back to top
20.8 C
Athens
Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2026

Xρυσή διάκριση για την Partner Hotel S.A στα Greek Hospitality Awards

Η Partner Hotel S.A, μια μεγάλη εταιρία ελληνοιταλικών συμφερόντων με κυρίους εταίρους την Alter Ego S.A., η οποία ανήκει στον Όμιλο Ευρωπαϊκή Πίστη και την Initiative Venete Group (IVH), διακρίθηκε με το χρυσό βραβείο στα Greek Hospitality Awards 2021, στην κατηγορία “Best Greek Hotel Outsourcing & Facility Management Company”, που διοργανώθηκαν από την Ethos Events. 

Στην έβδομη διοργάνωση του θεσμού, επιβραβεύτηκε η Αριστεία στο χώρο των ελληνικών ξενοδοχείων, των τουριστικών γραφείων, των ενοικιαζόμενων δωματίων και άλλων εταιριών συναφών με τον κλάδο του Τουρισμού, μέσα από διαδικασία στην οποία μετείχαν επιτροπή αξιολόγησης και κοινό.

- Advertisement -

H Partner Hotel S.A είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις Housekeeping και Facility Management σε ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων. Στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας της, η εταιρία έχει χτίσει σταθερές συνεργασίες με μεγάλα ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα. 

Η Ανθή Ηλιοπούλου, Γενική Διευθύντρια της εταιρίας, δήλωσε σχετικά: «Η Χρυσή διάκριση  μας τιμά ιδιαίτερα και μας εμπνέει να συνεχίσουμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών επιδόσεων. Πέντε χρόνια πριν οραματιστήκαμε το αύριο του Hotel Outsourcing που χαρακτηρίστηκε τότε ως “mission impossible” από την ελληνική ξενοδοχειακή αγορά. Επιμείναμε, σχεδιάσαμε με λεπτομέρεια κάθε μας βήμα, ενώσαμε τις δυνάμεις μας με έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους στην Ιταλία, χτίσαμε σταθερές συνεργασίες με μεγάλους ξενοδοχειακούς οργανισμούς και επιβεβαιώσαμε ότι το καινοτόμο μοντέλο των υπηρεσιών που παρέχουμε αποτελεί σημαντικό εργαλείο ανάπτυξης των ελληνικών ξενοδοχείων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Greek Hospitality Awards 2026: Η κορυφαία συνάντηση της ελληνικής φιλοξενίας σάς περιμένει

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2026 στο Divani Apollon Palace & Thalasso, παρουσία στελεχών του τουριστικού κλάδου, εκπροσώπων φορέων και ΜΜΕ

Ηγεσία, σπουδαία μαθήματα και… ανατροπές στο 7ο MDRT Power Workshop

Επαγγελματίες της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης σε μια ακόμη συνάντηση με ουσιαστικό περιεχόμενο, πρακτική γνώση και υψηλό επίπεδο ομιλητών

Νέα Διευθύντρια Πωλήσεων στην Brokers Union η Έλενα Μαζιώτη

Ενίσχυση της διοικητικής της ομάδας με ένα έμπειρο στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς

«Πρωταθλήτρια» του 2025 η Allianz ΑΕΔΑΚ

Κορυφαίες επιδόσεις και σημαντικές διακρίσεις για την εταιρεία στα αμοιβαία κεφάλαια

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ταξίδι στη Μαδρίτη για την Career Sales Force της Eurolife FFH

Για τη Eurolife FFH αξία έχει να αναγνωρίζει και να επιβραβεύει τους ανθρώπους που συμβάλλουν καθημερινά στην ανάπτυξή της.

Επίτιμη πρόεδρος της ΕΕΑΕ η Δήμητρα Λύχρου – Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση για το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Η προσέλευση των επαγγελματιών επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης για τις εξελίξεις...

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Επένδυση άνω των €7 εκατ. για την ανανέωση και επέκταση του στόλου Οδικής Βοήθειας

Σε μια σημαντική επένδυση για την ανανέωση και την περαιτέρω ενίσχυση του στόλου Οδικής Βοήθειας προχωρά η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2026: Ψηφίστε τις καλύτερες εταιρίες για το 2026!

Η λαμπερή τελετή #hraw26, θα διεξαχθεί στις 5 Φεβρουαρίου του 2027 με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΕΑΕ άνοιξε τον διάλογο για τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή της επόμενης ημέρας

Με ισχυρή συμμετοχή του κλάδου, θεσμικές και ευρωπαϊκές παρεμβάσεις και ένα σαφές μήνυμα: γνώση, εμπιστοσύνη, συνεργασία και ανθρώπινη συμβουλή αποτελούν τη βάση για μια πιο ανθεκτική κοινωνία.

Ετήσιο Συνέδριο του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας

Tην Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2026, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί το Ετήσιο Συνέδριο του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας

Ταξίδι στη Μαδρίτη για την Career Sales Force της Eurolife FFH

Για τη Eurolife FFH αξία έχει να αναγνωρίζει και να επιβραβεύει τους ανθρώπους που συμβάλλουν καθημερινά στην ανάπτυξή της.

Νέα συνεργασία του incharge με την Ayvens

Η Ayvens, παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις βιώσιμης κινητικότητας, προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με το incharge, μέλος του ομίλου Motor Oil

Επίτιμη πρόεδρος της ΕΕΑΕ η Δήμητρα Λύχρου – Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση για το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Η προσέλευση των επαγγελματιών επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης για τις εξελίξεις...