Στο πλευρό των πυρόπληκτων o ΣΠΑΤΕ

Στο πλευρό των πυρόπληκτων στέκεται ο Σύλλογος Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ – ΣΠΑΤΕ, ανακοινώνοντας πως θέτει στην διάθεση όλων των Αρμόδιων Φορέων τις εθελοντικές του υπηρεσίες. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. και τα Μέλη του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ – ΣΠΑΤΕ, εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη στους Συμπολίτες και στις Επιχειρήσεις, που επλήγησαν οι περιουσίες τους από την καταστροφική φωτιά στην περιοχή της Βαρυμπόμπης και στις όμορες περιοχές.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και την βαθιά μας ευγνωμοσύνη στους Άνδρες και τις Γυναίκες που υπηρετούν στο Πυροσβεστικό Σώμα, στην Ελληνική Αστυνομία και στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας για την μάχη που έδωσαν και δίνουν, για την προστασία όλων μας!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και την βαθιά μας ευγνωμοσύνη στους Πιλότους των εναέριων μέσων που με αυταπάρνηση ρίχθηκαν κυριολεκτικά στο πύρινο μέτωπο για να προστατεύσουν όλους εμάς!!

Προκειμένου, να επανέλθει γρήγορα η ομαλότητα στις πληγείσες περιοχές, η αποκατάσταση των ζημιών και η επαναλειτουργία όλων των Επιχειρήσεων, Ζητούμε από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος να συνδράμει στην απλούστευση των διαδικασιών, ώστε οι πληγέντες να εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα όπως και στην καταβολή των αποζημιώσεων. Θέτουμε ως ΣΠΑΤΕ στην διάθεση όλων των Αρμόδιων Φορέων τις εθελοντικές μας υπηρεσίες, ώστε να συμβάλλουμε και εμείς όπου κρίνεται αναγκαίο. Ελπίδα όλων, οι καταστροφικές φωτιές της Βαρυμπόμπης , της Ρόδου, της Εύβοιας, της Αρχαίας Ολυμπίας… και όλων των περιοχών που έχουν πληγεί, να γίνουν η αρχή για τον σεβασμό στο Περιβάλλον. Η οικολογική καταστροφή στην Βαρυμπόμπη, με το κάψιμο περίπου 30.000 στρεμμάτων δάσους και την απώλεια χιλιάδων ζώων, που ζούσαν στο δάσος ελευθέρα ή και οικόσιτα, απαιτεί τουλάχιστον την ενεργοποίηση της προσωπικής και ατομικής μας ευθύνης απέναντι στο Περιβάλλον μας, τον Συνάνθρωπό μας και τους Εαυτούς μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*