back to top
15.1 C
Athens
Πέμπτη 26 Μαρτίου 2026

Xρυσή διάκριση για την Partner Hotel S.A στα Greek Hospitality Awards

Η Partner Hotel S.A, μια μεγάλη εταιρία ελληνοιταλικών συμφερόντων με κυρίους εταίρους την Alter Ego S.A., η οποία ανήκει στον Όμιλο Ευρωπαϊκή Πίστη και την Initiative Venete Group (IVH), διακρίθηκε με το χρυσό βραβείο στα Greek Hospitality Awards 2021, στην κατηγορία “Best Greek Hotel Outsourcing & Facility Management Company”, που διοργανώθηκαν από την Ethos Events. 

Στην έβδομη διοργάνωση του θεσμού, επιβραβεύτηκε η Αριστεία στο χώρο των ελληνικών ξενοδοχείων, των τουριστικών γραφείων, των ενοικιαζόμενων δωματίων και άλλων εταιριών συναφών με τον κλάδο του Τουρισμού, μέσα από διαδικασία στην οποία μετείχαν επιτροπή αξιολόγησης και κοινό.

- Advertisement -

H Partner Hotel S.A είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις Housekeeping και Facility Management σε ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων. Στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας της, η εταιρία έχει χτίσει σταθερές συνεργασίες με μεγάλα ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα. 

Η Ανθή Ηλιοπούλου, Γενική Διευθύντρια της εταιρίας, δήλωσε σχετικά: «Η Χρυσή διάκριση  μας τιμά ιδιαίτερα και μας εμπνέει να συνεχίσουμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών επιδόσεων. Πέντε χρόνια πριν οραματιστήκαμε το αύριο του Hotel Outsourcing που χαρακτηρίστηκε τότε ως “mission impossible” από την ελληνική ξενοδοχειακή αγορά. Επιμείναμε, σχεδιάσαμε με λεπτομέρεια κάθε μας βήμα, ενώσαμε τις δυνάμεις μας με έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους στην Ιταλία, χτίσαμε σταθερές συνεργασίες με μεγάλους ξενοδοχειακούς οργανισμούς και επιβεβαιώσαμε ότι το καινοτόμο μοντέλο των υπηρεσιών που παρέχουμε αποτελεί σημαντικό εργαλείο ανάπτυξης των ελληνικών ξενοδοχείων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Νέα Διευθύντρια Πωλήσεων στην Brokers Union η Έλενα Μαζιώτη

Ενίσχυση της διοικητικής της ομάδας με ένα έμπειρο στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς

«Πρωταθλήτρια» του 2025 η Allianz ΑΕΔΑΚ

Κορυφαίες επιδόσεις και σημαντικές διακρίσεις για την εταιρεία στα αμοιβαία κεφάλαια

Στ. Στεφανίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε ένα πιο ανθεκτικό, ασφαλές και βιώσιμο αύριο για την ελληνική φιλοξενία» – Βίντεο

Μιλώντας στα Greek Hospitality Awards 2025, τo διευθυντικό στέλεχος της ERGO ανέδειξε τον ρόλο της ασφάλισης στη βιωσιμότητα του τουρισμού

Ε. Ράπτη στα Greek Hospitality Awards: Μαζί θα κρατήσουμε την Ελλάδα ψηλά στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη

Επέστρεψε η μεγάλη γιορτή του ελληνικού τουρισμού με την τέλεση της κορυφαίας εκδήλωσης αριστείας για την ελληνική ξενοδοχία.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Bronze βραβείο αυτοματοποίησης διαδικασιών απέσπασε η Designia Insurance Brokers

Ά. Τρύφων: «Η ψηφιακή αναβάθμιση υποστηρίζει τη συνεργασία με τους εταίρους μας και ταυτόχρονα βελτιώνει την καθημερινότητα των εργαζομένων μας»

Βιωματική δράση για την ασφαλή μετακίνηση στο Ορφανοτροφείο Βόλου από τη ZIA Insurance

Σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση ΕΝΟΔΙΑ, η ZIA Insurance πρόσφερε γνώση, δημιουργικό παιχνίδι και χαρά στους μελλοντικούς οδηγούς

Η Hoolie καινοτομεί στην ασφάλιση κατοικιδίων

Μετατρέποντάς την από πολυτέλεια σε αυτονόητη, προσιτή και απαραίτητη παροχή για κάθε νοικοκυριό με τετράποδα μέλη

2ο ESG Summit της ICAP CRIF: Εκεί όπου η στρατηγική ανθεκτικότητας διαμορφώνεται

Μια διοργάνωση-κόμβος διαλόγου και δράσης για επιχειρήσεις και φορείς που δεν αρκούνται στη συμμόρφωση, αλλά επενδύουν ουσιαστικά σε ένα βιώσιμο μέλλον

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ασφαλίσεις ζωής: Πτώση στα υπό διαχείριση κεφάλαια, αύξηση σε UL και αναβαλλόμενες παροχές πρώην υπαλλήλων

Το 82% των υπό διαχείριση κεφαλαίων –μαθηματικά αποθέματα– προήλθε από τις ατομικές ασφαλίσεις

Στα 920 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός

Η αύξηση παρασύρει ανοδικά μια σειρά από μεγέθη, όπως οι τριετίες, τα επιδόματα ανεργίας και γάμου, καθώς και τα μισθολογικά κλιμάκια στο Δημόσιο

Νέα εκπροσώπηση του ΠΣΕ στο ΔΣ της Export Credit Greece με έμφαση στις εξαγωγικές ασφαλίσεις

Ο κ. Καλαμπόκης τόνισε ότι βασική του προτεραιότητα είναι η ενίσχυση των εργαλείων ασφάλισης και χρηματοδότησης

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Σωστή η αύξηση του κατώτατου μισθού, αλλά να δούμε και πώς θα στηριχθεί η επιχειρηματικότητα»

Για συνεχή επιβάρυνση των μικρομεσαίων και μάλιστα ενώ οι συνέπειες του πολέμου στη Μ. Ανατολή πλήττουν την κατανάλωση κάνει λόγο ο Πρόεδρος του ΕΕΑ

Bronze βραβείο αυτοματοποίησης διαδικασιών απέσπασε η Designia Insurance Brokers

Ά. Τρύφων: «Η ψηφιακή αναβάθμιση υποστηρίζει τη συνεργασία με τους εταίρους μας και ταυτόχρονα βελτιώνει την καθημερινότητα των εργαζομένων μας»