Γ. Ζερβουδάκης, Εθνική Ασφαλιστική: Να φτάσει η παραγωγή το 1 δις ευρώ τα επόμενα 2-3 χρόνια

Να φτάσει η παραγωγή της Εθνικής Ασφαλιστικής το 1 δις. ευρώ τα επόμενα 2-3 χρόνια είναι ο υψηλός μεν αλλά εφικτός στόχος που έβαλε ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας κ. Γ. Ζερβουδάκης κατά την διάρκεια της Βραδιάς Βραβεύσεων του Εταιρικού Παραγωγικού Δικτύου στο Golf της Γλυφάδας.

Ο κ. Ζερβουδάκης στάθηκε στις μεγάλες αυξήσεις παραγωγής που πραγματοποίησε πέρυσι η εταιρεία (28% στην κατοικία, 20% στα Full Health, 15% στις επιχειρηματικές ασφαλίσεις, 31% στα Unit Linked) και μετά εστίασε κυρίως στον τρόπο αντιμετώπισης των ασφαλίσεων. «Θέλουμε μία σφαιρική –ολιστικού τύπου- προσέγγιση του κινδύνου τόνισε χαρακτηριστικά, με τρόπο που να αναδεικνύει την δουλειά και όχι να την περιορίζει.

Οι πωλήσεις με πτωχευτικά ασφάλιστρα είναι για τους αδύναμους και είναι θνησιγενείς. Εμείς θέλουμε την υπεραξία του δικτύου να μπαίνει πάνω από το προιόν. Οι τακτικές επαφές με τους πελάτες είναι το κλειδί για την διαχρονικότητα και την διατηρησιμότητα των συμβολαίων. «Να κινηθούμε πιο ψηλά και να πυκνώσουμε τα ραντεβού μας»

«Είναι ευκαιρία να κυττάξουμε υψηλότερα» δήλωσε ο κ. Ζερβουδάκης και αναφέρθηκε και στα ανασφάλιστα οχήματα , στη διείσδυση στις νέες αγορές.

«Τώρα είναι η ώρα μας»

«ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ» με την φράση αυτή θέλησε να ενθαρρύνει και να ανυψώσει ακόμη περισσότερο το ασφαλιστικό φρόνημα των συνεργατών της Εθνικής Ασφαλιστικής.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ : Τις επόμενες 2-3 εβδομάδες θα γίνει η μετάβαση σε νέο portal

Αναφερόμενος στην τεχνολογία, τόνισε είναι ευθύνη του δικτύου να αγκαλιάσει κάθε προσπάθεια και κάθε πρωτοβουλία τεχνολογικού εκσυγχρονισμού. Τις επόμενες 2-3 εβδομάδες θα γίνει η μετάβαση στο νέο portal της εταιρείας . Είναι ένα καθοριστικό πρώτο βήμα.

Μήνυμα προς τους συνεργάτες

Ο κ. Ζερβουδάκης μιλώντας στο ακροατήριο θέλησε να τονώσει το φρόνημα του δικτύου μετά τις προηγούμενες εξελίξεις δηλώντας «Είστε πρωταγωνιστές. Βιώσατε ιδιαίτερες καταστάσεις. Τώρα είμαστε στη φάση της ανασυγκρότησης και του μετασχηματισμού. Ο μέτοχος μπορεί να δώσει την ώθηση. Μπορούμε να συνδυαμορφώσουμε μία εταιρεία πρότυπο. Να κτίσουμε πάνω σ’ αυτά που μας ενώνουν. Οι συντονιστές να μεγαλώσουν τις ομάδες τους»

Κριτική σ’ αυτούς που διακινούν φήμες

Στο σημείο αυτό, ο κ. Ζερβουδάκης έκανε κριτική σ’ αυτούς που διακινούν φήμες για το μελλον της εταιρείας και κάλεσε το δίκτυο να κλείσει τ’ αυτιά του στις κινήσεις αυτές.

Τέλος, αναφερόμενος στις ασφαλιστικές ανάγκες που υπάρχουν, τόνισε ότι η Πολιτεία αυτοπεριορίζεται. Ο μέσος Έλληνας νοιώθει ευάλωτος σε ότι αφορά την περιουσία του. Η ασφαλιστική αγορά καλείται να τον προστατέψει. Έχει ανάγκη τον καταρτισμένο σύμβουλο. Να το εμπιστεύεται και να τον επιβραβεύει»