Τελευταία Νέα

NN Group: Πτωτικά στα 983 εκατ. ευρώ τα κέρδη λόγω αποζημιώσεων, καιρικών φαινομένων

Τα κέρδη ωστόσο κυμάνθηκαν κατά 2% από ότι εκτιμούσαν οι αναλυτές στο 6μηνο - Η εταιρεία κλήθηκε να καταβάλλει αποζημιώσεις ύψους σχεδόν 100 εκατ. ευρώ μετά από διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας στην Ολλανδία.

Read More »

Δικαστική απόφαση: Kαταβολή του 50% μισθού σε ανεμβολίαστη υγειονομικό που βρίσκεται σε αναστολή

Προοπτικές για την αποζημίωση ανεμβολίαστων υγειονομικών σε μονάδες δημιουργεί απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Τριπόλεως. Δεκτή έγινε αίτηση αναστολής εκτέλεσης απόφασης του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου που αφορούσε την αναστολή καθηκόντων μη εμβολιασμένης υπαλλήλου.

Read More »

Τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας για τον Δεκαπενταύγουστο

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης, βάσει ειδικού σχεδιασμού, με έντονη αστυνομική παρουσία στο οδικό δίκτυο, σταθμούς λιμάνια και αεροδρόμια, καθώς και απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών στις εθνικές οδούς, έχει προγραμματίσει η Ελληνική Αστυνομία, από την Παρασκευή, ενόψει του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου 2022, για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, σε όλο το οδικό δίκτυο ...

Read More »

Εμπορικές Ασφαλίσεις: Πιο ήπιες οι αυξήσεις στις διεθνείς τιμές – τι λέει η Marsh

Οι τιμές στις εμπορικές ασφαλίσεις παγκοσμίως παραμένουν ανοδικές (+9% το β τρίμηνο), όμως η αύξηση είναι η ηπιότερη καθώς μετριάζεται στους περισσότερους κλάδους σχεδόν σε όλες τις γεωγραφικέ περιοχές.

Read More »

Μικρή πτώση στις κυκλοφορίες νέων οχημάτων τον Ιούλιο

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοινώνει ότι κατά το μήνα Ιούλιο του 2022 κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 20.456 αυτοκίνητα (καινούργια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού) έναντι 21.018 που κυκλοφόρησαν τον αντίστοιχο μήνα του έτους 2021, παρουσιάζοντας μείωση 2,7%.

Read More »

Ευρωπαϊκή Πίστη: Αυτό είναι το νέο Δ.Σ – πρόεδρος ο Av. Karmali με CEO τον Χρ. Γεωργακόπουλο

Εκτενή αναφορά και ευχαριστίες στους παραιτηθέντες κ.κ. Στέφανο  Βερζοβίτη, Κeith Morris και Γεώργιο Κωνσταντινίδη για τη μέχρι σήμερα σημαντική συμβολή τους στα εταιρικά θέματα και την ανάπτυξη της Ευρωπαϊκής Πίστης.

Read More »

Χρ. Σταϊκούρας: Επιπλέον δημοσιονομικός χώρος από τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο – έξτρα μέτρα στήριξης

«Το ύψος της νέας βοήθειας (μέσω του συμπληρωματικού προϋπολογισμού) θα το ξέρουμε στις αρχές Σεπτεμβρίου». Αυτό δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, επισημαίνοντας ότι τότε θα υπάρχει πολύ καλύτερη εικόνα για την πορεία των εσόδων, ενώ θα δημοσιοποιηθούν και τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το ΑΕΠ το β’ τρίμηνο του έτους. Ανέφερε ότι οι ενισχύσεις θα δοθούν όπου υπάρχει ανάγκη, ...

Read More »

Ransomware, κακόβουλα λογισμικά και άλλοι κίνδυνοι αν «κατεβάζετε» πειρατικά παιχνίδια

H λήψη και η εκτέλεση ενός πειρατικού αντιγράφου μπορεί να εκθέσει τους χρήστες σε πολλαπλούς κινδύνους -από πρόστιμα μέχρι επικίνδυνο κακόβουλο λογισμικό - τι λέει η ESET.

Read More »

Κ. Χατζηδάκης: H σημαντική μείωση της ανεργίας, έμπρακτη απάντηση σε όσους προσπαθούν να μηδενίσουν το έργο της Κυβέρνησης

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι αυτή η θετική είδηση συνδυάζεται με την επιβεβαίωση σήμερα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι η Ελλάδα εξέρχεται από τη λεγόμενη μεταμνημονιακή εποπτεία και επιστρέφει μετά από 12 χρόνια στην ευρωπαϊκή κανονικότητα.

Read More »

Αύξηση 8,4% για τη βιομηχανική παραγωγή τον Ιούνιο

Ο γενικός δείκτης βιομηχανικής παραγωγής παρουσίασε αύξηση 8,4% τον Ιούνιο 2022 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουνίου 2021, έναντι αύξησης 9,1% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2021 με το 2020.

Read More »