back to top
14.6 C
Athens
Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2026

Χρ. Κάτσιος στο International Convention: Σκιαγραφήσαμε το μέλλον του Ομίλου

  • Συμμετείχε η ηγεσία του Ομίλου και περισσότερα από 150 υψηλόβαθμα στελέχη 

Η ετήσια συνάντηση (Convention)  των στελεχών από όλες τις θυγατρικές παγκοσμίως του ομίλου Groupama, πραγματοποιήθηκε φέτος στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα, από τις 3 έως τις 5 Νοεμβρίου. Περισσότερα από 150 υψηλόβαθμα στελέχη συμμετείχαν στη συνάντηση, κατά την οποία αναλύθηκαν τα συνολικά αποτελέσματα του Ομίλου, αλλά και των κατά τόπους θυγατρικών του, πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις από την Groupama Ασφαλιστική, αξιολογήθηκαν τα διδάγματα των προκλήσεων που αντιμετωπίστηκαν και τέθηκαν οι στόχοι για το άμεσο και μακροπρόθεσμο μέλλον. 

Ο Όμιλος Groupama παρέχει ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών, τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και απασχολεί σήμερα περίπου 32.000 εργαζομένους σε 10 χώρες, κυρίως της Ευρώπης, αλλά και της Ασίας, όπως η Κίνα, καλύπτοντας τις ανάγκες πάνω από 12 εκ. πελατών. Αποτελεί, μάλιστα, τον μοναδικό γαλλικό όμιλο ασφαλίσεων που δραστηριοποιείται σήμερα στην ελληνική αγορά μέσω της Groupama Ασφαλιστικής, η οποία μετρά περισσότερα από 90 χρόνια επιτυχημένης πορείας, τα τελευταία δώδεκα ως 100% θυγατρική του Ομίλου Groupama. 

- Advertisement -

Στο πλαίσιο του International Convention – το οποίο πραγματοποιήθηκε μετά από αναβολή δύο ετών λόγω πανδημίας-  η συζήτηση επικεντρώθηκε τόσο στα θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού και αναβάθμισης των εσωτερικών λειτουργιών του Ομίλου, όσο και στο ζήτημα της βιωσιμότητας, το οποίο αποτελεί πλέον κορωνίδα της υπεύθυνης εταιρικής στρατηγικής.  Με την ολοκλήρωση των εργασιών, τα στελέχη του Ομίλου Groupama ανανέωσαν με αισιοδοξία το ραντεβού τους για την επόμενη συνάντησή τους το 2022.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Groupama Ασφαλιστικής, Χρήστος Κάτσιος ανέφερε στο περιθώριο της συνάντησης: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που, παρά τις αντίξοες συνθήκες, καταφέραμε να φιλοξενήσουμε στην Αθήνα, το International Convention του Ομίλου Groupama. Μάς τιμά ιδιαίτερα η παρουσία στη χώρα μας στελεχών- συναδέλφων μας- από όλο τον πλανήτη, οι οποίοι μοιράστηκαν τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τα πρόσφατα διδάγματά τους. Ανταλλάσσοντας απόψεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, την εταιρική υπευθυνότητα, αλλά και την εσωτερική λειτουργία των εταιρειών μας, καταλήξαμε σε χρήσιμα συμπεράσματα, τα οποία θα αποτελέσουν την πυξίδα για το μέλλον του Ομίλου».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Συνάντηση ΕΕΑΕ-ΕΑΕΕ για ενίσχυση της θεσμικής συνεργασίας και κοινές δράσεις

Οι συζητήσεις κάλυψαν μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία, την εξέλιξη και τις προοπτικές της ασφαλιστικής αγοράς

Η Groupama Ασφαλιστική ανανεώνει με ακόμη υψηλότερες επιδόσεις την πιστοποίηση ETHOS Platinum

Οι αρχές ESG ενσωματώνονται απόλυτα στη λήψη αποφάσεων και στη δημιουργία διαχρονικής αξίας για τους ασφαλισμένους, τους (συν)εργαζομένους και την κοινωνία

Groupama: Το Expert Nature Protect και η ασφάλιση επιχειρήσεων απέναντι στις φυσικές καταστροφές

Στα οφέλη του προγράμματος συμπεριλαμβάνονται οι ξεκάθαροι όροι, το προσιτό κόστος και η γρήγορη καταβολή αποζημίωσης

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ταξίδι στη Μαδρίτη για την Career Sales Force της Eurolife FFH

Για τη Eurolife FFH αξία έχει να αναγνωρίζει και να επιβραβεύει τους ανθρώπους που συμβάλλουν καθημερινά στην ανάπτυξή της.

Επίτιμη πρόεδρος της ΕΕΑΕ η Δήμητρα Λύχρου – Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση για το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Η προσέλευση των επαγγελματιών επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης για τις εξελίξεις...

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Επένδυση άνω των €7 εκατ. για την ανανέωση και επέκταση του στόλου Οδικής Βοήθειας

Σε μια σημαντική επένδυση για την ανανέωση και την περαιτέρω ενίσχυση του στόλου Οδικής Βοήθειας προχωρά η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2026: Ψηφίστε τις καλύτερες εταιρίες για το 2026!

Η λαμπερή τελετή #hraw26, θα διεξαχθεί στις 5 Φεβρουαρίου του 2027 με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΕΑΕ άνοιξε τον διάλογο για τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή της επόμενης ημέρας

Με ισχυρή συμμετοχή του κλάδου, θεσμικές και ευρωπαϊκές παρεμβάσεις και ένα σαφές μήνυμα: γνώση, εμπιστοσύνη, συνεργασία και ανθρώπινη συμβουλή αποτελούν τη βάση για μια πιο ανθεκτική κοινωνία.

Ετήσιο Συνέδριο του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας

Tην Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2026, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί το Ετήσιο Συνέδριο του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας

Ταξίδι στη Μαδρίτη για την Career Sales Force της Eurolife FFH

Για τη Eurolife FFH αξία έχει να αναγνωρίζει και να επιβραβεύει τους ανθρώπους που συμβάλλουν καθημερινά στην ανάπτυξή της.

Νέα συνεργασία του incharge με την Ayvens

Η Ayvens, παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις βιώσιμης κινητικότητας, προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με το incharge, μέλος του ομίλου Motor Oil

Επίτιμη πρόεδρος της ΕΕΑΕ η Δήμητρα Λύχρου – Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση για το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Η προσέλευση των επαγγελματιών επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης για τις εξελίξεις...