Σ. Συρμακέζης: Η καινοτομία προκύπτει με αντιγραφές, τις οποίες κάποιος κάνει κτήμα του

Η καινοτομία προκύπτει με αντιγραφές τις οποίες όμως κάποιος τις κάνει κτήμα του με μοναδικό, αυθεντικό τρόπο που δημιουργεί αξία. Ακόμη και για να μπορέσεις όμως να βρεις αυτό που τελικά θα αντιγράψεις, πρέπει να έχεις «μπει σε κατάσταση» δημιουργίας και καινοτομίας, να σου έχει γίνει εμμονή η επίλυση ενός πραγματικού προβλήματος. Γιατί οι ιδέες για αντιγραφή περνούν μπροστά από όλους μας, εσύ όμως θα σταθείς σε μία από αυτές και θα την κάνεις κτήμα σου, θα την οικειοποιηθείς δημιουργικά και τελικά θα καινοτομήσεις. 

Ο κ. Σωτήρης Συρμακέζης, Fintech & Digital Transformation Advisor, είναι μέλος της Κριτικής Επιτροπής των Hellenic Innovation Awards 2021.  Η κορυφαία εκδήλωση για την καινοτομία διοργανώνεται στο πλαίσιο του Hellenic Innovation Forum & Awards 2021, από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ και αποτελεί το πρώτο event της νέας εποχής που θα διεξαχθεί ταυτόχρονα σε δύο μέρη: φυσικά, σε τόπο που θα ανακοινωθεί και με την παρουσία -περιορισμένου αριθμού- προσκεκλημένων και ψηφιακά, στο  LiveOn Expo Complex το ολοκληρωμένο τρισδιάστατο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο του ethosGROUP, με την παρουσία κοινού από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η πολυμελής Κριτική Επιτροπή αποτελείται από εξέχουσες προσωπικότητες από τον θεσμικό και επιχειρηματικό κόσμο και μαζί με το κοινόμε ξεχωριστή ψηφοφορία, θα αναδείξουν τους «πρωταγωνιστές» που οδηγούν την καινοτομία. 

Τα Hellenic Innovation Awards 2021 περιλαμβάνουν 8 επιμέρους θεματικές ενότητες, στις οποίες θα απονεμηθούν συνολικά 23 κατηγορίες βραβείων, καθώς και 2 τιμητικά βραβεία.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων συνεχίζεται έως και τις 10 Σεπτεμβρίου 2021. 

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολές υποψηφιοτήτων επισκεφθείτε το ethosevents.eu .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*