Όμιλος ΙΝΤΕΣΑΛΟΝΙΚΑ: Με έργα και πράξεις δίπλα στους πυρόπληκτους της Αττικής!

Για μία ακόμη φορά ο μεγαλύτερος και αποκεντρωμένος ελληνικός Όμιλος Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ διέθεσε όλα τα ιδιόκτητα μέσα, υποδομές και εξειδικευμένο προσωπικό του στην μάχη κατά των πυρκαγιών που έπληξαν και πάλι την Αττική.

Με άμεση εντολή της Διοίκησης τέθηκαν στην διάθεση των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών τα πτητικά μέσα του Ομίλου και ο στόλος των ασθενοφόρων οχημάτων, με διασώστες και γιατρούς, με πρώτο σκοπό την σωτηρία της Ζωής και Υγείας κάθε κινδυνεύοντος συνανθρώπου μας, όπως και την περιουσία του.

Σε δεύτερο στάδιο, διατέθηκε ο μεγάλος στόλος ειδικοποιημένων οχημάτων βοήθειας για τον εντοπισμό, περισυλλογή και μεταφορά κατεστραμμένων οχημάτων ασφαλισμένων του Ομίλου, με παράλληλη οργάνωση συνεργείων Επιθεωρητών και Πραγματογνωμόνων για την επιτόπια δήλωση ζημίας, φωτογράφιση και λήψη λοιπών στοιχείων, προς τον σκοπό της επιταχύνσεως της δικαιούμενης αποζημιώσεως, και με δυνατότητα προκαταβολής, μέχρι ολοκληρώσεως των ταχύτατων διαδικασιών ασφαλιστικών αποζημιώσεων.

Με το υψηλό αίσθημα ευθύνης που διακρίνει όλα τα στελέχη του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, θα αντιμετωπιστεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και το νέο πλήγμα που δέχεται η χώρα μας, και η οποία έχει όλες τις επιτόπιες δυνατότητες, μέσα και υποδομές να τις αντιμετωπίσει, αφού βέβαια απαλλαγεί των αγκυλώσεων και μάθει να προσφεύγει και στην Ελληνική Ιδιωτική Πρωτοβουλία.

Ο Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ λειτουργεί είκοσι τέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, γιορτές και καθημερινές, με έκτακτη ενίσχυση του τηλεφωνικού του κέντρου που είναι ο 5ψήφιος αριθμός 11555, με όλως εναλλακτική δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον ορισθέντα ως Γενικό Συντονιστή για την αναγγελία και εξυπηρέτηση ζημιών Αττικής, κ. Αθανάσιο Σταυράκη, τηλέφωνο: 6945927558, ανεξαρτήτως ώρας και ημέρας, επειδή η Ιδιωτική Πρωτοβουλία είναι πάντα παρούσα και ενεργή!

Εμείς από την Θεσσαλονίκη ήμασταν και θα είμαστε πάντα δίπλα στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα έμπρακτα και αποτελεσματικά.

Για τον ένδοξο τόπο και την υπερήφανη Πατρίδα μας, Ελλάδα, όπως την είδαμε τιμούμενη στην Λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024».

Επισκεφθείτε τον όμιλο ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ και στα:

intersalonica.gr/ linkedin.com/company/intersalonica facebook.com/intersalonica instagram.com/intersalonica https://www.youtube.com/@intersalonicagroup