φωτιά, πυρκαγιές

Τα μηνύματα των ασφαλιστικών για τις καταστροφικές πυρκαγιές

Μηνύματα στήριξης αλλά και εγρήγορσης των πολιτών αποστέλλουν μέσω social media οι ασφαλιστικές, με αφορμή τις καταστροφικές περιοχές σε Αττική, Εύβοια και υπό τον φόβο νέων εστιών.

INTERAMERICAN

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, μείνετε όλοι ασφαλείς, ακολουθώντας τις οδηγίες των Αρχών.  Για οποιαδήποτε σύμπτωμα υγείας, αναζητήστε ιατρικές συμβουλές καλώντας στη Γραμμή Υγείας 1010 της Interamerican. Οι ιατροί μας και το εξειδικευμενο προσωπικό μας βρίσκονται δίπλα σας, 24×7, για άμεση ανακούφιση και πληροφορίες για εφημερεύοντα νοσοκομεία και φαρμακεία. Σε περίπτωση που η περιουσία σας έχει υποστεί φθορές από τη φωτιά, ενώ έχετε τη σχετική ασφάλιση μαζί μας, καλέστε τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο.  Ευχόμαστε να είστε όλοι καλά και ασφαλείς.

ERGO Hellas

Αυτές τις δύσκολες ώρες η σκέψη όλων μας είναι στους πληγέντες συνανθρώπους μας. Επισπεύδουμε και απλοποιούμε τις διαδικασίες αποζημιώσεων κινητοποιώντας όλους τους εσωτερικούς μας πόρους και τους εξωτερικούς μας συνεργάτες.

Σας υπενθυμίζουμε ότι για αναγγελία ζημιών μπορείτε να επικοινωνήσετε:

– Για κλάδο περιουσίας/ κατοικίας στο 2103705425 ή μέσω e-mail στο ? nonmotorclaims@ergohellas.gr.

– Για κλάδο αυτοκινήτου στη Φροντίδα Ατυχήματος στο  210 650 4022 (από κινητό) και  80 111 99000 (από σταθερό).

Για εμάς η άμεση ανταπόκριση και η αμέριστη συμπαράστασή μας στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας αποτελεί τόσο επαγγελματική όσο και ηθική μας υποχρέωση

Generali

Η σημερινή και ενδεχομένως και οι επόμενες μέρες προβλέπονται δύσκολες λόγω των μεγάλων πυρκαγιών. Δείτε τι πρέπει να κάνουμε σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας όταν στην ατμόσφαιρα υπάρχει προσωρινή υπερσυγκέντρωση μικροσωματιδίων PM2.5

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*