ρυπαίνων πληρώνει» στην πράσινη ασφάλιση: Ο ρόλος της ασφαλιστικής αγοράς

Η διπλή πρόκληση για την εγχώρια αγορά και τα οφέλη που κομίζει η «Green Line» της Interamerican σε πελάτες και συνεργάτες

Π. Κασκαρέλης: Οι προτεραιότητες της Υδρογείου Ασφαλιστικής για τα επόμενα χρόνια

«Κλείνοντας τη χρονιά με θετικό αποτύπωμα, προχωρούμε προς το 2026 με σχέδιο, συνέπεια και ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό»

Η πράσινη ασφάλιση ως ανάγκη: Η Ελλάδα μπροστά στην πρόκληση της περιβαλλοντικής ευθύνης

Οι Μεσίτες Ασφαλίσεων, ως γέφυρα μεταξύ επιχειρηματικότητας και κοινωνίας, έχουν χρέος να πρωτοστατήσουν σε αυτήν τη μετάβαση

Εγγυήσεις, πυρκαγιές και αστικές προδιαγράφουν το μέλλον

Τη νέα τάση της ασφαλιστικής αγοράς υποδεικνύουν τα στατιστικά της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Αρωγή της ΠΟΑΔ στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα»

Η Ομοσπονδία καλεί για ακόμα μια χρονιά τα μέλη της, αντί της ανταλλαγής δώρων μεταξύ τους, να στηρίξουν τον αγώνα της Φλόγας

Affidea neuraCare: Η πρώτη F-18 FDOPA PET/CT στην Ελλάδα ανοίγει νέα εποχή στη νευροαπεικόνιση

Πολύτιμο εργαλείο στη διερεύνηση Παρκινσονικών συνδρόμων, με επίπεδα ακρίβειας και αξιοπιστίας που έως σήμερα δεν ήταν διαθέσιμα στη χώρα μας

Αλλαγή σκυτάλης στην ARAG Hellas – Νέος CEO από αρχές του χρόνου ο Ανδρέας Γκρέκας

Στελέχη της αγοράς κάνουν λόγο για συντεταγμένη και στρατηγικά οργανωμένη διαδικασία, σε κλίμα σεβασμού και αναγνώρισης

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του Ομίλου της Ευρωκλινικής από την Generali Hellas

Π. Δημητρίου: «Δημιουργούμε ένα ισχυρότερο, πιο ευέλικτο και σύγχρονο μοντέλο υγείας, με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου φροντίδας»

Αισιόδοξες προοπτικές και μετασχηματισμός: Τα ευρήματα της Έκθεσης Ασφαλιστικής Αγοράς 2025 της KPMG

Ο Φ. Κάσσος ανέλυσε τη συνολική εικόνα της αγοράς τονίζοντας την υψηλή ανάπτυξη του 2024, τις αντοχές των ασφαλιστικών εταιρειών αλλά και τις νέες τάσεις