back to top
27.2 C
Athens
Τρίτη 4 Αυγούστου 2026

Χρ. Κάτσιος στο International Convention: Σκιαγραφήσαμε το μέλλον του Ομίλου

  • Συμμετείχε η ηγεσία του Ομίλου και περισσότερα από 150 υψηλόβαθμα στελέχη 

Η ετήσια συνάντηση (Convention)  των στελεχών από όλες τις θυγατρικές παγκοσμίως του ομίλου Groupama, πραγματοποιήθηκε φέτος στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα, από τις 3 έως τις 5 Νοεμβρίου. Περισσότερα από 150 υψηλόβαθμα στελέχη συμμετείχαν στη συνάντηση, κατά την οποία αναλύθηκαν τα συνολικά αποτελέσματα του Ομίλου, αλλά και των κατά τόπους θυγατρικών του, πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις από την Groupama Ασφαλιστική, αξιολογήθηκαν τα διδάγματα των προκλήσεων που αντιμετωπίστηκαν και τέθηκαν οι στόχοι για το άμεσο και μακροπρόθεσμο μέλλον. 

Ο Όμιλος Groupama παρέχει ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών, τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και απασχολεί σήμερα περίπου 32.000 εργαζομένους σε 10 χώρες, κυρίως της Ευρώπης, αλλά και της Ασίας, όπως η Κίνα, καλύπτοντας τις ανάγκες πάνω από 12 εκ. πελατών. Αποτελεί, μάλιστα, τον μοναδικό γαλλικό όμιλο ασφαλίσεων που δραστηριοποιείται σήμερα στην ελληνική αγορά μέσω της Groupama Ασφαλιστικής, η οποία μετρά περισσότερα από 90 χρόνια επιτυχημένης πορείας, τα τελευταία δώδεκα ως 100% θυγατρική του Ομίλου Groupama. 

- Advertisement -

Στο πλαίσιο του International Convention – το οποίο πραγματοποιήθηκε μετά από αναβολή δύο ετών λόγω πανδημίας-  η συζήτηση επικεντρώθηκε τόσο στα θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού και αναβάθμισης των εσωτερικών λειτουργιών του Ομίλου, όσο και στο ζήτημα της βιωσιμότητας, το οποίο αποτελεί πλέον κορωνίδα της υπεύθυνης εταιρικής στρατηγικής.  Με την ολοκλήρωση των εργασιών, τα στελέχη του Ομίλου Groupama ανανέωσαν με αισιοδοξία το ραντεβού τους για την επόμενη συνάντησή τους το 2022.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Groupama Ασφαλιστικής, Χρήστος Κάτσιος ανέφερε στο περιθώριο της συνάντησης: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που, παρά τις αντίξοες συνθήκες, καταφέραμε να φιλοξενήσουμε στην Αθήνα, το International Convention του Ομίλου Groupama. Μάς τιμά ιδιαίτερα η παρουσία στη χώρα μας στελεχών- συναδέλφων μας- από όλο τον πλανήτη, οι οποίοι μοιράστηκαν τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τα πρόσφατα διδάγματά τους. Ανταλλάσσοντας απόψεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, την εταιρική υπευθυνότητα, αλλά και την εσωτερική λειτουργία των εταιρειών μας, καταλήξαμε σε χρήσιμα συμπεράσματα, τα οποία θα αποτελέσουν την πυξίδα για το μέλλον του Ομίλου».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Συνάντηση ΕΕΑΕ-ΕΑΕΕ για ενίσχυση της θεσμικής συνεργασίας και κοινές δράσεις

Οι συζητήσεις κάλυψαν μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία, την εξέλιξη και τις προοπτικές της ασφαλιστικής αγοράς

Η Groupama Ασφαλιστική ανανεώνει με ακόμη υψηλότερες επιδόσεις την πιστοποίηση ETHOS Platinum

Οι αρχές ESG ενσωματώνονται απόλυτα στη λήψη αποφάσεων και στη δημιουργία διαχρονικής αξίας για τους ασφαλισμένους, τους (συν)εργαζομένους και την κοινωνία

Groupama: Το Expert Nature Protect και η ασφάλιση επιχειρήσεων απέναντι στις φυσικές καταστροφές

Στα οφέλη του προγράμματος συμπεριλαμβάνονται οι ξεκάθαροι όροι, το προσιτό κόστος και η γρήγορη καταβολή αποζημίωσης

Groupama Ασφαλιστική: Αποστολή στη Λυών με επίλεκτους συνεργάτες

Ένα ξεχωριστό ταξίδι στη Γαλλία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν κορυφαίοι συνεργάτες και στελέχη της εταιρείας

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Εθνική Ασφαλιστική στο πλευρό των ασφαλισμένων της που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές

Στην Εθνική Ασφαλιστική, αναγνωρίζουμε τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι μας λόγω των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών.

Anytime και Public ενώνουν δυνάμεις και αλλάζουν την εμπειρία ασφάλισης

Η Anytime και τα Public εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στην καθημερινότητα των πελατών τους

Η ERGO στο πλευρό των συνεργατών του Εταιρικού της Δικτύου με δύο ταξίδια επιβράβευσης στην Πράγα και το Καρπενήσι

Η ERGO Ασφαλιστική επιβράβευσε για μία ακόμη χρονιά τους συνεργάτες του Εταιρικού της Δικτύου που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους...

Infotrust Insurance Agents: Επένδυση 1,5 εκατ. ευρώ στη νέα ιδιόκτητη έδρα 

Σε νέα ιδιόκτητα γραφεία μεταφέρεται η Infotrust Insurance Agents, σηματοδοτώντας ένα ακόμη βήμα στην αναπτυξιακή της πορεία και επενδύοντας

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ορμούζ 2026: Τι άλλαξε για την ελληνική ασφαλιστική αγορά και τη διαμεσολάβηση

Ο πόλεμος ΗΠΑ/Ισραήλ-Ιράν (28 Φεβρουαρίου-17 Ιουνίου 2026) δεν ήταν για την Ελλάδα μια μακρινή κρίση.

Ηρθε η ‘επιταγή’ των ασφαλισμένων ζημιών από καταστροφές, Munich Re

Οι ασφαλισμένες ζημιές από φυσικές καταστροφές ανήλθαν συνολικά στα 44 δισ. δολάρια ΗΠΑ, ποσό που αντιστοιχεί σε ασφαλιστικό κενό της τάξης του 60%

Η Εθνική Ασφαλιστική στο πλευρό των ασφαλισμένων της που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές

Στην Εθνική Ασφαλιστική, αναγνωρίζουμε τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι μας λόγω των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών.

Το πρώτο εποπτικό πλαίσιο στην αγορά αντασφάλισης της Λιβύης

Το νομοθετικό κενό των 20 ετών στην αγορά αντασφάλισης καλύπτει το νέο εποπτικό πλαίσιο στο κλάδο σύμφωνα με την κυβέρνηση της Λιβύης.

Κατερίνα Χαραλαμπίδου, MDRT Hellas: Θα θέλαμε το MDRT Day by MCC Hellas 2026 να αφήσει ένα συναίσθημα

Με αφορμή την έναρξη του κύκλου των Media Partnerships, το MDRT Hellas προχωρά στη φετινή του επικοινωνιακή διαδρομή προς το MDRT Day