Η αξία της ασφάλισης σε ένα «Ευχαριστώ»

Ένα ευχαριστήριο μήνυμα που έλαβε η Υδρόγειος Ασφαλιστή στα μέσα Αύγουστου από συνεργάτη της αποδεικνύει τον πραγματικό ρόλο και τη χρησιμότητα της ασφάλισης στη ζωή μας!

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ενημέρωση της:

“Ένα ευχαριστήριο μήνυμα που η Εταιρεία μας έλαβε στα μέσα Αυγούστου από συνεργάτη μας.

 Είναι τέτοια – αυθόρμητα- μηνύματα που μας γεμίζουν δύναμη να συνεχίζουμε να επιτελούμε το έργο της ασφάλισης με υπευθυνότητα και αγάπη.

Μηνύματα που περικλείουν όλη την αξία της ασφάλισης σε ένα ανθρώπινο «Ευχαριστώ»…”

 

Παράλληλα η εταιρεία με σχετικό link αναφέρει τις δράσεις στήριξης πυρόπληκτων ασφαλισμένων

Στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, στεκόμαστε με αίσθημα ευθύνης δίπλα στους ασφαλισμένους μας που πλήττονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές ανά την επικράτεια.

  • Τα στελέχη της Διεύθυνσης Αποζημιώσεων και οι τοπικοί συνεργάτες της Εταιρείας βρίσκονται σε απευθείας και συνεχή επικοινωνία με όλους τους ασφαλισμένους μας στις πληγείσες περιοχές, ενημερώνονται για την κατάστασή τους, παρέχουν συμβουλές, καθοδήγηση και υποστήριξη, όπου καταγράφονται ζημιές.
  • Με εντολή της Διοίκησης, όλα τα αιτήματα αποζημιώσεων οχημάτων και περιουσίας ασφαλισμένων στις πληγείσες περιοχές εξυπηρετούνται, κατά προτεραιότητα, με άμεσες διαδικασίες.
  • Επιπλέον, για την ανακούφιση των πληγέντων ασφαλισμένων της, η Εταιρεία θα προβαίνει σε άμεση προκαταβολή της αποζημίωσης μετά την πρώτη εκτίμηση του πραγματογνώμονα.

Για κάθε περαιτέρω πληροφορία και βοήθεια οι ασφαλισμένοι μας μπορούν να επικοινωνούν με τον ασφαλιστικό τους σύμβουλο ή/και τη Διεύθυνση Αποζημιώσεων.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Διεύθυνση Αποζημιώσεων Περιουσίας: 210 9477273

Διεύθυνση Αποζημιώσεων Οχημάτων: 210 9477222

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*