Οι υπερνικητές της INTERAMERICAN: Ποιοι Συνεργάτες διακρίθηκαν το 2020

Οι εκδηλώσεις Βραβεύσεων των Συνεργατών της INTERAMERICAN έχουν, παραδοσιακά, ενδιαφέρον για τα μηνύματα που βγάζουν, πέρα από την αναγνώριση της αξίας των ετησίων επιδόσεων των βραβευομένων.

Κατά την εκδήλωση για τους διακριθέντες του εταιρικού Δικτύου Πωλήσεων και τους συνεργαζόμενους Πράκτορες και Μεσίτες, που πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιουνίου, με φυσική παρουσία 100 συνεργατών και διοικητικών στελεχών, επιβεβαιώθηκε ότι ο διαμεσολαβητής παραμένει για τον Οργανισμό ο βασικότερος παράγοντας στη διανομή και στην υποστήριξη της σχέσης της INTERAMERICAN με τον πελάτη.

Μάλιστα, ενισχυμένος μέσα από τη δοκιμασία μιας ιδιαίτερης περιόδου, όπως είναι αυτή της πανδημίας με τις πολλές δυσκολίες στη φυσική επικοινωνία, αλλά και στις οικονομικές δυνατότητες των ενδιαφερομένων να ασφαλιστούν.

Αυτή η περίοδος, άλλαξε το επίπεδο επαγγελματικής ωριμότητας των Συνεργατών, τους άνοιξε δρόμο για τη χρήση των συγχρόνων ψηφιακών εργαλείων που έθεσε στη διάθεσή τους η Εταιρεία με τη σχετική εκπαιδευτική υποστήριξη και δημιούργησε μια φρέσκια κουλτούρα πελατοκεντρικότητας πιο ανοιχτή σε νέες ιδέες, στη λογική της βιώσιμης ασφάλισης που μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητα των ασφαλισμένων. Το 2020 δημιούργησε «Υπερνικητές», όπως εύστοχα χαρακτηρίστηκαν οι διακριθέντες Συνεργάτες της INTERAMERICAN, αφού έδειξαν την απαιτούμενη ανθεκτικότητα, ευελιξία και ικανότητα προσαρμογής, διατηρώντας τα αποτελέσματα των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων σε καλύτερο επίπεδο από το 2019.

Ο Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTERAMERICAN, επανέλαβε τη βεβαιότητα πως ο Οργανισμός θα συμμετάσχει πρωταγωνιστικά ως συνδιαμορφωτής στις εξελίξεις «για μια πιο υγιή και πιο μεγάλη Ασφαλιστική Αγορά», καθώς αφουγκράζεται αυτό που έρχεται. Ο επικεφαλής του Οργανισμού μίλησε με σιγουριά και για καλύτερες ημέρες στην οικονομία του τόπου μας, μετά από μια περιπετειώδη δεκαετία στην οποία ήλθε να επικαθίσει και η πανδημία.

Όπως επεσήμανε, στις μεγάλες αλλαγές που συντελούνται, το πάθος και η πίστη που έχουν δείξει οι άνθρωποι των πωλήσεων, αποτελούν το πιο σημαντικό όπλο. Ο κ. Καντώρος τόνισε ότι η κινητικότητα του μετασχηματισμού της αγοράς έχει συγκεντρωτικό χαρακτήρα και η εικόνα θα συνεχίσει να αλλάζει δυναμικά σε επίπεδο κορυφής μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Έκλεισε, δίνοντας την υπόσχεση ότι τα επόμενα χρόνια για την INTERAMERICAN θα είναι ακόμη καλύτερα.

Γιορτή των Συνεργατών και όχι της INTERAMERICAN, χαρακτήρισε την εκδήλωση ο Τάσος Ηλιακόπουλος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της Εταιρείας, υπογραμμίζοντας πως οι Συνεργάτες βρήκαν τις απαντήσεις στις πρωτόγνωρες καταστάσεις της υγειονομικής κρίσης και των συνεπειών της στην κανονικότητα της κοινωνικής και οικονομικής ζωής, αλλά και για καταστροφικά γεγονότα από ακραία καιρικά φαινόμενα, που συνέβησαν πέρυσι.

Παρατήρησε ότι οι εκτιμήσεις που είχαν συζητηθεί από τη Διοίκηση για το μέλλον, πριν τέσσερα χρόνια στην ανάλογη εκδήλωση, στη γραμμή για την προδιαγραφόμενη νέα «Εποχή του Ασφαλιστικού Συμβούλου», βγαίνουν πραγματικές σήμερα.

Ανάλογη ήταν η πρόβλεψη για το τέλος του τυποποιημένου ασφαλιστικού προϊόντος και το ξεκίνημα του ευέλικτου προϊόντος ανοιχτής αρχιτεκτονικής, που φτιάχνει ο Σύμβουλος μαζί με τον πελάτη. Η αντίληψη αυτή σηματοδότησε και την πρόταση του bewell στην Υγεία. Στην ίδια βάση αναπτύχθηκε και η πρωτοποριακή τοποθέτηση της Εταιρείας στη Μετακίνηση με υπηρεσίες έξω από την παραδοσιακή ασφάλιση, με τη δημιουργία οικοσυστήματος –  ιδέα που πέρασε και στον τομέα Υγείας με τις ιδιόκτητες υποδομές και όχι μόνον.

Ο κ. Ηλιακόπουλος μίλησε και για τη σύγχρονη υποστήριξη του Συνεργάτη με το ολοκληρωμένο ψηφιακό γραφείο, μέσα στην ευρύτερη στρατηγική του ψηφιακού μετασχηματισμού, που του αλλάζει τον τρόπο δουλειάς και του εξοικονομεί ωφέλιμο χρόνο, ενώ τόνισε και την εξαιρετικά σημαντική υποστηρικτική συμβολή του Contact Center προς τους Συνεργάτες -παράλληλα με τους πελάτες- μέσα στην πανδημία.

Ακόμη, αναφέρθηκε στο μοναδικό για την ελληνική ασφαλιστική πραγματικότητα Σύστημα Εκπαίδευσης που λανσάρει αυτή την περίοδο η Εταιρεία για τα φυσικά της Δίκτυα. Το Digital Learning Academy της INTERAMERICAN είναι γεγονός και, όπως είπε ο επικεφαλής των πωλήσεων, κάτι ανάλογο έχουν πολύ λίγες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ευρώπη.

Στα εφόδια σιγουριάς που παρέχει ο Οργανισμός στους Συνεργάτες του, ο κ. Ηλιακόπουλος πρόσθεσε και το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης για τη μελλοντική εξασφάλιση στη μη εργάσιμη περίοδο της ζωής τους. Όσον αφορά στους τρόπους και τις τάσεις πωλήσεων, υπογραμμίζοντας την ανάγκη της διαδικτυακής παρουσίας και των ασφαλιστών, επεσήμανε ότι ο ενδιαφερόμενος ψάχνει να πληροφορηθεί από το Διαδίκτυο αλλά δεν αγοράζει πάντα από αυτό. Μπορεί να φθάσει στον Συνεργάτη μέσα από αυτό για να πάρει συμβουλευτική υποστήριξη.

Κάθε σοβαρή εταιρεία, όπως η INTERAMERICAN, πρέπει να βρίσκεται παντού και με κάθε τρόπο, εκεί που ψάχνει και εκεί που αγοράζει και εμπιστεύεται ο ασφαλιζόμενος, κατέληξε ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της INTERAMERICAN και αυτή η πραγματικότητα αποτελεί οδηγό για τον τρόπο αποτελεσματικής εργασίας και δικτύωσης του σημερινού Ασφαλιστικού Συμβούλου.

Μετά τις ομιλίες του Γιάννη Καντώρου και Τάσου Ηλιακόπουλου, ακολούθησε η απονομή των βραβείων με αποκορύφωμα την κορυφαία διάκριση που δίνει η Εταιρεία σε Συνεργάτη για τη διάρκεια, την επαγγελματική αριστεία, τη σταθερή παραγωγικότητα και το ήθος του. Με το βραβείο «Αλέξανδρος Ταμπουράς» τιμήθηκε ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος Θεόδωρος Νασόπουλος.

Οι βραβευθέντες

Κορυφαίο Βραβείο Αριστείας  «Αλέξανδρος Ταμπουράς»

Θεόδωρος Νασόπουλος

Συντονιστές Ασφαλιστικών Συμβούλων

 Νέα Παραγωγή Υγείας

  1. Θωμοπούλου Φωτεινή 2. Βασιλόπουλος Βασίλειος 3.Ταμβάκος Γεώργιος

Νέα Παραγωγή Capital

  1. Παπαδοπούλου Μαρία

Νέα Παραγωγή Ομαδικών

  1. Βασιλόπουλος Βασίλειος

Μεικτά Εγγεγραμμένα Ασφάλιστρα Γενικών

  1. Βασιλόπουλος Βασίλειος 2. Παναγόπουλος Κωνσταντίνος 3. Ταμβάκος Γεώργιος

Πλήθος ασφαλισμένων Οχημάτων

  1. Βασιλόπουλος Βασίλειος 2. Ταμβάκος Γεώργιος 3. Παναγόπουλος Κωνσταντίνος

Στελεχώσεις εν ισχύι

  1. Βασιλόπουλος Βασίλειος 2. Κοσμάς Λεωνίδας 3. Φλόκας Κωνσταντίνος

 

Unit Managers

Νέα Παραγωγή Υγείας

  1. Ζερβουδάκη Σοφία 2. Λαζάρου Ανάργυρος 3. Παζαρλής Αθανάσιος

Νέα Παραγωγή Ομαδικών

  1. Συμεωνίδης Λέανδρος

Μεικτά Εγγεγραμμένα Ασφάλιστρα Γενικών

  1. Κουβελιώτη Γαρυφαλιά 2. Νομικού Δούκισσα 3. Χαλικιά Μαρία

Πλήθος ασφαλισμένων Οχημάτων

  1. Νομικού Δούκισσα 2. Αντωνάκος Δημήτριος 3. Χαλικιά Μαρία

Στελεχώσεις εν ισχύι

  1. Παπαβασιλείου Μαργαρίτα 2. Ριζάκης Διονύσιος 3. Αντωνάκος Δημήτριος, Παζαρλής Αθανάσιος, Πετρουλάκης Ιωάννης, Χαχάκης Γεώργιος

Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι

Νέα Παραγωγή Υγείας

  1. Αποστολόπουλος Ηλίας 2. Διπλός Δημήτριος 3. Κωστόπουλος Αντώνιος 4. Βούλγαρη Ιωάννα 5. Αρβανίτης Ηλίας 6. Πούλιου Φερενίκη 7. Σεβαστάκη Μαρία 8. Τριβλής Γεώργιος 9. Μπακόπουλος Δημήτριος 10. Τάτσης Γεώργιος

Νέα Παραγωγή Ζωής

  1. Παρμάκης Αθανάσιος

Νέα Παραγωγή Capital

  1. Νασόπουλος Θεόδωρος 2. Μακρής Ευστράτιος 3. Ραυτόπουλος-Λίγγας Δημήτριος

Νέα Παραγωγή Ομαδικών

  1. Τουρνατζής Λουκάς 2. Τζιώτζιος Αθανάσιος 3. Λαβούτα Νεκταρία

Μεικτά Εγγεγραμμένα Ασφάλιστρα Γενικών

  1. Μωυσίδης Ιωάννης 2. Κουβελιώτης Λάμπρος 3. Αφεντούλης Δημήτριος 4. Αγγουρίδης Κωνσταντίνος 5. Τασόπουλος Παναγιώτης

Πλήθος ασφαλισμένων Οχημάτων

  1. Αφεντούλης Δημήτριος 2. Οικονομάκη Ευαγγελία 3. Σιάτος Κωνσταντίνος

Σύνολο Μεικτών Εγγεγραμμένων Ασφαλίστρων

  1. Μωυσίδης Ιωάννης 2. Γαβριηλίδου Καλλιόπη 3. Τζιώτζιος Αθανάσιος 4. Τουρνατζής Λουκάς 5. Δανελλάκης Νικόλαος

Μεικτά Εγγεγραμμένα Ασφάλιστρα Αγροτικών Ασφαλίσεων

  1. Δημητρίογλου Γεώργιος

Nέοι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι

Νέα Παραγωγή Υγείας

  1. Βούλγαρη Ιωάννα 2. Αλεξίου Ελισσάβετ 3. Μακρυγιάννη Ελένη 4. Τσιτούρη Μαρία 5. Ρεμούνδου Πηνελόπη-Παρασκευή

Νέα Παραγωγή Ζωής

  1. Τομάζου Ελένη-Μαρία

Δίκτυο Συνεργαζομένων Πρακτόρων & Μεσιτών

Εγγεγραμμένα Ασφάλιστρα Γενικών

  1. Mega Insurance Brokers S.A. 2. Marsh Ε.Π.Ε. 3. NAK Insurance Brokers S.A. 4. Sfakianakis Insurance Brokers S.A. 5. INFOTRUST Α.Ε.

Εγγεγραμμένα Ασφάλιστρα Πυρός

  1. Marsh Ε.Π.Ε. 2. AON Greece A.E. 3. ΠΕΝΚΟ Α.Ε. 4. Primary Link S.A. 5. All Risk IKE

Εγγεγραμμένα Ασφάλιστρα Αστικής Ευθύνης & Τεχνικών Ασφαλίσεων

  1. Marsh Ε.Π.Ε. 2. NAK Insurance Brokers S.A. 3. Μega Insurance Brokers S.A. 4. Primary Link S.A. 5. Globalis Α.Ε.

Χαρτοφυλάκιο Ομαδικών

  1. AON Greece A.E. 2. Marsh Ε.Π.Ε. 3. All Risk IKE 4. ΠΕΝΚΟ Α.Ε. 5 Καπουάνο Α.Ε.

Εγγεγραμμένα Ασφάλιστρα Γενικών (εκτός Αττικής)

  1. Contract A.E. 2. Megagency A.E. 3. Lyras Insurance Group 4. Interaction Brokers Ε.Π.Ε. 5. Life Point – Ι. Παπαδόπουλος και ΣΙΑ Ο.Ε.

Εγγεγραμμένα Ασφάλιστρα Αγροτικών

  1. ΠΕΝΚΟ Α.Ε.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*