Ευρώπη Ασφαλιστική, λογότυπο

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Γραμμή Υποστήριξης Για τους Πυρόπληκτους Πελάτες μας

Τους συνεργάτες και πελάτες της ενημερώνει η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική για την γραμμή υποστήριξης στο πλαίσιο των προσπαθειών για τη καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σε πληγέντες – ασφαλισμένους, σε συνέχεια των καταστροφικών πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Αναλυτικά:

“Αγαπητοί Συνεργάτες,

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική στηρίζει έμπρακτα τους πελάτες της και είναι πάντα δίπλα τους στις δύσκολες στιγμές.

Τηρώντας αυτή τη δέσμευσή μας και με σκοπό τη διευκόλυνση των πελατών μας στις περιοχές που επλήγησαν από τις τελευταίες καταστροφικές φωτιές θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε θέσει σε λειτουργία την Αποκλειστική Γραμμή Υποστήριξης 211 180 3562, 24 ώρες το 24ωρο, έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματά τους για άμεσο συντονισμό ενεργειών και πληρωμή αποζημίωσης με ταχύτατες διαδικασίες εξυπηρέτησης.

Βασικός μας στόχος είναι, με τη γρήγορη κινητοποίηση όλων των απαραίτητων μηχανισμών υποστήριξης, να ελαχιστοποιήσουμε τον χρόνο αυτοψίας των ζημιωθέντων περιουσιακών στοιχείων και να ανταποκριθούμε άμεσα στην πληρωμή αιτημάτων των ασφαλισμένων μας.

Στην ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική παραμένουμε σε εγρήγορση παρακολουθώντας τις εξελίξεις και βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας για οτιδήποτε χρειαστείτε”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*