Επιμορφωτικό πρόγραμμα συνεργατών 2024 ασφαλιστικού γραφείου ΠΑΡΟΝ με την υποστήριξη της Eurolife FFH

 

Την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024, ξεκίνησε η υλοποίηση του νέου επιμορφωτικού προγράμματος με τίτλο: “Oι Δυνάμεις του Χαρακτήρα” με εισηγήτρια την κ. Χρυσάνθη Σοφρωνά, master positive psychology coach, με την υποστήριξη της ασφαλιστικής εταιρίας Eurolife FFH.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Διευθυντής Πωλήσεων της Eurolife FFH, κ. Νίκος Χουλιάρας, ο υπεύθυνος Eκπαίδευσης, κ. Βλάσης Γαδ, η Εμπορική Διευθύντρια του ΠΑΡΟΝ, κ. Χριστίνα Φυτέα, η κ. Χρυσάνθη Σοφρωνά, καθώς και οι επιλεγμένοι συνεργάτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα, διάρκειας τριών μηνών, περιλαμβάνει εξατομικευμένες συνεδρίες με σκοπό την αναγνώριση και ανάπτυξη των δυνατών σημείων των συμμετεχόντων και στόχο την προσωπική τους ανάπτυξη και ευημερία.

Στο ΠΑΡΟΝ, υπάρχει ισχυρή πεποίθηση ότι η διαρκής επιμόρφωση αποτελεί θεμελιώδη παράγοντα επαγγελματικής εξέλιξης, καθώς ενισχύει τις γνώσεις και δεξιότητες, αναβαθμίζει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και βοηθά τους συνεργάτες να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις επαγγελματικές προκλήσεις.

Το συγκεκριμένο επιμορφωτικό πρόγραμμα αποτελεί το τέταρτο στη σειρά που διοργανώνει το ΠΑΡΟΝ, με την υποστήριξη της ασφαλιστικής εταιρείας Eurolife FFH. Για τη Eurolife FFH αξία έχει να ανταποκρίνεται στην επιθυμία των συνεργατών της για συνεχή επιμόρφωση, γι’ αυτό και προσπαθεί πάντα να αφουγκράζεται τις ανάγκες τους και να βρίσκεται δίπλα τους μέσα από εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες που τους εξελίσσουν διαρκώς.