back to top
17.3 C
Athens
Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2026

Xρυσή διάκριση για την Partner Hotel S.A στα Greek Hospitality Awards

Η Partner Hotel S.A, μια μεγάλη εταιρία ελληνοιταλικών συμφερόντων με κυρίους εταίρους την Alter Ego S.A., η οποία ανήκει στον Όμιλο Ευρωπαϊκή Πίστη και την Initiative Venete Group (IVH), διακρίθηκε με το χρυσό βραβείο στα Greek Hospitality Awards 2021, στην κατηγορία “Best Greek Hotel Outsourcing & Facility Management Company”, που διοργανώθηκαν από την Ethos Events. 

Στην έβδομη διοργάνωση του θεσμού, επιβραβεύτηκε η Αριστεία στο χώρο των ελληνικών ξενοδοχείων, των τουριστικών γραφείων, των ενοικιαζόμενων δωματίων και άλλων εταιριών συναφών με τον κλάδο του Τουρισμού, μέσα από διαδικασία στην οποία μετείχαν επιτροπή αξιολόγησης και κοινό.

- Advertisement -

H Partner Hotel S.A είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις Housekeeping και Facility Management σε ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων. Στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας της, η εταιρία έχει χτίσει σταθερές συνεργασίες με μεγάλα ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα. 

Η Ανθή Ηλιοπούλου, Γενική Διευθύντρια της εταιρίας, δήλωσε σχετικά: «Η Χρυσή διάκριση  μας τιμά ιδιαίτερα και μας εμπνέει να συνεχίσουμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών επιδόσεων. Πέντε χρόνια πριν οραματιστήκαμε το αύριο του Hotel Outsourcing που χαρακτηρίστηκε τότε ως “mission impossible” από την ελληνική ξενοδοχειακή αγορά. Επιμείναμε, σχεδιάσαμε με λεπτομέρεια κάθε μας βήμα, ενώσαμε τις δυνάμεις μας με έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους στην Ιταλία, χτίσαμε σταθερές συνεργασίες με μεγάλους ξενοδοχειακούς οργανισμούς και επιβεβαιώσαμε ότι το καινοτόμο μοντέλο των υπηρεσιών που παρέχουμε αποτελεί σημαντικό εργαλείο ανάπτυξης των ελληνικών ξενοδοχείων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Greek Hospitality Awards 2026: Η κορυφαία συνάντηση της ελληνικής φιλοξενίας σάς περιμένει

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2026 στο Divani Apollon Palace & Thalasso, παρουσία στελεχών του τουριστικού κλάδου, εκπροσώπων φορέων και ΜΜΕ

Ηγεσία, σπουδαία μαθήματα και… ανατροπές στο 7ο MDRT Power Workshop

Επαγγελματίες της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης σε μια ακόμη συνάντηση με ουσιαστικό περιεχόμενο, πρακτική γνώση και υψηλό επίπεδο ομιλητών

Νέα Διευθύντρια Πωλήσεων στην Brokers Union η Έλενα Μαζιώτη

Ενίσχυση της διοικητικής της ομάδας με ένα έμπειρο στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς

«Πρωταθλήτρια» του 2025 η Allianz ΑΕΔΑΚ

Κορυφαίες επιδόσεις και σημαντικές διακρίσεις για την εταιρεία στα αμοιβαία κεφάλαια

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Interamerican

Με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Καρέτσα, τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας, η Interamerican περνά στη νέα εποχή της διαφημιστικής της επικοινωνίας

Το 3ο «EEA ATHENS RUN» ένωσε μικρούς και μεγάλους σε μια ξεχωριστή γιορτή αθλητισμού στο Πεδίον του Άρεως

Το Πεδίον του Άρεως γέμισε χαμόγελα, ενέργεια και γιορτινή διάθεση το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2026, στον 3ο Αγώνα Δρόμου «EEA ATHENS RUN 2026»

H AIG Greece μας θυμίζει τα μέτρα πρόληψης για ασφαλή θέρμανση τον χειμώνα

Με τη θέρμανση να επανέρχεται σταδιακά στην καθημερινότητα, η AIG Greece υπενθυμίζει βασικά μέτρα πρόληψης για την αποφυγή πυρκαγιών

Σημαντική διάκριση απέσπασε η INFOTRUST Α.Ε. από την Ατλαντική Ένωση για τις πωλήσεις 2025–2026

Σημαντική διάκριση απέσπασε η INFOTRUST Α.Ε. από την Ατλαντική Ένωση, στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Πωλήσεων «Ισλανδία 2025–2026»

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Interamerican

Με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Καρέτσα, τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας, η Interamerican περνά στη νέα εποχή της διαφημιστικής της επικοινωνίας

Από τον «τρόμο» στα ταμεία: Πώς το Halloween εξελίχθηκε σε μια «χρυσή» βιομηχανία δισεκατομμυρίων

Μπορεί οι ρίζες του να βρίσκονται σε αρχαία κελτικά έθιμα, όμως το σύγχρονο Halloween έχει μετατραπεί σε έναν από τους ισχυρότερους εμπορικούς κινητήρες

AIG Greece: Η αστική ευθύνη μιας επιχείρησης δεν σταματά στην είσοδό της

Τον ρόλο της ασφάλισης αστικής ευθύνης στην προστασία των επιχειρήσεων από απαιτήσεις τρίτων αναδεικνύει η AIG Greece, μέσα από ανάρτησή της στο Facebook.

Ο Enrico Nanni αναλαμβάνει καθήκοντα CEO Ευρώπης στη Howden από το 2027

Ο Enrico Nanni αναλαμβάνει καθήκοντα CEO Ευρώπης στη Howden από την 1η Ιανουαρίου 2027, διατηρώντας παράλληλα τον ρόλο του Chief Commercial Officer.

Σε μία συγκυρία πιέσεων, η βιομηχανία ξεχωρίζει ως σταθερός πυλώνας ανάπτυξης για την Ελλάδα

Παρά την αυξημένη αβεβαιότητα, οι πωλήσεις του ελληνικού επιχειρηματικού τομέα συνεχίζουν να κινούνται ανοδικά, με δυναμική αντίστοιχη της ευρωπαϊκής.