D.A.S.- Hellas: «40 χρόνια στην Ελλάδα»

Η D.A.S.-Hellas συμπλήρωσε φέτος 40 χρόνια επιτυχημένης δράσης στη χώρα μας. Τη σημαντική αυτή επέτειο γιόρτασε η εταιρία με μια όμορφη εκδήλωση, στην οποία καταγράφηκε η συλλογική προσπάθεια των ανθρώπων της D.A.S. να συνεισφέρουν το ταλέντο, την πείρα και τις γνώσεις τους στο κοινό όραμα να εδραιωθεί και να αναπτυχθεί ο θεσμός της Ασφάλισης Νομικής Προστασίας και στην Ελλάδα.

Και ήταν εκεί όλοι όσοι συμμετείχαν στην 40χρονη διαδρομή της Εταιρίας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά: ο ιδρυτής της D.A.S.-Hellas κ. Μάνος Ματθίας, το ανθρώπινο δυναμικό της από τα κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και τα υποκαταστήματά της στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, το Βόλο, τη Χαλκίδα και την Κρήτη, ηγετικά στελέχη από την D.A.S. International, διακεκριμένοι Συνεργάτες από το παραγωγικό Δίκτυο, συνεργαζόμενοι Δικηγόροι, εκπρόσωποι ασφαλιστικών εταιριών με τις οποίες η D.A.S. έχει αναπτύξει στρατηγικές συνεργασίες και αρκετοί φίλοι της εταιρίας.

Παρών ήταν και ο Πρόεδρος της Ε.Α.Ε.Ε. κ. Γ. Κώτσαλος που με το θερμό χαιρετισμό του, στην έναρξη της εκδήλωσης, έδωσε το στίγμα της θετικής συνεισφοράς της D.A.S. στα ελληνικά ασφαλιστικά δρώμενα.

Όπως επεσήμανε ο κ. Γρηγόρης Ξουράφης, Διευθύνων Σύμβουλος της D.A.S.-Hellas, στη βασική ομιλία του «… εάν γυρίσω πίσω 40 χρόνια, τότε που μαζί με την υπόλοιπη ιδρυτική μας Ομάδα με την εμπνευσμένη καθοδήγηση του Μάνου Ματθία Νάντια Σταυρογιάννη, Διευθύντρια Εσωτερικής Διοίκησης και Πωλήσεωναρχίσαμε να εργαζόμαστε για την εταιρία, δεν είχα σίγουρα φανταστεί ότι το 2011 θα είχα το προνόμιο να αναφέρομαι στα πεπραγμένα μιας τόσο επιτυχημένης και δυναμικής εταιρικής πορείας που επέτυχε να καταστήσει και στην Ελλάδα το όνομα της D.A.S. συνώνυμο με την έννοια της εξειδικευμένης Νομικής Προστασίας και έδωσε τη δυνατότητα σε εκατοντάδες χιλιάδες Ασφαλισμένους –σε κάθε γωνιά της χώρας– να κατοχυρώνουν τα δικαιώματά τους και να βρίσκουν το δίκιο τους, χωρίς οικονομικά εμπόδια.

Οι Άνθρωποι της D.A.S. με την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό τους ήταν, είναι και θα είναι το πολύτιμο κεφάλαιο της Εταιρίας που συνέβαλε τα μέγιστα για να κερδίσουμε πολλές επιχειρηματικές μάχες τα χρόνια που πέρασαν και σήμερα πλέον η D.A.S.-Hellas να αναγνωρίζεται για το διαχρονικό έργο και την προσφορά της. 

Σημαντικό και ξεχωριστό ρόλο στην αναπτυξιακή μας δυναμική διαδραματίζουν πάντα και οι παραγωγικοί μας Συνεργάτες, αφού με τις δικές τους προσπάθειες διεισδύσαμε στην ελληνική κοινωνία, προσεγγίσαμε την οικογένεια, τον επαγγελματία, τη σύγχρονη επιχείρηση και διαδώσαμε τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη της Νομικής Προστασίας.

Όσοι συνεργάζονται με τη D.A.S. γνωρίζουν ότι είμαστε πάντα δίπλα τους, ότι τιμούμε και σεβόμαστε τις συμφωνίες μας και εργαζόμαστε μεθοδικά για να τους παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες που θα διευκολύνουν την καθημερινή τους δουλειά, προς όφελος των Πελατών τους αλλά και της προσωπικής τους προόδου και ευημερίας.

Η σημαντική επέτειος των 40 χρόνων λειτουργίας της D.A.S. στην Ελλάδα εκτός από ορόσημο στην εταιρική μας ιστορία είναι ένα δυναμικό ερέθισμα για νέα σχέδια και καινούργιες προοπτικές. Όλα συνηγορούν ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για καρποφορήσουν οι προσπάθειές μας και να αναδεικνύεται σταθερά η υπεραξία που η D.A.S. προσφέρει στην ελληνική κοινωνία και τους Ασφαλισμένους μας, αρκεί εμείς να εκπληρώνουμε σωστά και υπεύθυνα τις υποχρεώσεις μας.

Η εξέχουσα θέση της D.A.S. τόσο στην τοπική όσο και στη διεθνή ασφαλιστική αγορά, η φήμη και το κύρος της εταιρίας μας δεν μας επιτρέπουν να είμαστε τίποτε λιγότερο από άριστοι επαγγελματίες, προβάλλοντας συνεχώς και στα χρόνια που έρχονται τις αρχές και τα πρότυπα που μας έχουν αναδείξει ως ηγέτιδα δύναμη ανάμεσα στις εξειδικευμένες Ασφαλιστικές Εταιρίες Νομικής Προστασίας στον κόσμο.»

Rainer Huber, υπεύθυνος για όλες τις δραστηριότητες της D.A.S. InternationalΟ κ. R. Huber, υπεύθυνος για όλες τις δραστηριότητες της D.A.S. International, περιέγραψε με χαρακτηριστικά ιστορικά στοιχεία την εντυπωσιακή εξέλιξη της Εταιρίας τα προηγούμενα χρόνια. Όπως ανέφερε «… την 5η χρονιά λειτουργίας της D.A.S.-Hellas ο κύκλος εργασιών ξεπερνούσε μόλις τα 100.000 μάρκα. Το 2010 ο κύκλος εργασιών πλησίασε τα 10.000.000 ευρώ ενώ τα μικτά αποτελέσματα έφθασαν τα 882.000 ευρώ, το υψηλότερο επίπεδο όλων των ετών και το μερίδιο αγοράς που καταγράφεται είναι περίπου 16,5%.»

Η κυρία Νάντια Σταυρογιάννη, η «οικοδέσποινα» της βραδιάς αφού σε λίγες εβδομάδες αναλαμβάνει τη διεύθυνση της D.A.S.-Hellas μετά την αποχώρηση λόγω συνταξιοδότησης του κ. Ξουράφη, έδωσε μεγάλη έμφαση με την ομιλία της στις εξαιρετικές προοπτικές που υπάρχουν για την περαιτέρω ανάπτυξη της Εταιρίας.

Όπως επεσήμανε «… η δυναμική Ομάδα που έχουμε δημιουργήσει διαμορφώνει ήδη τις συνθήκες που θα μας οδηγήσουν μπροστά τις επόμενες δεκαετίες. Με τη διορατικότητα του πρωτοπόρου που μας διακρίνει και δημιουργική σκέψη αξιοποιούμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και την πλούσια εμπειρία που έχουμε αποκτήσει, στοχεύοντας μόνο σε κορυφαίες επιδόσεις.

Ξέρουμε καλά ότι οι υποχρεώσεις μας είναι μεγάλες, έχουμε όμως και όλα τα εχέγγυα για να πάμε μπροστά. Μας στηρίζει ένας Ασφαλιστικός Οργανισμός με παγκόσμια εμβέλεια που πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις στον κλάδο της Νομικής Προστασίας.
Έχουμε την τεχνογνωσία και τις υποδομές που μας επιτρέπουν να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες με υψηλή προστιθέμενη αξία. Έχουμε καινοτόμα και ευέλικτα ασφαλιστικά προγράμματα που προσαρμόζονται συνεχώς στις αυξημένες ανάγκες των σύγχρονων ανθρώπων για Νομική Προστασία, η οποία σήμερα είναι περισσότερο απαραίτητη από ποτέ.

Με τη συνέπεια και την υπευθυνότητα που χειριζόμαστε τις υποθέσεις των Ο κ. Γ. Κώτσαλος, Πρόεδρος Ε.Α.Ε.Ε., απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση της D.A.S.-HellasΑσφαλισμένων μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και αυτό είναι ένα πολύτιμο και ανεξάντλητο κεφάλαιο, ικανό να τροφοδοτεί συνεχώς τους αναπτυξιακούς μας στόχους. Κυρίως, όμως, έχουμε χτίσει ισχυρούς δεσμούς με τους παραγωγικούς μας Συνεργάτες, ένα ευρύ δίκτυο άξιων και ικανών επαγγελματιών που πιστεύουν στο θεσμό της Νομικής Προστασίας και εμπιστεύονται πραγματικά τη D.A.S.

Δικαιολογημένα, λοιπόν είμαστε πολύ αισιόδοξοι για τη δυναμική της αναπτυξιακής πορείας της D.A.S.-Hellas και έτοιμοι να υλοποιήσουμε το όραμά μας που θα μας οδηγεί σε αποτελέσματα αντάξια της επιτυχημένης 40χρονης ιστορίας μας.»

Σημαντικές στιγμές της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση και επιβράβευση του πρώτου (!) Ασφαλισμένου της εταιρίας, η παρουσία των ηγετικών στελεχών των 17 άλλων εταιριών από τις χώρες που απαρτίζουν το διεθνές δίκτυο της D.A.S. (αφού με την ευκαιρία οργάνωσαν στην Αθήνα και το ετήσιο CEOs’ meeting), το κόψιμο της «γενέθλιας» τούρτας που έκαναν μαζί ο κ. Ξουράφης, η κα Σταυρογιάννη και ο κ. P. Stöckl (Πρόεδρος σήμερα του Δ.Σ. της D.A.S.-Hellas, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια έχει την ευθύνη των εργασιών της Εταιρίας εκ μέρους της κεντρικής διοίκησης), καθώς και οι πραγματικά θερμές και συγκινητικές αναφορές από όλους για το έργο και την προσφορά του κ. Γ. Ξουράφη, ο οποίος μετά από 40 χρόνια ευδόκιμης υπηρεσίας σε ηγετικές θέσεις της εαιρίας αποχωρεί στο τέλος του καλοκαιριού και συνταξιοδοτείται.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*