Τελευταία Νέα

Ευρωπαϊκή Πίστη: Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Ημερίδες της Εταιρίας με Συνεργάτες του Δικτύου Πωλήσεων

Στις Ημερίδες, συμμετείχαν πάνω από 2.000 Συνεργάτες της Α.Ε.Γ.Α Ευρωπαϊκή Πίστη, ανάμεσά τους και οι κορυφαίοι Μεσίτες και Ασφαλιστικοί Πράκτορες της Ελλάδας, έχοντας όλοι την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις ενημερωτικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα. 

Read More »

Ηχηρό μήνυμα κατά του εκφοβισμού από το ΕΕΑ

Ηχηρό μήνυμα κατά του σχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού εστάλη στην πολύ επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, την Τετάρτη 19/2/2020, παρουσία πλήθους εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου, της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων αλλά και επιχειρήσεων που στηρίζουν το Πρόγραμμα LiveWithoutBullying.com.

Read More »

Εθελοντική δενδροφύτευση από ΕΥ Ελλάδος στον Νέο Βουτζά

H ΕΥ Ελλάδος συμμετείχε σε δράση εθελοντικής δενδροφύτευσης που διοργανώθηκε από την we4all, στον Νέο Βουτζά Αττικής, την περιοχή απ’ όπου ξεκίνησε η καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την Ανατολική Αττική το 2018 και κατέκαψε δεκάδες χιλιάδες στρέμματα δάσους,

Read More »

Οι στόχοι του ΣΠΑΤΕ για το 2020

To Επαγγελματικό Επιμελητήριο βρίσκεται δίπλα στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση, στηρίζοντας κάθε προσπάθεια, εν όψει και του 1ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.

Read More »

Βιώσιμο το ασφαλιστικό ως το 2070 – τι λέει η αναλογιστική μελέτη

Από την πλευρά του ο Γ. Βρούτσης ανέφερε πως η συνταξιοδοτική δαπάνη της χώρας μειώνεται μεσομακροπρόθεσμα, ως προς το ΑΕΠ, και πολύ σύντομα φτάνει στον μέσο όρο των ευρωπαϊκών χωρών. Σύμφωνα με την μελέτη, ανέφερε ο κ. Βρούτσης, το νέο ασφαλιστικό «διασφαλίζει όλες τις συντάξεις έως το 2070».

Read More »

Ανοίγει η πλατφόρμα για το επίδομα γέννας

Η αίτηση για τη χορήγηση του επιδόματος υποβάλλεται είτε στην εφαρμογή Επιδόματος Γέννησης Τέκνου του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) στην ιστοσελίδα www.epidomagennisis.gr είτε μέσω της ψηφιακής δήλωσης γέννησης, για τα παιδιά που γεννιούνται σε μαιευτήρια ή νοσοκομεία.

Read More »

Η ομιλία του Υπουργού Εργασίας στο 1ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης (video)

Υπέρ του Θεσμού των Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης στο πλαίσιο της ενίσχυσης του 2ου πυλώνα τάχθηκε ο Υπουργός Εργασίας, κ. Γιάννης Βρούτσης κατά την ομιλία του στο 1ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης. 

Read More »

Greek Hospitality Awards: Παράταση έως τις 21/2 για την υποβολή υποψηφιοτήτων

Η Τελετή Απονομής των Βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020, στο Divani Apollon Palace & Thalasso, με παρουσιαστές τους Δημοσιογράφους κ. Χάρη Ντιγριντάκη και την κα Μαρία Νικόλτσιου.

Read More »